ASUS İntel EX-B365M-V 1151P DDR4 2666 SES GLAN HDMI WIN7+WIN10 DESTEKLİ MATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Intel B365
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 32 GB
Form Faktörü MATX
Ram Slot Sayısı 2 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

ASUS İntel EX-B365M-V 1151P DDR4 2666 SES GLAN HDMI WIN7+WIN10 DESTEKLİ MATX Anakart

 

Nem önleyici parlak kaplama, USBGuard, DDR4 2666MHz, HDMI, SATA 6Gbps, USB 3.1 Gen 1 ve 8-pin güç bağlantısına sahip Intel B365 LGA 1151 mATX anakart

- Windows 7 ve Windows 10 işletim sistemlerini destekler.
- Kesintisiz aksiyon: İnternet kafeler, özel sipariş üzerine üretilen oyun sistemleri ve kaliteye öncelik veren işletmeler için en iyi tercih.
- Kesintisiz dayanıklılık: Nem önleyici parlak kaplama, USBGuard, SafeSlot Core, paslanmaz çelik arka giriş çıkış paneli ve 5X Protection III gibi rakipsiz özelliklere sahip.
- Kesintisiz oyun: ASUS Beyond VR Ready ve Olağanüstü Sesler.
- Kesintisiz mücadele: Disksiz sistem kullanımı, en iyi oyunlar, 100'den fazla çevre birimi, 1000'den fazla işlemci, bellek modülü, ekran kartı ve daha fazlası için yeniden başlatma ve uyumluluk testlerinden geçerek ASUS iCafe LAB sertifikası aldı.
- Raid 0, 1, 5, 10 desteği
Product Image

Teknik Özelliklere Genel Bakış
Product Image

Intel 8. ve 9. Nesil İşlemci Desteği - Windows 7 ve Windows 10 İşletim Sistemi Desteği

ASUS Expedition: Durmadan savaşmaya hazır 
Kesintisiz aksiyon için üretilen ASUS Expedition anakartlar; uzun kullanım ömrü için neme, aşınmaya ve yüksek voltaja kesintisiz bir şekilde dayanıklı olacak şekilde geliştirildi. 144 saatlik disksiz sistem testlerinin yanı sıra en iyi oyunlar ve 100'den fazla oyun çevre birimi ile kapsamlı uyum kontrolleri yapılarak sınırları zorladık. Üstün ses deneyimi için ise Expedition anakartlarda destansı oyun sesleriyle kesintisiz oyun performansı sunuluyor. Bunun yanı sıra en yüksek seviyede kararlılık, güvenilirlik ve değer de bu kartların özellikleri arasında yer alıyor!

Olağanüstü kararlılık ve koruma 
ASUS Expedition anakartlar kesintisiz dayanıklılık sağlamak için rakipsiz donanım bileşenlerine ve özelliklerine sahip. Bunlar arasında, nem önleyici parlak kaplama, %120 daha yüksek voltaja dayanabilme ve ASUS'a özgü 5X Protection III özellikleri bulunuyor.
mars

Nem Önleyici Parlak Kaplama 
Neme ve aşınmaya karşı korur 
Neme dayanıklı yenilikçi kaplama koruma sağlar ve Expedition anakartınızın ömrünü uzatır. İnternet kafeler, veri merkezleri ve kütüphaneler gibi kalabalık ortamlardaki yüksek nem oranının olumsuz etkilerini önler, nemin yapışmasını ve dağılmasını engelleyerek aşınmayı en aza indirir. Kaplama ultraviyole ışık altında parlar, böylece nerelere uygulandığını görebilirsiniz.
mars

USBGuard 
%120 daha yüksek voltaja karşı koruma 
ASUS'a özgü USBGuard teknolojisi voltaj değişimlerini gerçek zamanlı olarak tespit eder ve standarttan %120 daha yüksek voltajlara dayanarak kararlı ve güvenilir voltaj girişi sağlar. Böylece hasar riski azalır ve ekipmanlarınız korunmuş olur.
mars

ASUS B365 Chipsetli Anakartlarda RAID Desteği
RAID, çeşitli nedenlerle bozulan hard disklerdeki kritik veri kayıplarını önlemek veya en aza indirmek amacıyla geliştirilmiş, diskleri ister performans isterseniz güvenlik gibi konularda konfigüre edebileceğiniz bir yapı sunar. Tek disk kullanımına göre, RAID’in yararı, veri bütünlüğünü, hata toleransını, iş çıkarma yeteneğini ve toplam disk kapasitesini artırmasıdır. ASUS B365 çipsetli anakartlar Raid 0, 1, 5, 10 versiyonlarının tamamını destekler ve sizlere hız ve koruma sağlar. mars

mars
ASUS Expedition serisi anakartlar; en iyi bileşenler, mükemmel devre tasarımı ve anakartınızın uzun süre dayanmasını ve kalitesini garanti eden titiz standartlardan meydana gelen sektör lideri 5X Protection III ile üretilmiştir. Bu da, dünyanın önde gelen anakart markasının uzun yıllara dayanan tecrübesi sayesinde sisteminiz için olağanüstü koruma ve kararlılık anlamına gelir.
mars mars mars mars mars
SafeSlot Core ESD Koruyucuları Yüksek Voltaj Koruması Kararlı Güç Kaynağı Paslanmaz Çelik Arka Panel Giriş Çıkışları

SafeSlot Core 
Hasarları önleyen sağlam PCIe slotları 
SafeSlot Core, ASUS'a özgü bir PCIe slotudur. Özel bir kancayla anakarta tutturulan sağlam tasarımı sayesinde SafeSlot Core, standart genişleme slotlarına göre kartın yerinden çıkmasına karşı 1,6 kat ve kartın kaymasına karşı ise 1,3 kat daha fazla dayanıklılık sağlar.
mars

ESD Koruyucuları 
Daha uzun bileşen ömrü için güçlü ESD koruması 
ASUS ESD Koruyucuları, +/- 12kV'a kadar hava deşarjı ve +/- -7kV'a kadar temas deşarjı nedeniyle oluşabilecek hasarlara karşı koruma sağlar. ESD Koruyucuları, etkin koruma sağlayarak bileşenlerinizin ömrünü uzatan bir devre tasarımıyla düzenlenmiştir.
mars mars
mars mars mars
Yüksek Voltaj Koruması 
Düzensiz veya yetersiz güç kaynaklarından gelen beklenmedik yüksek voltaj seviyeleri nedeniyle yonga setinizde, bağlantı girişlerinizde ve ses codec'lerinizde oluşabilecek hasarlara karşı koruma sağlayan dahili voltaj regülatörlerine sahip eşsiz bir devre tasarımı.
DIGI+ Voltaj Regülatör Modülü 
ASUS'a özel DIGI+ VRM, gücü gerçek zamanlı taleplere göre işlemciye dağıtarak enerji sarfiyatını azaltır ve sistem kararlılığını artırır.
Paslanmaz Çelikten Arka Giriş Çıkış 
Paneli Krom oksitle bağlanmış, aşınmaya dayanıklı paslanmaz çelik arka giriş çıkış panelleri standart panellerden 3üç kat daha uzun kullanım ömrüne sahiptir.

Ödüllü UEFI BIOS 
Fareyle kontrol edilen en akıcı ve şık görsel BIOS çok daha göz alıcı olacak şekilde geliştirildi. İster ilk defa bilgisayar kullanın isterseniz de bilgili bir hız aşırtma uzmanı olun, iCafe ve Gelişmiş Modlarla aradığınızı hızla ve kolaylıkla bulacaksınız.
mars

ASUS Sanal Gerçekliğe Hazır Olmanın Ötesinde İşini Büyütmek İsteyen İnternet Cafe Sahipleri için Mükemmel Tercih 
İnternet Cafe'nizde ASUS Beyond VR Ready ile VR deneyimi sunarak rakiplernizin önüne geçin. ASUS Expedition anakartlar, sınıfının lideri ASUS bileşenler ile birlikte kullanıldığında müşterilerinize en iyi VR deneyimini sunmak için mükemmel bir çözüm haline gelir. ASUS Expedition anakartlar 3DMark VR testinin yanı sıra ASUS'un kendi VR testlerinden de geçti. Bu yüzden en iyi performansı ve güvenilirliği sunduğunuzdan emin olabilirsiniz. ASUS Beyond VR Ready ile İnternet Cafe'nizi VR çağına taşıyın ve işinizin cazibesini artırın!
mars mars mars

Destansı oyun sesleri 
Üstün ses deneyiminin tamamen yeni bir boyutunu keşfedin ve hükmetmeye hazırlanın!
mars
Ses kalkanı 
Hassas analog/dijital ayrımı yapan ses kalkanı çok yönlü paraziti önemli ölçüde azaltır.
Sol ve sağ hatlar için ayrı katmanlar 
Her iki kanalın da devamlı olarak aynı kaliteyi sunmasını sağlar.
Üst düzey Japon ses kapasitörleri 
Olağanüstü netlik ve doğrulukla sıcak, doğal ve sürükleyici sesler ortaya çıkarır.

144 saatlik disksiz çözüm uyumluluğu 
ASUS, Expedition anakartları disksiz sistem olarak kullanma sertifikası almak için iCafe Labs'te 144 saatlik özel testler uyguluyor. Bu testler arasında 24 saat yeniden başlatma ve yüksek yük altında 12 saat 3D Mark testleri bulunuyor. Toplamda 1200 saat testten geçen Expedition anakartların, aradığınız akıcı performansı sunarak kesintisiz bir şekilde çalışmaya hazır hale geldiğinden emin olunuyor.
En iyi oyunlar ve 100'den fazla çevre birimiyle test edildi 
ASUS iCafe Labs mühendisleri Expedition anakartları gerçek İnternet cafe ortamına benzer ortamda uzun dayanıklılık testlerinden geçirir. En iyi oyunları ve en popüler donanım kombinasyonlarıyla yapılan 100'den fazla kombinasyonu test ederek, sizin ve müşterilerinizin en iyi oyun deneyimini yaşamasını sağlıyoruz!
mars
144 SAAT 
DİSKSİZ TEST 
24 saat yeniden başlatma ve 12 saat 3D Mark testleriyle en iyi İnternet ve grafik performansı sağlandığından emin olunur. 
mars
EN İYİ OYUNLARLA 
UYUMLU 
En iyi oyun deneyimi için onaylandı. 
mars
100'DEN FAZLA 
OYUN ÇEVRE BİRİMİ 
Oyun cihazlarıyla en iyi uyum için onaylandı. 
mars
1000'DEN FAZLA 
UYUMLU CİHAZ 
İşlemciler, bellek modülleri, ekran kartları ve daha fazlası dahil. 
mars
DDR4 
UYUMU 
DDR4 desteğiyle daha fazla esneklik ve uyum. 
mars
7000 SAATTEN FAZLA
ONAY TESTİ 
Üst düzey güvenilirlik, uyum ve güvenlik için kapsamlı testler. 
mars

asus-tr-garanti-logo ASUS Türkiye Garantili Ürün 
Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır. 
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. 

Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır. 

Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.comsayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Teknik Özellikler

 

 

İşlemci Intel® 1151 Soket 9th / 8th Gen Intel® Core™, Pentium® Gold and Celeron® İşlemci 
Intel® 14 nm CPU'ları Destekler
Intel® Turbo Boost Teknolojisini Destekler 2.0 
* Intel ® Turbo Boost Teknolojisi 2.0 desteği CPU türüne bağlıdır.
* 65W CPU'ya kadar destekler. Daha fazla ayrıntı için lütfen Intel ® CPU destek listesi için www.asus.com adresine bakın.
Yonga Seti Intel® B365
Bellek 2 x DIMM, Max. 32GB, DDR4 2666/2400/2133 MHz ECC olmayan, Arabelleksiz Bellek 
* QVL Listesi için www.asus.com.tr'ı ziyaret ediniz.
* Desteklenen maksimum bellek frekansı işlemciye göre değişir
Grafik Tümleşik Grafik İşlemcisi - Intel® HD Grafik desteği 
VGA çıkış desteği : HDMI port
- HDMI 1.4b ile max. çözünürlük 4096 x 2160 @ 30 Hz / x @ Hz
Genişletme Yuvaları 1 x PCIe 3.0 x16 (x16 modu) 
2 x PCIe 3.0 x1 ()
Depolama 4 x SATA 6Gb/s port(lar),
LAN Realtek® RTL8111H, 1 x Gigabit LAN Kontrolcüsü(leri)
Ses Realtek® ALC887 8-Kanal Yüksek Tanımlı Ses CODEC'i 
* 8 kanallı ses çıkışını desteklemek için ön paneldeki HD ses modülü destekleyen kasayı seçin.
USB Portları Intel® B365 Chipset : 
6 x USB 3.1 Gen 1 port(lar) (4arka panelde, Mavi, 2 bord ortasında, Tip A)
Intel® B365 Chipset : 
6 x USB 2.0 port(lar) (2arka panelde, Siyah, 4 bord ortasında)
ASUS´a Özel Özellikler ASUS 5X Koruma III :
- ASUS SafeSlot Core: Katı lehimleme ile güçlendirilmiş PCIe
- ASUS Aşırı Gerilim Koruması: Birinci sınıf devre koruması güç tasarımı
- ASUS Paslanmaz Çelik Arka G / Ç: Daha fazla dayanıklılık için 3X korozyon direnci!
- ASUS DIGI+ VRM: 5 Faz dijital güç tasarımı
- ASUS ESD Koruması - Elektrostatik deşarj koruması
Durmak Bilmeyen Dayanıklılık:
- Anti-nem kaplama - Neme ve korozyona karşı üstün koruma
- USBGuard -%120 daha yüksek voltaj toleransı
Sınırsız Oyun :
- Özel ses PCB katmanları: Hassas ses sinyallerinin kalitesini korumak için sol ve sağ kanallar için ayrı katmanlar
- Premium Japon yapımı ses kapasitörleri: Olağanüstü netlik ve doğrulukla sıcak, doğal ve etkileyici ses sağlar.
Durmak Bilmeyen Yarışçı :
- ASUS iCafe Labs Sertifikalı - En iyi oyunlar ve 100+ çevre birimleri test edildi 
ASUS Q-Design :
- ASUS Q-Slot
- ASUS Q-DIMM
Arka Giriş/Çıkış Portları 1 x PS/2 klavye (mor)
1 x PS/2 fare (yeşil)
1 x HDMI
1 x LAN (RJ45) port(lar)
4 x USB 3.1 Gen 1 () 
2 x USB 2.0 () 
3 x Ses Jak(lar)
Aksesuarlar Kullanıcı kılavuzu
G/Ç Kalkanı
1 x SCD (by region)
BIOS 128 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS, PnP, SM BIOS 3.1, ACPI 6.1, Multi-language BIOS
Yönetilebilirlik WOL, PXE
İşletim Sistemi Windows® 10 64-bit
Form Faktörü mATX Form Faktör 
8.9 inç x 7.0 inç ( 22.6 cm x 17.8 cm )

 

 

 

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Intel B365
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 32 GB
Form Faktörü MATX
Ram Slot Sayısı 2 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll