ASUS ROG THRONE 7.1 Surround Ses Çift USB 3.1 Yuvası ve Aura Sync Destekli Kulaklık Standı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

ASUS ROG THRONE 7.1 Surround Ses Çift USB 3.1 Yuvası ve Aura Sync Destekli Kulaklık Standı

 

ROG Throne

Yeni Bir Aydınlatma ve Ses Gerçekliği

ROG Throne, Dahili ESS DAC ve amfi, kulaklık ses deneyiminizi, büyüleyici oyun sesi sunarak iyileştirirken, özelleştirilebilir 360 derecelik RGB aydınlatma efektleri de diğer Aura Sync özellikli aksesuarlarla senkronize olarak, büyüleyici ve birleşmiş bir aydınlatma deneyimi sağlar. ROG Throne aynı zamanda yüksek hızlı ve iki girişli, güç aktarımına da sahip USB 3.1 yuvası da sunarak, oyuncu kurulumunuzun düzenlemek ve iyileştirmek içim hazır bir çözüm sağlamış olur.

Ses Deneyiminizi İyileştirin

ROG Throne oyun, müzik ve video için iyileştirilmiş kulaklık sesi sağlayan dahili ESS 9118 DAC ve amfiyi barındırır. Ayrıca ses ve aydınlatma sinyallerini ayrı şekilde işleyen Hyper Grounding ve ses sinyal ayrımı teknolojisi, ESS DAC'ın tüm potansiyelini açığa çıkararak, favori oyun veya medya dosyalarınızın keyfini detaylı, dinamik ve sizi içine çeken ses ile deneyimlemenizi sağlıyor.

ASUS Aura RGB Aydınlatma

Oyuncu tarzınızı, ROG Throne'un özelleştirilebilir Aura RGB aydınlatmasıyla yansıtın. 16.8 milyonluk renk kombinasyonundan seçeceklerinizle istediğiniz gibi özelleştirilebilen 18 RGB aydınlatma alanı ve buna ek altı ön ayarlı aydınlatma efekti sayesinde, tamamen size ait bir büyüleyici aydınlatma deneyimi oluşturabilirsiniz.

Sabit

Nefes

Yanıp Sönme

Renk Döngüsü

Gökkuşağı

Müzik Efekti

Ekipmanlarınızı Senkronize Edin

ASUS Aura Sync teknolojisi, aydınlatma efektlerini Aura özellikli ROG ürünleriyle* senkronize etmenizi, böylece benzersiz ve sizi içine çeken bir oyun atmosferi yaratmanızı sağlar.

*ASUS Aura özellikli bir anakart gerektirir.

Daha Fazla Bağlantı

ROG Throne aynı zamanda size ultra hızlı bağlantı ve 1.5A güçle cihazlarınızı şarj etmenizi sağlayan, iki USB 3.1 yuvası sunan bir USB bağlantı noktasıdır. Böylece her zaman bağlı kalır ve cihazlarınızı en üst güç seviyesinde tutmanız mümkün kılınır.

İyileştirilmiş Kavis Tasarımı

Kaydırmaz kauçuk pedli, iyileştirilmiş bir kavis tasarımı, kulaklığınızın güvende ve sallanmalara karşı sağlam durması için sabit bir platform oluşturur. Buna ek olarak kaviste bulunan büyük temas alanı, kulaklığınızın ağırlığını eşit şekilde dağıtarak, kulaklıktaki kafa yastığının deforme olmasını engeller, iyi durumda kalmasını sağlar.

Armoury II

Armoury II yazılımı geniş kontroller ve sezgisel bir ara yüz sağlar, böylece ROG Throne'u istediğiniz gibi kolayca ayarlayabilirsiniz. 7.1 sanal surround, ekolayzır (EQ) ve 7.1 hoparlör seviye dengeleme gibi özelliklerden, FPS ve yarış oyunları gibi farklı oyun türleri için farklı ses profilleri uygulamaya kadar ses deneyiminizin tam kontrolü sizde olsun.

ASUS Türkiye Garantili Ürün

Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.

Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.

EAN Numarası: 4718017315173

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll