ASUS FX504GD-E4219 Intel Core i5-8300H 8GB 1TB 4GB GTX1050 15.6" FreeDos

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.3-2.6 GHz arası
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd Yok
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce GTX 1050
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Boyutu 15.6"

ASUS FX504GD-E4219 Intel Core i5-8300H 8GB 1TB 4GB GTX1050 15.6" FreeDos

 

 

FX504GD-E4219

OYUNCULUKTA YENİ BİR BÖLÜM 

ASUS TUF Gaming ailesinin üyesi FX504 sürükleyici performans ile standartların çok ötesinde uzun bir kullanım ömrü sunan güçlü bir Windows 10 dizüstü bilgisayardır. Patentli Anti-Dust Cooling (ADC) (Toz-Tutmaz Soğutma) sistemi, uzun ömürlülük ve istikrarlı performans sağlarken çarpıcı 60Hz'lik bir panel ve 7.1 kanallı surround ses, duyularınıza tam olarak etki eder - FX504, tüm doğruları uygun bir fiyata sunar! 



İLK TUF OYUNCU DİZÜSTÜ BİLGİSAYARI

Ultimate Force (TUF) (Sos Sistem Güç) ruhuyla aşılanan ve düşmanın kalbine korku salmak için tasarlanan dayanıklı ve hafif FX504, TUF Gaming ailesinin ilk dizüstü bilgisayarıdır. Güçlü, portatif, dayanıklı ve çok yönlü FX504, en yeni oyunları ve çoklu görevleri kolaylıkla yürütürken aynı zamanda uzun yıllar boyunca size etkileyici oyun deneyimleri sunmak üzere eşsiz dayanıklılık ve sağlamlık sunar. Patentli Anti-Dust Cooling (Toz-Tutmaz Soğutma) sistemi, grafiksel olarak yoğun oyun seansları için gerekli soğutmayı sağlar ve zararlı toz partiküllerini ve kiri temizleyerek makinenin ömrünü uzatır. FX504'ü ister genişletilmiş oyun isterse de uzun yazım seansları için kullanıyor olun - 20 milyon tuşa basma ömrü sayesinde 10 milyon tuşa basarak sektör standartlarını ikiye katlar. FX504 etkilemek için tasarlanmıştır - kişiliğinize ve tarzınıza uygun dört farklı tasarım arasından seçim yapabilirsiniz. FX504 standardın ötesindedir ve iş veya oyun için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.
 

Özellikler ülke ve model bazlı olarak farklılık gösterebilir.



SİLAHLARINI KUŞAN VEYA ELBİSELERİNİ GİY

FX504, yoğun bir oyun ve verimli çoklu görev için yaratılmıştır. Dünyaya sıkı bir oyuncu olduğunuzu gösterin ya da iş için profesyonel ve zarif bir görünüm elde edin - FX504, kişiliğinize ve tarzınıza uygun dört farklı tasarımda mevcuttur. Metalik Premium Çelik kaplama, parlak kırmızı ASUS logosuna bile sahiptir - dayanıklılık ve oyunculuğun mükemmel bir örneğidir.

PORTATİF PERFORMANS 

FX504 son derece etkileyici bir 2.5 cm'lik ve yalnızca 2.3 kg ağırlığındaki bir şasiye entegre edilmiş, tamamı Microsoft® DirectX® 12 destekli, en yeni nesil Intel® Core ™i5-8300H  işlemci ve NVIDIA® GeForce® GTX 1050 ekran kartıyla donatılmıştır. İster iş isterse de okul için çok görevler olsun ister film, müzik ya da isterse oyun olsun - FX504'ün bütün bunlar için yüksek performans gücü vardır! 



PERFORMANS

Bu gelişmiş ekran kartı ile eski nesil ekran kartlarına göre yüksek çözünürlüklü oyunlarda daha yüksek performans alın. GTX 1050 ekran kartının sağladığı yeni teknolojiler ve DirectX 12 desteği ile süper-hızlı, akıcı ve enerji verimliliği yüksek bir oyun deneyimi sizleri bekliyor. 



OYUNA SAĞLAM DALIŞ YAPIN

FX504 ultra hızlı 60Hz, 15,6 inç geniş görüşlü bir ekrana sahiptir. saniyede 60 kare görüntüleyebilen ekran, filmlerin daha canlı görünmesini sağlar ve oyunlar daha sorunsuz çalışır - sizi hareketin tam ortasına getiren görsel bir deneyim sunar. Standart 60Hz panellere kıyasla 60Hz panel, ekranda ne olup bittiğine anında tepki verebilmenizi sağlar, böylece hızlı tempolu oyunlarda avantaj elde edersiniz.Geniş renk gamı da mükemmel kontrast ve renk tutarlılığı sağlar. Panel, dikkat dağıtıcı parıltıları veya yansımaları neredeyse tamamen ortadan kaldırmak için mat bir yüzeye sahiptir.



GELİŞTİRİLMİŞ SOĞUTMA VE DAHA UZUN ÖMÜR

FX504'ün termal tasarımı ömrünü önemli ölçüde uzatır ve patentli kendi kendini temizleyen ADC sistemini kişiselleştirilebilir Fan Overboost fonksiyonu ile birleştiren HyperCool teknolojisi ile grafik bakımından yoğun oyunlar için istikrarlı bir performans sağlar. Tehlikeli toz partiküllerini ve şasiyi iki özel tünelden dışarı çıkartan ADC sistemi, dizüstü bilgisayarın bağışıklık sistemi gibi hareket eden bir soğutma şaheseri olup sistemin kararlılığını ve ömrünü artırmak için termal kanatlarda birikmeyi önler. Ayarlanabilir Fan Overboost fonksiyonu, çoklu görev ve oyun ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır: Fan performansı ve gürültü seviyesi arasında mükemmel dengeyi bulmak için üç farklı mod arasında seçim yapabilirsiniz. Bir çift bakır ısı borusu ve bir çift fanlı sistem, işlemci ve ekran kartını bağımsız olarak soğuturken, hava akışı için optimize edilmiş şasi tasarımı, standart kasaların aksine termal verimliliğini % 27'ye kadar artırıyor. Uzun oyun oturumları sırasında bile klavyenizin serin kalmasını sağlamak için WASD anahtar grubunun hemen altında akıllıca yerleştirilmiş bir fan bulunur.



MASAÜSTÜNDEN-ESİNLENMİŞ TASARIM

FX504'ün yeni klavye düzeni, harici bir klavyeye ihtiyaç duymadan mükemmel bir oyun oynama ve yazım deneyimi sunmak için en iyi oyun masaüstü klavyesi sunar. Tüm modül şimdi parmaklarınızın daha kolay tanımlanması için fonksiyon tuşları ile en doğru parmak ucu kontrolü için bağımsız bir güç düğmesi ve yalıtılmış ok tuşları arasındaki boşluklarla birlikte oyun oynama ve yazma için kullanılan şekilde tasarlanmıştır.


 

Özellikler ülke ve model bazlı olarak farklılık gösterebilir.

ÖZEL OVERSTROKE TEKNOLOJİSİ

FX504, mevcut en hızlı Wi-Fi standartlarından birine sahiptir - en yeni Intel 802.11ac Wave 2, temel 802.11b / g / n'den daha hızlı bir şekilde 1.7Gbps - 12X hızlı veri transfer hızlarına sahiptir! Ek olarak, 2x2 kablosuz yapılandırması, 1x1 yapılandırmasından % 30'a kadar daha geniş bir kapsama alanı sağlar. FX504 yönlendiricinizden uzakta olsa bile, en sevdiğiniz filmleri yüksek çözünürlükte seyredip daha az bağlantı düşmesiyle çevrimiçi olarak oynatın.



DÜNYANIN EN HIZLI HARD-DİSKİ

5400 rpm FireCuda SHDD mevcut en hızlı sabit disk çözümüdür ve çoğu dizüstü bilgisayarda bulunan 1 TB 5400 rpm HDD'lerden 2 kat daha hızlı oyunları yükler. FireCuda'ın flash belleği sık sık erişilen verileri sabit diske erişmeden kaydederek önbellek gibi hareket ederek daha düşük güç tüketimi, daha yüksek sistem performansı ve dayanıklılık sağlar. Aynı zamanda da daha sessiz, daha kararlı bir sistem sağlar. 1TB'ye kadar depolama ile eski oyunlarınızı yenilerine yer açmak için silmenize gerek yoktur. Depolama alanınızdan en iyi şekilde yararlanın ve yükleme ekranına elveda deyin!



INTEL® OPTANE™ BELLEK

FX504 çeşitli depolama seçenekleriyle belirlenebilir. Eğer istediğiniz hız ise uygulama ve oyun yükleme sürelerini mutlak bir minimum seviyeye indirmek için 256GB SATA veya PCIe SSD'ye kadar seçim yapabilirsiniz. Oyun kütüphanenizi bulundurmak için geleneksel HDD'lerle çalışmaya karar verseniz bile FX504, veri erişim hızlarını önemli ölçüde artırmak için 16GB Intel Optane ™ Belleğe sahiptir. Sık kullanılan dosyalar için daha hızlı açılış süreleriyle sonuçlanan bir önbellek sürücüsü gibi davranır. Intel Optane, genel sistem performansını % 39'a kadar artırır ve günlük görevleri iki kat daha duyarlı hale getirir, böylece daha kısa sürede daha fazla iş yapabilirsiniz!



TEKNİK ÖZELLİKLER:
 
İşlemci:Intel® Core™ i5-8300H Processor 2.3 GHz (8M Cache, up to 3.9 GHz)
İşletim Sistemi: FreeDos
Bellek:DDR4 2666 8GB
Ekran: 15.6" (16:9) Arkadan aydınlatmalı LED FHD (1920x1080) 60Hz Anti-Glare 45% NTSC parlamayan ekran
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1050 4GB GDDR5 VRAM
Depolama:  SATA 1TB 5400RPM 2.5' HDD
Black Red Plastic
Klavye: Aydınlatmalı Chiclet Klavye (Ayrı konumlandırılmış numpad ile)
WebCam: HD Web Kamerası
Network: 
802.11ac 2*2 + Bluetooth 5.0
Arayüz: 
1x Kombo ses girişi
2x USB 3.0 bağlantı noktası
1x USB 2.0 bağlantı noktası
1x HDMI

 
Güç Adaptörü: Çıkış:19 V DC, 6.32 A, 120 W, Bağlantı tipi :ø5.5 (mm)
Boyutlar: 38.4 x 26.2 x 2.50 mm (E x B x Y)
Ağırlık: 2.3 KG (Batarya dahil)
VR: ---


EAN Numarası: 4718017238359

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.3-2.6 GHz arası
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd Yok
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce GTX 1050
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşletim Sistemi Free Dos
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Genel

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll