ASUS ROG STRIX X470-F GAMING SOCKETAM4 X470 USB3.1 M.2 Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi AMD AM4
Chipset X470
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Yok
HDMI Çıkışı Var

ASUS ROG STRIX X470-F GAMING SOCKETAM4 X470 USB3.1 M.2 Anakart

 

 

 

 

ROG STRIX X470-F GAMING
M.2 soğutucu ile AMD X470 ATX Gaming anakart, Aura Sync RGB LED aydınlatma, DDR4 3466MHz desteği, çift M.2, SATA 6Gb/s ve USB 3.1 Gen 2

  • AMD Ryzen™ işlemciler için AM4 Soket
  • Senkronize RGB aydınlatma teknolojisi, Aura Sync özellikli PC aksesuarlarının geniş portföyü ile çalışır, programlanabilir ışık şeritleri ve Philips Hue için destek sağlar
  • Dahili M.2 ısı bloğu, M.2 sürücüsü için soğutma sağlar, kararlı depolama performansı ve gelişmiş güvenilirlik sunar
  • Oyun için bağlanılabilirlik: Intel Gigabit Ethernet, LANGuard, çift M.2, USB 3.1 Gen 2
  • 5 Yönlü Optimizasyon: Sistem bütününde otomatik ayarlama, sisteminize özel hız aşırtma ve soğutma profilleri
  • Oyun için Ses: SupremeFX 1220A ve Sonic Studio III – Sizi aksiyonun içine çeken yüksek doygunlukta ses.
  • Gamer’s Guardian: Maksimum dayanıklılık için ASUS SafeSlot ve yüksek kalite parçalar.

 

 

EN İYİ GAMING MARKASI!

 

 


ROG STRIX X470-F GAMING Yakın Bakış
Product Image

 

 


 

 


Estetik

Estetik ufkunuzu yeni siber yazılı tasarım, fan ızgaraları ve kablo tarakları gibi 3D yazdırılabilir parçalar ve Aura aydınlatma ile genişletin – içten dışa yayılan büyüleyici bir görünümle kişiselleştirilmiş bir oyun sistemi yaratın.

 

 


SİBER GÖRÜNÜM

Estetik ufkunuzu yeni siber yazılı tasarım, fan ızgaraları ve kablo tarakları gibi 3D yazdırılabilir parçalar ve Aura aydınlatma ile genişletin – içten dışa yayılan büyüleyici bir görünümle kişiselleştirilmiş bir oyun sistemi yaratın.

 

 


DIY Dostu Tasarım

DIY dostu tasarım, PC kurma deneyiminizi kolaylaştırır. Yerleştirmesi kolay, uyumluluğu garantilenmiş, sizi ve sisteminizi güvenli tutmak için korumalıdır.

Product Image

 

 


 
Product Image

 

 


MÜKEMMEL SOĞUTMA İLE ÇİFT M.2

ROG Strix X470-F Gaming, tarz sahibi ve açılı M.2 ısı bloğu ile SSD'nizi serin tutar. M.2 bölgesinden ısıyı verimli bir şekilde uzaklaştıran Strix X470-F, sürücülerin çok ısındığında ortaya çıkan ve performansı düşüren yavaşlama ihtimalini en aza indirir.

Product Image

 

 


Performans

Kapsamlı soğutma kontrolleri, hızlı depolama ve bellek güvenilirliğini ve hızını geliştiren özel teknolojilerle muhteşem performansı deneyimleyin.

Product Image

 

 


TASARIMDAN SERİN

ROG Strix X470-F Gaming, Fan Xpert 4 veya UEFI BIOS ile ayarlanabilen, en geniş soğutma kontrollerini barındırır.

Product Image

 

 


PERFORMANSTA SEVİYE ARTIŞI

Fan Xpert 4

ROG Strix anakartlar, fanlar ve hepsi-bir-arada (AIO) soğutucular üzerinde Fan Xpert 4 veya ödüllü UEFI'ı ile geniş bir kontrol sunar. İster sıvı ister hava ile soğutun, Auto-Tuning modu, tüm parametreleri tek bir tıkla akıllı şekilde ayarlar. Aynı zamanda tüm fan hızlarını varsayılan minimumun da altına düşüren Extreme Quite modu da bulunur – sisteminizi hafif işleri yaparken fısıltı seviyesinde tutar.
Product Image

 

 


 

GELİŞMİŞ DDR4 KARARLILIĞI

Ryzen'in tüm avantajına sahip olmak için ayarlanan ve en yeni bellek kitlerine hazır olan ROG Strix X470 Serisi anakartlar, özellikle yüksek performanslı oyun sistemleri için özellikle üretilmiştir. Akıllı yazılım, ilk defa sistem kuranlar için tak-çalıştır deneyimi sunarken, performans tutkunlarının ihtiyaç duyduğu temel ayar seçeneklerini de barındırır. Kare oranlarını yüksek bant genişlikli bir bellek kiti ile maksimuma taşıyın veya ayar seçenekleriyle ortalama bir sistemden zirve performans potansiyeli alın. İstediğiniz gibi kullanın ve oyuna Strix X470 Serisi anakartlarla girin.
Product Image

 

 


OYUN YÜKLEMELERİNİZİ HIZLANDIRIN

RAMCache II, milisaniyeleri mikro saniyelere dönüştürerek, oyun yükleme sürelerinizi hızlandırır. En yeni NVM Express depolama seçenekleriyle de uyumlu olduğundan, benzersiz akıllı teknolojisi, tüm bir depolama cihazını verimli şekilde arabelleğe alarak, favori oyun ve uygulamalarınızı yüksek hızlarda başlatır.

Product Image

 

 


Sonic Studio III

Sonic Studio, VR başlıkları için HRTF tabanlı (baş ile ilgili aktarım işlevi*) sanal surround'u destekleyerek, sizi aksiyonun içine daha çok çeken bir ses ortamı oluşturur. Sezgisel Sonic Studio arayüzü ise birçok EQ seçeneği ve tek tıkla ön ayarlar sunarak, kişisel tercihlerinize veya kulaklığınızın karakteristiğine uyan ses seçeneklerini ayarlamanızı sağlar..

Product Image

 

 


SONİC RADAR III

Yeni Sonic Radar III'ün gelişmiş ses motoru, sesleri olduğundan daha doğru şekilde işliyor, böylece etrafınızda olup bitenden her zaman haberdar olmanızı garantiliyor. Artık ekran üzerindeki bir oka da sahip – düşmanlarınızın yerini anında belirlemenize yardımcı! Önemli oyun içi seslerin kaynağını buluna ve düşmanın yerini belirleme yeteneklerinizi geliştirin. Buna ek olarak yeni Audio Boost özelliği, en düşük sesleri bile duymanızı sağlıyor, böylece av değil avcı olacaksınız!

Product Image

 

 


SupremeFX

Kendinizi ROG Strix'in SupremeFX ses teknolojisi ile oyunun içinde bulun. S1220A kodek'ini kullanan SupremeFX, doğal ve detaylı bir ses imzası sunmak için düz bir frekans tepkisi sunmak için geliştirilmiş, yerleşik bir ses çözümüdür. Ön panel kulaklık çıkışına eklenen iki op amfi ile, kulaklıkların tam potansiyelini sunması için güçlü voltaj ve akım sağlar.

Product Image

 

 


 

EPU- TAM ENERJİ VERİMLİLİĞİ

Enerji İşleme Ünitesi (EPU), sistem genelinde güç tasarrufunu, güç tüketimini otomatik olarak iyileştirerek ve Away modu ile tasarrufu maksimuma çıkararak sağlar – sıra dışı bir enerji tasarrufu modunu, kullanılmayan I/O kontrolcülerini kapatarak sunan bir akıllı ayar.

cer

 

 


 

GAMEFIRST IV

Oyunlardan gecikme olmasını engelleyen ağ optimizasyonu yazılımı!

GameFirst IV ağ trafiğini daha hızlı, gecikmesiz çevrimiçi oyunlar için optimize eder - ve şimdi de Multi-Gate Teaming özelliği ile tüm ağlarınızı en üst seviye bant genişliği ve en akıcı oyun için bir araya getiriyoruz. Ayrıca yeni Akıllı mod ile yeni uygulama verilerinden oluşan bir veri tabanıyla her oyunun en iyi şekilde optimize olduğundan emin olacaksınız

Product Image

 

 


Ödüllü UEFI BIOS

Dünya basını tarafından en sezgisel UEFI BIOS olarak ünlendi!

Fare ile en rahat kontrol edilen grafik UEFI BIOS, daha hızlı kurulum ve daha kolay işlevler için yenilendi. Hız aşırtma ve DIY deneyimlerinizi iyileştirmek için artık tasarımı da daha çekici. İster acemi bir kullanıcı ister deneyimli bir hız aşırtmacı olun, EZ ve Advanced (Gelişmiş) Modları ile yapmak istediklerinizi hızla ve kolayca bulabilirsiniz.

Product Image

 

 

Soket Tipi AMD AM4
Chipset X470
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Yok
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll