ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO AMD X470 AM4 Ryzen DDR4 3466MHz(OC) Sata USB3.1 ATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi AMD AM4
Chipset X470
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Yok
HDMI Çıkışı Var

ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO AMD X470 AM4 Ryzen DDR4 3466MHz(OC) Sata USB3.1 ATX Anakart

ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO

M.2 soğutucu ile AMD X470 ATX Gaming anakart, Aura Sync RGB LED, DDR4 3466MHz, çift M.2, SATA 6 Gb / s ve USB 3.1 Gen 2

  • AMD Ryzen™ işlemciler için AM4 Soket
  • Senkronize RGB aydınlatma teknolojisi, Aura Sync özellikli PC aksesuarlarının geniş portföyü ile çalışır, programlanabilir ışık şeritleri ve Philips Hue için destek sağlar
  • Mükemmel soğutma: özel sıvı soğutma bölgesi, kapsamlı fan kontrolleri ve M.2 ısı bloğu
  • Oyun için bağlanılabilirlik: Intel Gigabit Ethernet, LANGuard, çift M.2, USB 3.1 Gen 2
  • Geniş hız aşırtma seçenekleri: tek-tıkla, başlangıç seviyesindekiler için akıllı ayar, uzmanlar için UEFI içinde gelişmiş ayar seçenekleri.
  • Oyun için Ses: SupremeFX ve Sonic Studio III – Sizi aksiyonun içine çeken yüksek doygunlukta ses.
  • Oyun için dayanıklılık: Maksimum dayanıklılık için ASUS SafeSlot ve yüksek kalite parçalar

EN İYİ GAMING MARKASI!


ROG CROSSHAIR VII HERO Yakın Bakış
Product Image

On yıldan fazladır Republic of Gamers, dünyanın en iyi oyuncularını ve PC kullanıcılarını, örnek tasarım ve performansla heyecanlandırmayı başardı. Yolculuğumuz sonu olmayan bir yolda. Şimdi ise rakipler için dikkatli olma, oyuncuları ve PC hayranları için limitleri zorlama zamanı. Hazır ve güçlendirilmiş ROG Crosshair VII Hero Serisi anakartlar, tüm zorlukları aşmaya hazır.



CROSSHAIR VII HERO - HERKESİN İSTEDİĞİ KAHRAMAN

ROG Crosshair VII Hero ile ROG'un heyecan verici köklerine inin – yüksek güç, akıllı soğutma ve daha hızlı bellek desteğini gizemli yeni görünümü altında saklayan X470 oyuncu anakartı. Tek tıkla hız aşırtma ve ilgi çekici Aura Sync aydınlatma gibi tanınmış ROG özellikleriyle dolu olan bu kart, AMD Ryzen™ sisteminiz için mükemmel bir temeldir.


RAKİPLERİNİZİ GERİDE BIRAKIN

ASUS Aura Sync teknolojisi ROG CROSSHAIR VII HERO'yu aydınlatma isteğinizin merkezi haline getirir — yani içerisinde RGB LED şeritler, grafik kartları, klavyeler ve hatta farelerin bulunduğu uyumlu parçalar arasında muhteşem ışık efektlerini senkronize etmeyi kolaylaştırır! Tüm LED'leri birlik içinde değiştirin veya tüm senkron cihazlar arasında aydınlatma efektlerinin akıcı bir şekilde değişimine tanık olun.


AURA SYNC X PHILIPS HUE

ROG Crosshair VII Hero, ASUS Aura'yı evinize taşıyor – ayrıca artık efektlerinizi, Philips® Hue* kişisel kablosuz aydınlatma ile senkronize etmenize imkân tanıyor. Hue ampullerinizi, şeritlerinizi ve lambalarınızı, basit Aura uygulaması ile kolayca kontrol edin, kasanızın ötesine uzanan büyüleyici aydınlatmalar oluşturun ve tüm odanızı oyun deneyiminizin bir parçası haline getirin.


ASUS PRO CLOCK TEKNOLOJİSİ

Varsayılan olarak Ryzen'in tüm büyük veri yolu frekansları, aynı referans saat üretecinden gelmektedir, bu da platformunda tüm hız aşırtma potansiyelini sağlayan kontrolü ve esnekliği kısıtlar. ROG Crosshair VII Hero üzerindeki özel saat üreteciyle, işlemci çekirdeklerine ve büyük alt yapılara dinamik referans saat frekansı sağlayarak, sisteminizden her MHz'i alma özgürlüğü sağlar.

Product Image

DDR4 HIZ AŞIRTMA GÜCÜ

İster yüksek bellek frekansları ister en düşük gecikme için ayarlamalar peşinde olun, ROG Crosshair VII Hero, Ryzen'in potansiyelini açığa çıkarmanız için ihtiyaç duyacağınız araçları sağlar: özenle iyileştirilmiş iz yolları ile sinyal bütünlüğü korunur ve bellek performansını maksimuma taşırken kararlılığı garantileyen tüm gerekli ayarları ROG yazılımı sağlar. Çoklu görevler için yüksek yoğunluklu bellek kitleri kullanın ya da favori oyun ve uygulamalarınızın ihtiyacı olan bant genişliğini sağlayan bir kuruluma sahip olun. Nasıl kullanırsanız kullanın, Hero arkanızda olacak.

Product Image

KUSURSUZ SES - SİZİ OYUNUN BİR PARÇASI YAPAR!

ROG'nin muhteşem SupremeFX ses teknolojisi seviye atladı, artık hat giriş bağlantısından sıradışı 113dB sinyal-gürültü oranı ile bugüne kadarki en iyi ROG kayıt kalitesini sunuyor! Aynı zamanda SupremeFX S1220 kodekine daha temiz güç sağlaması için düşük-çıkış düzenleyiciyi, üstün ön panel çıkışı için bir ESS® Sabre Hi-Fi ES9023P dijitalden analoga çeviriciyi, buna ek olarak Texas Instruments® RC4580 ve OPA1688 op-amfileri ile yüksek gain ve düşük distortion almanız için ekledik. Hepsi daha önce deneyimlemediğiniz bir sesi sunmak için bir araya geliyor!

Product Image

SONİC STUDİO III

ROG Strix'in Sonic Studio III ses efekt istasyonu, özellikle yayın yapanlar için akıllı rotalama özelliğini sunar. Yeni rotalama özelliği, yayınları farklı çıkışlara kanallar, böylece kimin ne duyduğunu tam anlamıyla kontrol edebilirsiniz. Sonic Studio ile artık sinir bozucu telif hakları isteklerinden endişelenmeden, heyecan verici oyun içi anlarınızı paylaşabilirsiniz. Buna ek olarak Sonic Studio III, uygulama seviyesinde anlık ses profilleri için özellik seçimi ve tam netlik için konuşmalarda gelişmiş gürültü filtreleme de sağlar!

Product Image

SONİC RADAR III

Sonic Radar III'e yeni bir görünüş verdik, etrafınızda olan bitenden emin olun diye, ses motorunu sesleri daha hassas işlemesi için geliştirdik - hatta anında düşmanın yerini görmeniz için ekran üzerinde bir ok bile yerleştirdik! Önemli oyun için seslerin kaynağını görün ve düşmana nokta atışı yapın. Buna ek olarak yeni ses güçlendirme özelliği, en küçük sesi bile duymanızı sağlayan filtreler sağlıyor, böylece av değil avcı olacaksınız!

Product Image

 

GAMEFIRST IV

Oyunlardan gecikme olmasını engelleyen ağ optimizasyonu yazılımı!

GameFirst IV ağ trafiğini daha hızlı, gecikmesiz çevrimiçi oyunlar için optimize eder - ve şimdi de Multi-Gate Teaming özelliği ile tüm ağlarınızı en üst seviye bant genişliği ve en akıcı oyun için bir araya getiriyoruz. Ayrıca yeni Akıllı mod ile yeni uygulama verilerinden oluşan bir veri tabanıyla her oyunun en iyi şekilde optimize olduğundan emin olacaksınız

Product Image

5 YÖNLÜ OPTİMİZASYON

ROG CROSSHAIR VII HERO bilgisayarınızdan maksimum oyun performansı almanız için uzman olmanıza gerek yok — çünkü 5 Yönlü Optimizasyon, tüm karmaşık ayarları tek tıkla, örneğin kontrol edilebilen performans artışını bile halleder! Bu özel ROG teknolojisi, gerçek zamanlı kullanımınıza göre sisteminizin önemli yönlerini dinamik olarak optimize eder; böylece muhteşem işlemci performansı, günlük enerji tasarrufu, ultra stabil dijital güç, serin ve sessiz fanlar, hatta uygulamalarınıza özel ayarlanmış ağ ve ses ayarlarına kavuşursunuz. Kısacası 5 Yönlü Optimizasyon, PC'nizin oyun, eğlence ve üretkenlik için mükemmel olmasını garantiler!

Product Image

TASARIMDAN SERİN

Gelişmiş fan ve su pompası kontrolleriyle daha sessiz ve serin oynayın. Dahili termal sensörler ve donanım seviyesinde 4-pin/3-pin PWM/DC modu tespiti ile Fan Xpert 4, her fanın yüksek soğutma performansı ve düşük gürültü arasındaki en iyi dengeye erişmesini garantiler -- böylece istediğiniz tüm performansa erişirsiniz.!

Product Image

Ödüllü UEFI BIOS

Dünya basını tarafından en sezgisel UEFI BIOS olarak ünlendi!

Fare ile en rahat kontrol edilen grafik UEFI BIOS, daha hızlı kurulum ve daha kolay işlevler için yenilendi. Hız aşırtma ve DIY deneyimlerinizi iyileştirmek için artık tasarımı da daha çekici. İster acemi bir kullanıcı ister deneyimli bir hız aşırtmacı olun, EZ ve Advanced (Gelişmiş) Modları ile yapmak istediklerinizi hızla ve kolayca bulabilirsiniz.

Product Image

 


 

Teknik Özellikler : 

 

 

  • İşlemci

    AMD AM4 Socket AMD Ryzen™ 2nd Generation/Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/Ryzen™ 1st Generation/7th Generation A-series/Athlon X4 İşlemciler 
    *Desteklenen CPU listesi için www.asus.com.tr ziyaret ediniz.

  • Yonga Seti

    AMD X470

  • Bellek

    4 x DIMM, Max. 64GB, DDR4 3466(O.C.)/3200(O.C.)/3000(O.C.)/2933(O.C.)/2800(O.C.)/2666/2400/2133 MHz ECC olmayan, Arabelleksiz Bellek *
    AMD Ryzen™ 2nd Generation Processors
    Çift Kanal Bellek Mimarisi 
    AMD Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ Ryzen™ 1st Generation Processors
    4 x DIMM, Max. 64GB, DDR4 3200(O.C.)/3000(O.C.)/2933(O.C.)/2800(O.C.)/2666/2400/2133 MHz ECC olmayan, Arabelleksiz Memory *
    AMD 7th Generation A-Series/Athlon X4 Processors
    4 x DIMM, Max. 64GB, DDR4 2400/2133 MHz Arabelleksiz Memory

  • Çoklu GPU Desteği

    AMD Ryzen™ 2nd Generation/Ryzen™ 1st Generation Processors
    NVIDIA® 2-Way SLI™ Teknolojisini destekler *1
    AMD 3-Way CrossFireX™ Teknolojisini Destekler
    AMD Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/AMD 7th Generation A-Series/Athlon X4 Processors
    Supports AMD CrossFireX™ Technology

  • Genişleme Yuvaları

    AMD Ryzen™ 2nd Generation/ Ryzen™ 1st Generation Processors
    2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 veya dual x8) *2
    AMD Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics /7th Generation A-Series/Athlon X4 Processors
    1 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x8 mode) 
    AMD X470 chipset
    1 x PCIe 2.0 x16 (max at x4 mode) 
    2 x PCIe 2.0 x1

  • Depolama

    AMD Ryzen™ 2nd Generation/ Ryzen™ 1st Generation Processors : 
    1 x M.2 Socket 3, with M key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (SATA & PCIE 3.0 x 4 mode)
    1 x M.2 Socket 3, with M key, type 2242/2260/2280 storage devices support (PCIE 3.0 x 4 mode)
    AMD 7th Generation A-Series/Athlon X4 Processors : *3
    1 x M.2 Socket 3, with M key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (SATA mode)
    AMD X470 chipset : 
    6 x SATA 6Gb/s port(s), 
    Raid Desteği 0, 1, 10

  • LAN

    Intel® I211-AT, 1 x Gigabit LAN Kontrolcüsü(leri)
    Anti-surge LANGuard
    ROG GameFirst IV

  • Ses

    ROG SupremeFX 8-Kanal High Definition Audio CODEC S1220
    - Destekler : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking
    - Impedance sense for front and rear headphone outputs
    Ses Özelliği :
    - Altın kaplama jaklar
    - Arka panelde Optik S/PDIF çıkış(ları) 
    - Sonic Radar III
    - Sonic Studio III
    - SupremeFX Shielding Teknolojisi
    - High quality 120 dB SNR stereo playback output and 113 dB SNR recording input
    - ESS® ES9023P
    - Supports up to 32-Bit/192kHz playback *4

  • USB Portları

    AMD Ryzen™ 2nd Generation/ Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ Ryzen™ 1st Generation/7th Generation A-Series/Athlon X4 Processors : 
    4 x USB 3.1 Gen 1 port(s) (4arka panelde, Mavi)
    AMD X470 chipset : 
    1 x USB 3.1 Gen 2 front panel connector port(s) 
    AMD X470 chipset : 
    6 x USB 3.1 Gen 1 port(s) (4arka panelde, Mavi)
    AMD X470 chipset : 
    5 x USB 2.0 port(s) (2arka panelde, , 3 bord ortasında)
    ASMedia® USB 3.1 Gen 2 controller : 
    2 x USB 3.1 port(s) (2arka panelde, Siyah+Kırmızı, Type-A + USB Type-CTM)

  • Overclock Özellikleri

    Clear CMOS button
    ROG RAMCache II
    ROG CPU-Z
    MemOK! Button
    Slow Mode
    Overwolf
    ReTry Button
    Safe Boot Button
    Start Button
    Reset Button
    LN2 Mode
    GameFirst IV
    Extreme Engine Digi+ :
    - MicroFine Alloy Chokes
    - NexFET™ Power Block MOSFET
    - 10K Black Metallic Capacitors
    Mem TweakIt
    UEFI BIOS features :
    - Tweakers' Paradise
    - ROG SSD Secure Erase
    - Graphic Card Information Preview
    ROG RAMDisk
    Extreme Tweaker
    USB BIOS Flashback

  • ASUS´a Özel Özellikler

    ASUS Dual Intelligent Processors 5-Way Optimization by Dual Intelligent Processors 5 :
    - 5-Way Optimization tuning key perfectly consolidates TPU, EPU, DIGI+ VRM, Fan Expert 4, and Turbo App
    Gamer's Guardian:
    - SafeSlot
    AURA :
    - Aura Lighting Control
    - Aura RGB Strip Headers
    - Aura Addressable Strip Header(s)
    ASUS Exclusive Features :
    - AI Suite 3
    - Ai Charger 
    ASUS EZ DIY :
    - ASUS CrashFree BIOS 3 
    - ASUS EZ Flash 3 
    ASUS Q-Design :
    - ASUS Q-Code
    - ASUS Q-LED (CPU, DRAM, VGA, Boot Device LED)
    - ASUS Q-Slot
    - ASUS Q-DIMM 
    - ASUS Q-Connector

  • Arka Giriş/Çıkış Portları

    1 x PS/2 klavye/fare combo port(s)
    1 x LAN (RJ45) port(s)
    1 x Optik S/PDIF çıkışı
    2 x USB 2.0 (one port can be switched to USB BIOS Flashback) 
    1 x USB BIOS Geri yükleme Düğmesi
    1 x Clear CMOS button(s)
    5 x Gold-plated audio jacks
    8 x USB 3.1 Gen 1 (blue) 
    1 x USB 3.1 Gen 2 (red)Type-A
    1 x USB 3.1 (black)USB Type-CTM

  • Dahili Giriş/Çıkış Portları

    1 x USB 2.0 bağlantıları ek olarak 2 USB 2.0 portları destekler
    2 x Aura Addressable Strip Header(s)
    6 x SATA 6Gb/s bağlantısı(ları)
    1 x CPU Fan bağlantısı(ları) 
    1 x CPU OPT Fan bağlantısı(ları) 
    3 x Chassis Fan bağlantısı(ları) 
    2 x RGB Header(s)
    1 x 24-pin EATX Güç bağlantısı(ları)
    1 x M.2 Socket 3 with M key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (SATA & PCIE 3.0 x 4 mode)
    1 x M.2 Socket 3 with M key, type 2242/2260/2280 storage devices support (PCIE 3.0 x 4 mode)
    1 x Ön pane ses bağlantısı(ları) (AAFP)
    1 x Slow Mode düğmesi(leri)
    1 x AIO_PUMP connector 
    1 x H_AMP fan connector 
    1 x W_PUMP+ connector 
    1 x Termal sensör bağlantısı(ları)
    1 x 8-pin EATX 12 V Power connector
    1 x 4-pin EATX 12 V_1 Power connector(s)
    1 x Reset düğmesi(leri)
    1 x LN2 Mode düğmesi(leri)
    1 x 5-pin EXT_FAN(Extension Fan) connector
    1 x ROG extension (ROG_EXT) header(s)
    1 x Safe Boot button
    1 x ReTry button
    1 x Slow Mode jumper(s)
    1 x System panel connector
    1 x W_IN header
    1 x W_OUT header
    1 x W_FLOW header
    1 x Start button
    1 x USB 3.1 Gen 2 front panel connector
    1 x Speaker connector
    1 x USB 3.1 Gen 1 connector(s) support(s) additional 2 USB 3.1 Gen 1 port(s)
    1 x USB 2.0 connector(s) support(s) additional 2 USB 2.0 port(s)

  • Aksesuarlar

    Kullanıcı kılavuzu
    4 x SATA 6Gb/s kablosu(ları)
    2 x M.2 Screw Package
    1 x Supporting DVD
    1 x SLI HB BRIDGE(2-WAY-M)
    1 x ROG big sticker
    1 x Q-Connector
    1 x Extension Cable for RGB strips (80 cm)
    1 x Extension cable for Addressable LED
    1 x ROG coaster(s)

  • BIOS

    256 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS, PnP, WfM2.0, SM BIOS 3.0, ACPI 6.0, Multi-language BIOS, 
    ASUS EZ Flash 3, CrashFree BIOS 3, F11 EZ Tuning Wizard, F6 Qfan Control, F3 My Favorites, Last Modified log, 
    F12 PrintScreen and ASUS DRAM SPD (Serial Presence Detect) memory information, Secure Erase, User Profile, F4 AURA ON/OFF, F9 Search

  • Yönetilebilirlik

    WOL, PXE

  • Destek Diski

    Drivers
    AURA
    ROG GameFirst IV
    ROG RAMDisk
    ROG RAMCache II
    ROG CPU-Z
    ROG MemTweakIt
    Sonic Studio III
    Sonic Radar III
    Overwolf
    Kaspersky® Anti-Virus
    WinRAR
    Fan Xpert 4
    DAEMON Tools Software
    ASUS Utilities

  • İşletim Sistemi

    Windows® 10 64-bit

  • Form Faktörü

    ATX Form Factor 
    12 inch x 9.6 inch ( 30.5 cm x 24.4 cm )

  • Not

    *1 Due to CPU limitation, NVIDIA® 2-Way SLI™ Technology is not supported for AMD 7th Gen A-series/Athlon™ Processors.
    *2 The PCIE_x8/x4_2 slot shares bandwidth with the M.2_2 slot.
    *3 M.2_2 is unsupported for these processors.
    *4 Due to limitations in HDA bandwidth, 32-bit/192kHz is not supported for 8-Channel audio and due to Windows 7 limitations, 32-bit playback is unavailable for Windows 7.

Soket Tipi AMD AM4
Chipset X470
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Yok
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll