LENOVO ThinkStation P520 Intel Xeon W-2123 4 Core 16GB 1TB+256GB SSD 7.2K SATA HDD 900W PSU Windows 10 Pro 30BES01100 Masaüstü İş İstasyonu

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Xeon W-2123
Bellek 1 x 16GB
Disk 1 x 1TB
Kasa Tipi 4U/Tower

LENOVO ThinkStation P520 Intel Xeon W-2123 4 Core 16GB 1TB+256GB SSD 7.2K SATA HDD 900W PSU Windows 10 Pro 30BES01100 Masaüstü İş İstasyonu

 

Güvenebileceğiniz performans

 

En yeni Intel® Xeon® işlemciler ve NVIDIA® Quadro® grafikleriyle üretilen ThinkStation P520, çene bırakma performansı ve çarpıcı görseller sunar. Bilgisayar destekli çizim veya 3D animasyon yazılımı olsun, bu kule yaratıcılığınızı ve üretkenliğinizi yeni seviyelere taşımak için işleme ve görsel kaslara sahiptir.

Yapılandırılabilir ve güvenilir

 

P520'niz, özel gereksinimlerinizi karşılayacak şekilde yapılandırılabilir. En fazla 256 GB bellek ve çeşitli G / Ç yapılandırmaları ve depolama seçenekleri arasından seçim yapın. Ancak P520'nizi yapılandırın, ThinkStation iş istasyonları güvenilirlikleri için iyi bilinir.

 

Lenovo ThinkStation P520 Çene düşürücü performans ve nefes kesici görseller.

İsteğe bağlı grafik kartı ile gösterilir.

 

 

Daha hızlı, kolay ve hızlı bir şekilde alın

 

Patentli Tri-Channel Cooling teknolojisi ile P520, iç hava akışını ve güç kaynağını çoğu iş istasyonundan daha iyi yönetir. Sonuç olarak, büyük iş yüklerini ele alırken bile daha sorunsuz ve verimli çalışır. P520 ayrıca RAID teknolojisini de destekliyor ve anakart üzerinde gömülü iki adet M.2 PCIe SSD yuvasına sahip. Bu sayede yüksek depolama hızlarına sahip olmanızı sağlıyor.

Sorunsuz

 

Herhangi bir bileşeni değiştirmeye ihtiyacınız olursa, aletler ve vidalar konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Sadece yan paneli kaydırın ve siz gidin. Lenovo ayrıca, varlık etiketlemeden özel resim yüklemesine kadar yeni makinelerin dağıtımıyla ilgili birçok manuel görevi otomatikleştirmeye yardımcı olabilir.

Lenovo ThinkStation P520 yan paneli açık donanım görünümünü kaldırdı

İsteğe bağlı grafik kartı ile gösterilir.

 

 

Dayanıklı ve esnek

 

Önceden her ThinkStation gibi, P520 de zor koşullar altında zorlu testlerden geçmiştir. ISV onaylı, hata düzeltme kod belleğine sahip, daha fazla hassasiyet ve güvenilirlik sağlıyor. Dahası, ön FLEX modülü size ortam kartı okuyucu, optik sürücüler ve çeşitli ek ön erişim G / Ç bağlantı noktaları da dahil olmak üzere bir dizi seçenek sunar.

VR 

 

Sanal gerçeklik (VR) ile, devrim niteliğindeki tasarımlardan çarpıcı özel efektlere ve son derece karmaşık simülasyonlara kadar neredeyse her şey mümkün. Güçlü P520 ve üst sınıf, yüksek performanslı NVIDIA Quadro® grafikleri (isteğe bağlı) ile gerçek anlamda etkileyici bir VR deneyimi sizi bekliyor.

 

Lenovo ThinkStation P520 sağ ön açı görünümü

Sadece belirli grafik kartlarında kullanılabilir

 

 

İhtiyacınız olduğunda yardım eli

 

Lenovo PC Diagnostics sayesinde P520'nizin zirvede kalmasını sağlayabilirsiniz. Hem masaüstü hem de akıllı telefon için mevcut olan bu akıllı uygulama, olası sistem sorunlarını teşhis etmenize ve gidermenize yardımcı olabilir. Makineniz hiç önyükleme yapamazsa, akıllı telefonunuza kablosuz olarak ek yardım için bir hata kodu gönderilecektir.

Ayrıca, Lenovo Performance Tuner var. Ücretsiz indirme ve kullanımı kolay olan bu yazılım, iş istasyonunuzu özel yazılıma ince ayar yapmanıza yardımcı olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin: 

Daha iyi özellikler

 

P520, dünyanın en kapsamlı çevre standartlarının bazılarını karşılıyor. GREENGUARD® sertifikalı bir iş istasyonu olan EPEAT Gold, ENERGY STAR 6.1 ve 80 PLUS® Platinum PSU'ya da sahip. Ve enerji verimliliğinin bir sonucu olarak, P520 faturalarınızı düşürmenize yardımcı olabilir.

 

Lenovo ThinkStation P520 full desktop view - monitör, klavye, fare

 

Teknik Özellikler :


Tipi    Masaüstü
Seri    Lenovo ThinkStation P520
İşlemci Tipi    Intel Xeon W Serisi
İşlemci Kodu    W-2123
İşlemci Hızı    3,6 GHz
İşletim Sistemi Ailesi    MS Windows
İşletim Sistemi    Windows 10 Professional
Anabellek    16 GB
Disk Tipi    SSD
Sabit Disk - SSD    256 GB
Sabit Disk - SATA    1x 1 TB
Ekran Kartı    Yok
Optik Sürücü    DVD Yazıcı
Kasa    Tower
Güç Kaynağı    900 Watt
Klavye/Fare    Fare, Klavye

 

 

 

 

EAN Numarası: 192330937023

İşlemci Xeon W-2123
Bellek 1 x 16GB
Disk 1 x 1TB
Kasa Tipi 4U/Tower

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll