ASUS İntel PRIME Z390-P 1151P DDR4 SES GLAN DP/HDMI SATA3 USB3.1 ATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

ASUS İntel PRIME Z390-P 1151P DDR4 SES GLAN DP/HDMI SATA3 USB3.1 ATX Anakart

 

 

PRIME Z390-P
OptiMem II özelliğine, DDR4 4266 MHz, Çift M.2, HDMI, SATA 6Gb/s ve USB 3.1 Gen 2'ye sahip, Intel Optane bellekler için hazır, Intel LGA 1151 mATX anakart

  • OptiMem II: Gelişmiş bellek hız aşırtması imkanı sunmak için, iletken hatlarını ve geçişleri dikkatli bir şekilde yönlendirip taban katmanlarını uygun hale getirerek sinyal bütünlüğünü korur
  • Gelişmiş güç çözümü: Üst düzey bileşenler çok daha iyi güç verimliliği sağlıyor
  • UEFI BIOS: Yeni UEFI seçeneklerinde, aradığınız ayarları kolayca bulmanızı sağlayan bir arama işlevi bulunuyor
  • Sektör lideri soğutma çözümleri: Fan Xpert 4 veya ödüllü UEFI ile fanlar ve AIO pompaları için kapsamlı kontrol imkanı
  • Ultra hızlı bağlantı seçenekleri: Yıldırım hızında depolama için çift yerleşik M.2 ve NVMe PCIe RAID desteği
  • 5X Protection III: Tam koruma için birden çok donanım tabanlı güvenlik
  • Arttırılmış bellek desteği sayesinde 128GB' a kadar ram destekler
Product Image

Profesyonel bir görünüme sahip olan Prime Z390 serisi, belirli teknik özellikler arayan günlük kullanıcılar ve içerik oluşturuculara hitap ediyor. En son işlemcilerin sunduğu avantajları ASUS tasarımı ve mühendisliğiyle bir araya getiren Prime Z390, kullanışlı yazılım özellikleri ile performans ayarı için için geniş seçenekler sunuyor.

Product Image

İstediğiniz gibi ayarlayın

Prime Z390, hem acemilere hem de tecrübeli hız aşırtma tutkunlarına iyi ayarlanmış makineler oluşturmaları için çeşitli araçlar sunan yazılımlar ve geniş ayar seçenekler sayesinde CPU hız aşırtmayı kolaylaştırıyor. Yeni bellek iletken hattı dizilimi, hem geleneksel DIMM'ler hem de RGB özelliklerine sahip bellekler için kararlılık ve uyum sağlayarak, sisteminizde kullanabileceğiniz geniş bir DRAM kit seçeneği sunuyor.


TEKNİK ÖZELLİKLERE GENEL BAKIŞ

mars

mars

Çok yönlü enerji verimliliği

Energy Processing Unit (EPU) ile sisteminizde güç tasarrufu yapmanın keyfini çıkarın. Güç sarfiyatını otomatik olarak optimize eden EPU, Dışarıda moduyla da tasarrufu en üst seviyeye çıkarır. Kullanılmayan giriş çıkış kontrolcülerini devre dışı bırakarak üst düzey enerji tasarrufu sağlayan akıllı bir ayar.

Hava veya sıvı soğutma için esnek kontroller

Prime Z390-P'de, Fax Xpert 4 veya ödüllü UEFI ile fanlar üzerinde kapsamlı kontrol imkanı sunuluyor. İster hava ister suyla soğutma yapın Auto-Tuning modu tüm paramatreleri tek bir tıklamayla akıllı bir şekilde yapılandırır. Tüm fan hızlarını varsayılan en düşük seviyenin de altına taşıyan Aşırı Sessiz modu ise hafif görevlerle ilgilenirken sisteminizin fısıltı düzeyinde ses çıkarmasını sağlar.


Ödüllü UEFI BIOS

PC kurmanın ilk noktalarından olan UEFI BIOS'un en iyilerinden biri Prime Z390-P'de yer alıyor.

EZ Modu
Sistem performansını artırmak için AI Hız Aşırtma özelliğini hızla uygulayın.

Gelişmiş Mod
AI OC monitör sistemi, overclock performansını tahmin etmek için sıcaklık, fan hızı ve güç tüketimi tahminlerini izler.


OptiMem II

Tamamen sıfırdan tasarlandı

Intel'in en son işlemcilerinin bellek bant genişliğine sınırsız bir şekilde erişebilmesi için anakarttaki iletken hatlarının düzenini tamamen baştan tasarladık. OptiMem II teknolojimiz, geçişleri azaltmak için bellek sinyal hatlarını dikkatlice farklı PCB katmanlarına yerleştiriyor. Ayrıca, paraziti büyük oranda azaltmak için koruma bölgeleri de ekliyor. Tam dolu bellek yapılandırmalarında hız aşırtma potansiyelini daha da artırmak için zaman ayarlı sinyal gönderen özelleştirilmiş bir T-Topology dizilimi kullandık.


MemOK! II

Otomatik Kurtarma

MemOK II, bellek hız aşırtma ve dengesizliği nedeniyle ortaya çıkan ön yükleme hatalarını otomatik olarak onarıyor. DRAM ile ilişkili bir POST hatası yaşandığında, anakart sistem yeniden başlayana kadar bellek parametrelerini ayarlıyor.


Serin ve Güvenilir

Prime Z390-P, ASUS'un güvenilirliğini ve performansını arayan sistem toplayıcıları için tasarlandı. Daha fazla işlemci çekirdeği bulunması, güç dağıtımında bazı zorluklar yaşanmasına neden oluyor. Bu nedenle Prime Z390-P, en uygun performans için fazladan güç fazlarına ve kapsamlı soğutma özelliklerine sahip.


Güç dağıtımı iyileştirmeleri

Prime Z390-P, güç fazı sayısına göre güç dağıtımını ayarlayarak en son Intel işlemciler için gücü ve verimliliği en uygun düzeye getiriyor.

mars

ProCool güç bağlantısı

ProCool soketler, PSU güç hatlarıyla temas sağlamak için geleneksel güç girişleriyle kıyasla çok daha sıkı teknik özelliklere uyacak şekilde geliştirildi. Öz direnci düşüren bu özellik sayesinde sıcak noktaların oluşması ve bağlantı noktası hataları engelleniyor.

mars

Dayanması için Üretildi

ASUS anakartlar 1000'den fazla bileşen ve cihazla uyumluluk için detaylı bir şekilde test edilir ve her yeni model en az 8000 saatlik sıkı denetimden geçer. Böylece, ASUS anakartınızın her tür ortama ve uygulamaya uygun olduğundan emin olabilirsiniz.

mars

Prime serisi anakartlar, anakartınızın kalitesini ve uzun süreli dayanıklılığını garanti etmek için en iyi bileşenleri, mükemmel devre tasarımını ve titiz standartları kullanan endüstri lideri 5X Protection III ile tasarlanmıştır. Bu sisteminiz için olağanüstü koruma ve istikrar anlamına gelir - dünyanın önde gelen anakart markasının onlarca yıllık mühendislik tecrübesi sayesinde.

mars

SafeSlot Core

Güçlendirilmiş PCIe yuvası hasarı engeller

Güçlendirilmiş PCIe yuvası hasarı engeller SafeSlot Core, ASUS'a özel PCIe yuvasıdır. Özel bir kanca ile ana karta sabitlenmiş, güçlendirilmiş bir tasarıma sahip Safeslot Core standart genişleme yuvalarına göre 1.6 kat daha güçlü tutma ve 1.3 kat daha fazla kesme direnci sunuyor.

mars

mars mars mars

LANGuard 
Güçlendirilmiş çıkış, 2,5 kat daha fazla gerilim toleransı

ASUS LANGuard, daha güvenilir bağlantı ve daha iyi çıkış sağlamak için sinyal birleştirme teknolojisine ve üst düzey EMI korumalı yüzeye monte edilmiş kapasitörlere sahip donanım seviyesinde bir ağ korumasıdır.

Yüksek Voltaj Koruması 
Birinci sınıf devre korumalı güç tasarımı

Düzensiz veya yetersiz güç kaynaklarından gelen beklenmedik yüksek voltaj seviyeleri nedeniyle anakartınızda oluşabilecek hasarlara karşı koruma sağlayan dahili voltaj regülatörlerine sahip eşsiz bir devre tasarımı.

DIGI+ VRM 
Kararlı güç için hassas kontrol

ASUS'a özel DIGI+ VRM, gücü gerçek zamanlı taleplere göre işlemciye dağıtarak enerji sarfiyatını azaltır ve sistem kararlılığını artırır.

mars mars mars

DRAM Yüksek Akım Koruması 
Kısa devre hasarı önleme

Dahili olarak bulunan sıfırlanabilir sigortalar yüksek akıma ve kısa devre hasarına karşı koruma sağlar. Bu koruma, giriş çıkış noktalarından DRAM'e kadar uzanarak sisteminizin ve bağlı cihazlarınızın çalışma ömrünü korur.

Paslanmaz Çelik Arka Panel Giriş Çıkışları 
Daha fazla dayanıklılık için aşınmaya karşı 3 kat direnç

Krom oksitle bağlanmış, aşınmaya dayanıklı paslanmaz çelik arka giriş çıkış panelleri standart panellerden 3üç kat daha uzun kullanım ömrüne sahiptir.

ESD Koruyucuları 
Elektrostatik deşarj koruması

ASUS ESD Koruyucuları, +/- 10 kV'a kadar hava deşarjı ve +/- 6 kV'a kadar temas deşarjı nedeniyle oluşabilecek hasarlara karşı koruma sağlar. ESD Koruyucuları, etkin koruma sağlayarak bileşenlerinizin ömrünü uzatan bir devre tasarımıyla düzenlenmiştir.


Ultra hızlı bağlantı seçenekleri

M.2 
Dahili M.2 ile 32 Gb/s'ye kadar hızlanın

x4 PCI Express 3.0/2.0 bant genişliğiyle M.2, 32 Gbps'ye* kadar veri aktarım hızlarına destek verir. Verilere hızlı erişim imkanı sunarak işletim sistemi veya uygulama sürücüsü için mükemmel bir tercih haline gelir.

mars

Intel Optane memory 
Intel Optane için hazır

Devrim yapan kalıcı bellek teknolojisi Intel Optane™, Prime Z390-P tarafından destekleniyor. Intel Optane bellek modülleri, ön yükleme ve yükleme sürelerini azaltarak her şeyin daha hızlı yapılmasını sağlamak için bağlı depolama cihazlarını hızlandırıyor.

mars

USB 3.1 Gen 2 
Dahili USB 3.1 Gen 2 ile 10Gbps

Geriye dönük uyumlu USB 3.1 Gen 2 Type-A™ ve ters çevrilebilir USB 3.1 Gen 2 Type-C™ girişleriyle en gelişmiş bağlantı esnekliğine ve 10 Gbps'e kadar ulaşan veri aktarım hızlarına kavuşun.

mars

USB 3.1 Gen 1 Ön Panel Bağlantısı 
Gelecekte de kullanılacak bağlantı seçenekleri

USB 3.1 Gen 1, süper hızlı dört başlıkla birlikte ön panelde tam da ihtiyacınız olan yerde. USB 2.0'dan 10 kat daha yüksek veri transfer hızlarına ulaşmanın yanı sıra arka tarafta yer alan girişlere uzanırken yaşadığınız zorlukları yaşamayacak ve tak-çalıştır özelliğinden faydalanacaksınız.

mars

Olağanüstü sesler

Birlikte çalışan dahili özelliklerle gelişmiş ses elde edin

Akıllı tasarım ve üst düzey donanım sayesinde daha önce hiç duymadığınız kalitede seslere kavuşun!


TEKNİK ÖZELLİKLER

Model PRIME Z390-P
PN 90MB0XX0-M0EAY0
EAN 4718017128490
İşlemci Desteği "Intel Socket 1151, 
En Yeni Intel 9. ve 8. nesil Core i7/ i5/ i3 işlemciler
Pentium ve Celeron işlemciler"
Çipset Intel Z390
Ram Bellek "4 adet ram yuvası, Maksimum 64GB DDR4 (Dual channel) 4133(O.C.)/4000(O.C.)/3866(O.C.)/3733(O.C.)/3600(O.C.)/3466(O.C.)/3400(O.C.)/3333(O.C.)
/3300(O.C.)/3200(O.C.)/2800(O.C.)/2666/2400/2133 MHz ram bellek hızlarını destekler."
Genişleme Yuvaları "1 adet PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 yada x8+x4+x4) 
1 adet PCIe 3.0/2.0 x16 (maks x4 mod) 
4 adet PCIe 3.0/2.0 x1 "
Görüntü Çıkışları "1 adet HDMI, 1 adet DP"
Depolama Bağlantıları 4 Adet SATA 6Gb/s (RAID0,1,5,10)
LAN Gb Realtek PCIe
Kablosuz Ağ Yok
AURA RGB Aydınlatma Yok
RGB Başlık 1 adet RGB başlık
USB Bağlantıları "2 adet USB 3.1 Gen 2 portu (2 adet arka panelde, Type-A)
8 adet USB 3.1 Gen 1 portu (4 adet arka panelde, Type-A, 4 adet anakart üzerinde bağlantı konnektörü)
3 adet USB 2.0/1.1 portu (4 adet anakart üzerinde bağlantı noktası) "
Arka Panel Bağlantılar "1 adet PS/2 klavye bağlantı noktası
1 adet PS/2 mouse bağlantı noktası
1 adet HDMI
1 adet Displayport
2 adet USB 3.1 Gen 2 Type-A
4 adet USB 3.1 Gen 1 Type-A
1 adet LAN (RJ45) Bağlantısı 
3 adet 8 kanal ses çıkışı
1 Adet ASUS Wİ-Fİ Modülü
5 adet Altın Kaplamalı Ses Çıkışı"
Anakart Dahili Bağlantılar "1 adet Aura RGB Şerit Başlığı
2 adet USB 3.1 Gen 1(5Gbps'e kadar) konnektörü, 4 adet USB 3.1 Gen 1 portu daha sağlar
1 adet USB 2.0 konnektörü,1 adet daha USB 2.0 portu sağlar
1 adet M.2 Soket 1 E key, tip 2230 Wi-Fi/BT desteği ya da Intel CNVi (dahili Wi-Fi/BT) modulü
1 adet M.2 Soket 3, tip 2242/2260/2280 depolama cihazı desteği ile (SATA & PCIE 3.0 x 4 modu)
1 adet M.2 Socket 3, tip 2242/2260/2280/22110 depolama cihazı desteği ile (PCIE 3.0 x 4 modu)
1 adet COM port bağlantı noktası
4 adet SATA 6Gb/s konnektörü
1 adet CPU Fan konnektörü (1 x 4 -pin)
2 adet Chassis Fan konnektörü (3 x 4 -pin)
1 adet AIO_PUMP konnektörü (1 x 4 -pin)
1 adet S/PDIF ses çıkışı
1 adet 24-pin EATX Güç konnektörü
1 adet 8-pin EATX 12V Güç konnektörü
1 adet 4-pin ATX 12V Güç konnektörü
1 adet Ön panel ses konnektörü (AAFP)
1 adet MemOK! II düğmesi
1 adet Sistem panel konnektörü"
Form Faktörü ATX 30.5cm*23.4cm

EAN Numarası: 4718017128490

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll