ASUS ROG STRIX X299-XE Gaming Intel X299 2066p DDR4 4133Mhz Sata 6Gbps Glan ATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 2066
Chipset Intel X299
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 8 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

ASUS ROG STRIX X299-XE Gaming Intel X299 2066p DDR4 4133Mhz Sata 6Gbps Glan ATX Anakart

 

ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING Anakart

Intel X299 oyuncu ATX anakart, Aura Sync RGB LED aydınlatma, 802.11ac Kablosuz, DDR4 4133MHz, çift M.2, SATA 6Gbps ve USB 3.1 tip - A/C

  • Intel® Core™ X Serisi işlemci ailesi: En yeni LGA 2066 soket işlemcilere hazır.
  • Geniş Aura Sync özellikli PC aksesuar ailesiyle senkronize RGB aydınlatma – şimdi programlanabilir LED şerit desteğiyle.
  • Yerleşik M.2 Isı Bloğu: M.2 sürücünüzü serinletir, kararlı bir depolama performansı ve gelişmiş güvenilirlik sağlar.
  • 5 Yönlü Optimizasyon: Sistem bütününde otomatik ayarlama, sisteminize uygun hazırlanmış hız aşırtma ve soğutma profilleri sağlar.
  • Oyun İçin Ses: SupremeFX S1220A ve Sonic Studio III – sizi aksiyonun daha da içine çeken işitsel bir dünya sağlar.
  • Oyun İçin Bağlantı: Çift M.2 ve USB 3.1 Gen 2 Tip-A ile Tip-C™ konektörler.
  • Oyun İçin Ağ: Intel Gigabit Ethernet, LANGuard GameFirst ve 2x2 802.11ac Kablosuz ile MU-MIMO desteği.
  • Oyun İçin Dayanıklılık: Maksimum dayanıklılık için ASUS SafeSlot ve yüksek kalite malzemeler.
  • ROG Strix freebies: Adreslenebilir RGB şerit, fan, fan braketi ve VGA tutucu hepsi dahil olmak üzere küçük ekstralar.
Product Image

EN İYİ GAMING MARKASI!


 

ROG STRIX X299-XE GAMING Ürününe Yakın Bakış

Product Image

 

ROG Strix X299-XE, yeni sisteminizin istekleriniz kadar çevik olması için güçlü ayar, hız aşırtma, soğutma ve kişiselleştirme yenilikleriyle doludur. ROG mühendisliğini, oyuna daha fazla kaptıracağınız üstün SupremeFX ses, sınırsız aydınlatma için tamamen yeni programlanabilir RGB şerit çıkışlı Aura Sync aydınlatma, kendi 3D yazdırılmış parçalarınızı kullanabileceğiniz özel montaj alanları gibi ROG dehasını Strix X299-XE Gaming'e yönelttik. ROG gibi temel oyun ruhuyla donatılan Strix X99X-E Gaming, yüksek performanslı Intel® Core™ X Serisi işlemcilerle, X299 isteğinizi gidermek için hazır.


AURA PROGRAMLANABİLİR ÇIKIŞ

RGB AYDINLATMA MÜKEMMELLİĞİ

 

Strix X299-XE Gaming anakartı artık uyumlu aydınlatma şeritleri, fanlar, soğutucular, PC kasaları ile çalışabilen özel programlanabilir RGB çıkışı* barındırıyor. Aura yazılımımız programlanabilir parçalar için bir grup efekt barındırıyor ve Aura SDK'mız işleri bir üst seviyeye taşıyor. Geliştiricilerin her LED'i bireysel olarak kontrol ederek, sınırsız aydınlatma seçeneklerini açığa çıkarıyor. Strix X299-XE Gaming anakart, içerisinde barındırdığı 80 cm uzatma kablosuyla, programlanabilir RGB şeritlerin istediğiniz yere yerleştirilebilmesini sağlıyor. Aynı zamanda şerit, fan ve kasa üreticileriyle birlikte çalışarak, uyumlu programlanabilir ürünlerin sayısını artırıyoruz.

1 x ROG Addressable LED strip (30cm) dahil

cer
cer

ÜÇÜNCÜ NESİL ASUS T-TOPOLOJİSİ

 

DDR4 bellekler için destekle birlikte Strix X299-XE Gaming, bellek frekanslarını 4133MHz'e çıkarmanıza imkan tanır – hız aşırtıldığında daha da ötesine! ASUS'a özgü T-Topolojili devre tasarımıyla OC Soket, muhteşem bellek hız aşırtma yeteneğiyle, çiftleme gürültüsünü ve sinyal yansımasını en aza indirir ve böylece DDR4'ün tüm gücünü açığa çıkarır. Yenilikçi eş değer bellek kanalları ile T-Topolojisi, dengeli kontrol ve güçlü hız aşırtma uyumluluğu sunar.

cer

Performans

M.2 ISI BLOĞU

Strix X299-XE Gaming anakart, PCH ısı bloğuna yerleştirilmiş bir M.2 ısı bloğuyla donatılmıştır. Dev bir soğutma yüzeyi ile M.2 ısı bloğu, yerleştirilen bir M.2 SSD'yi mükemmel şekilde soğutur – böylece sağlıklı bir performans ve güvenilirlik sunar. Tarz sahibi açılı bir tasarımı olan M.2 ısı bloğu, kasanıza güzel bir görüntü sunarken, T-sensor M.2 alanındaki sıcaklıkları anlık olarak takip eder.

cer

M.2 FAN TUTUCUSU

ASUS 3D-yazdırılmış M.2 fan tutucusu, iyileştirilmiş performans ve uzun ömür için sıcaklıkları düşük tutar.

cer

VROC

RAID'inizi yükseltin

Strix X299-XE Gaming işlemci üzerinde Virtual RAID (VROC) özelliğiyle birlikte ek ASUS Hyper M.2 X16 Kart* ile açığa çıkarın. Toplamda 128Gbps'ye kadar bant genişliği için dört PCIe 3.0 x16 M.2 sürücüsü takabilirsiniz. VROC ile işlemci PCIe hatları ile boot edilebilen bir RAID arayüzü ayarlayabilir, geleneksel DMI darboğazını ortadan kaldırabilir ve böylece depolama aktarımlarının diğer trafikten dolayı yavaşlamasını engelleyebilirsiniz.

cer

Üstün soğutma ve sessizlik için gelişmiş fan kontrolleri

Fan Xpert 4

STRIX X299-XE GAMING ile fanlar, sıvı pompaları ve hatta hepsi bir arada (AIO) soğutucular için Fan Xpert 4 veya ödüllü UEFI'ımız yoluyla geniş kontrole sahip olursunuz. İster hava ister sıvıyla soğutun, Auto-Tuning modu, akıllı olarak tüm parametreleri tek tıkla ayarlar. Aynı zamanda Extreme Quiet modu ise tüm fan hızlarını varsayılan minimumun da altına indirir – siz hafif işleri yaparken sisteminizi fısıtlı derecesinde sessiz kılar.

cer

Hassas Dijital Güç Kontrolü

DIGI+ Güç Kontrolü

Güç kontrollerii anakart tasarımlarının en temel bileşenlerindendir. ASUS DIGI+ Güç Kontrolü ile akıllı işlemci güç çekişi algılama, Intel® VRD12.5 koşullarına da tam uyum sağlayan, endüstrinin öncülerinden yenilikçi bir teknolojidir. DIGI+ Güç Kontrolü, üstün esnekliği ve hassas kontrolü ile hız aşırtma potansiyelini, sistem kararlılığını ve enerji verimliliğini arttırır.

cer

Profesyoneller ve oyunseverler için uygulamaya özel optimizasyon

Turbo App

ASUS'a özgü Turbo App ile oyunseverler ve profesyoneller uygulamaya özel optimizasyon seçeneklerinden yararlanabilirler. Sezgisel ayar paneli çeşitli donanım iyileştirmeleri sunar; otomatik olarak işlemcinize hız aşırtma yapabilir, fanlarınızı ayarlayabilir, ağ verilerinize öncelik atayabilir ve ses ayarlarınızı optimize edebilirsiniz.

cer

Sisteminizi Özelleştirin

 
  cer

 

Patent bekleyen SafeSlot

SafeSlot daha iyi bir tutulum ve kesme dayanıklılığı için ASUS tarafından yeniden geliştirilen, güçlendirilmiş bir PCIe yuvasıdır. Yuvayı kuvvetlendirilmiş metal ile tek adımda birleştirmek için yeni bir parça kaplama süreci kullanır ve PCB'ye ek lehim noktalarıyla bağlanır.

 
 
  cer

 

Ünlü UEFI BIOS

Fare tarafından en kusursuz ve en kolay kontrol edilebilen grafiksel UEFI BIOS daha da geliştirildi. İster acemi bir kullanıcı ister deneyimli bir hız aşırtmacı olun, EZ ve Advanced (Gelişmiş) Modları ile yapmak istediklerinizi hızla ve kolayca bulabilirsiniz.

 
 
  cer

USB 3.1 Gen 2 ön panel konektörü

Geleceğe uyumlu bağlanılabilirlik

Prime X299-XE'nın ön panel USB 3.1 konektörü, yeni nesil PC kasaları ve cihazlar için hazırdır.

cer

USB 3.1 Gen 2 Tip-A & Tip-C

Dahili USB 3.1 ile 10Gbps üstün hız

Geriye uyumlu USB 3.1 Gen 2 Tip-A™ ve döndürülebilir USB 3.1 Gen 2 Tip-C™ yuvaları ile üstün bağlantı esnekliği ve 10Gbps'ye kadar veri aktarım hızlarını deneyimleyeceksiniz

cer

2X2 Wİ-Fİ İLE MU MIMO

867 MBPS'YE KADAR AKTARIM HIZLARIYLA DAHİLİ KABLOSUZ

2x2 çift bant 2.4/5GHz antenli yeni seviye 802.11ac Kablosuz, 867Mbps*'ye kadar aktarım hızları sunar - ve en yeni Çoklu Kullanıcılı MIMO (MU-MIMO) teknolojisi ise her bağlı kullanıcının** en iyi kablosuz ve çevrimiçi hızları deneyimlemesini sağlar!

cer

Intel Ethernet

MUHTEŞEM OYUN DENEYİMLERİ İÇİN DAHA FAZLA VERİ VE DAHA AZ İŞLEMCİ KULLANIMI

Strix X299-XE Gaming, en yeni Intel Ethernet (I219-V) ile daha hızlı ve akıcı oyun sunar. Intel'in LAN'ının işlemci yükünü düşürmek ve yüksek TCP ve UDP akışı sağlamak gibi ciddi iki avantajı vardır. Böylece işlemcinin yükü büyük oranda azaltılır, bunun sayesinde oyun için daha fazla güç sağlanır.

cer

PROCOOL GÜÇ KONEKTÖRÜ

ASUS ProCool, güç konektörünün yeniden icat edilmiş halidir! Geleneksel güç konektörleriyle karşılaştırıldığında ProCool konektörler, ROG Strix X299-XE Gaming anakartlarla sıradışı yakınlıkta ve güvenli bir bağlantı sağlar. Bu tasarım daha güçlüdür ve güç veriminden yararlanır: düşük empedans ve daha iyi ısı dağılımı, daha serin çalışma sıcaklığı sunar. ProCool'un düzenli ve doğru açılı girişi, kabloların önünüze çıkmasına engel olur.

cer

LANGuard

Güçlendirilmiş çıkış. 2.5 kat yüksek akım toleransı

ASUS LANGuard, sinyal çiftleme teknolojisi ve yüksek kalite anti-EMI yüzeye monte kapasitörlerle daha güvenilir bir bağlantı ve daha iyi bir veri akışı sağlayan, donanım seviyesinde bir ağ korumasıdır.

cer

Turbo LAN

Özel paket önceliklendirmesi için ağ optimizasyon yazılımı

cFosSpeed trafik şekillendirme teknolojisi, uygulama önceliğinizi sezgisel bir arayüzle sağlayar ve ağ gecikmesini azaltır.

cer

Sıradışı ses

Özel paket önceliklendirmesi için ağ optimizasyon yazılımı

STRIX X299-XE GAMING, Realtek'le yakın çalışılarak üretilen benzersiz bir ses kodeki kullanır - Realtek S1220A. Saf ses kalitesi için stereo hat çıkışında 120dB sinyal gürültü oranı ve hat girişinde 113dB SNR sağlar. Ek olarak yeni bir empedans belirleyen devre ile kulaklıklarınız için en iyi ses menzilini sağlamak için otomatik olarak kazancı artırır.

cer

DTS Headphone:XTM

Saran ses

Sizi içine çeken 3D saran ses teknolojisi muhteşem ses deneyimleri sağlar.

cer

3D YAZICI DOSTU

KENDİNİZİN OLSUN

ASUS, 3D yazıcıları destekleyen ilk anakart üreticisidir, böylece anakartınızın görünümünü özelleştirmek kolaylaşır ve yazdırılabilir parçalarla sistem performansınızı artırabilirsiniz.


3D YAZDIRILABİLİR AKSESUARLAR

Özel PC kurulumlarında sistem parçaları göründüğü için, kendinizinkini 3D yazdırılmış aksesuarlarla farklı kılabilirsiniz.

2-YÖNLÜ SLI HB KÖPRÜ KAPLAMASI
Kaplamayı SLI HB köprüsünün PCB'sine yerleştirin ve kasanıza tarz katın. Çoklu boyutlar—eATX, ATX and mATX— için de mevcut.

FAN IZGARASI
Kasanıza küçük bir ekstra tarz katın

KABLO TARAKLARI
Çoklu konektör tasarımıyla kablolarınızı düzende tutun. 24-pin, 8-pin, 8 + 6-pin, 6-pin ve 4-pin'lik PSU bağlantıları için 3D tasarım dosyaları mevcuttur

Grafik kartı tutucu
Ağır grafik kartlarına destek sağlayarak eğilmeleri engelleyin

M.2 fan tutucu
M.2 sürücüleri için bir fan montesiyle termal yavaşlamayı engelleyin


 

Soket Tipi Intel Lga 2066
Chipset Intel X299
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 8 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll