ASUS TUF Z370-PLUS GAMING II 1151P DDR4 GLAN HDMI/DVI Sata3 USB3.1 Gaming ATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Intel Z370
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

ASUS TUF Z370-PLUS GAMING II 1151P DDR4 GLAN HDMI/DVI Sata3 USB3.1 Gaming ATX Anakart

 

 

TUF Z370-PLUS GAMING II
Aura Sync RGB LED aydınlatmaya, DDR4 4000MHz desteğine, 32Gbps M.2 ve USB 3.2 Gen 2'ye sahip, Intel Optane bellekler için hazır, oyunculara yönelik Intel® LGA 1151 ATX anakart.

  • En yeni Intel® Core™ işlemcilerine hazır
  • ASUS OptiMem: Gelişmiş bellek hız aşırtması imkanı sunmak için, gözden geçirme ve geçiş işlemlerini dikkatli bir şekilde yönlendirerek sinyal bütünlüğünü korur
  • Özel DTS Custom sesler: Stereo kulaklıklarda sesin geldiği yönü anlamanızı sağlar. Böylece rakiplerinizin yerini tespit edebilirsiniz
  • TUF Koruması: SafeSlot, ESD Koruması, DDR4 yüksek voltaj koruması, Digi+ VRM ve paslanmaz çelik arka giriş çıkış paneliyle uzun vadeli güvenilirlik
  • TUF Bileşenleri: TUF LANGuard, TUF Bobinler, TUF Kapasitörler ve TUF MOSFET'lerle üst düzey dayanıklılık
  • Fan Xpert 4 Çekirdeği: Her fanın, soğutma performansıyla gürültü arasında en iyi dengeyi kurmasını sağlar
  • Bütünleşik M.2 soğutma bloğu: M.2 sürücünüzü soğutarak istikrarlı depolama performansı ve gelişmiş güvenilirlik sunar
  • Aura Sync RGB: Uyumlu çok sayıda PC ekipmanıyla LED aydınlatmanızı senkronize edin
Product Image

mars

Savaş Merkezinizi Donatın

TUF Gaming anakartlar tüm savaş alanlarında hayatta kalmanız ve başarıya ulaşmanız için üretildi. The Ultimate Force (TUF) askeri ruhuna sahip olan ve düşmanlarınıza korku salmak için tasarlanan TUF Z370-PLUS GAMING II, ATX savaş sisteminiz için mükemmel bir temel oluşturuyor. Günümüzün savaşlarına uygun şekilde sağlam, dayanıklı ve kamufle edilen bir yapıdaki anakart yarının mücadeleleri için de birden fazla geliştirmeye destek verecek dirence sahip.

Product Image

TEKNİK ÖZELLİKLERE GENEL BAKIŞ

mars

OYUNCU KULAKLIKLARI İÇİN DTS CUSTOM

Savaş becerilerinizi dahili özel DTS Custom seslerle geliştirin. Stereo kulaklarda ses kaynağı konumlarını algılayabilmeniz için gelişmiş emülasyon teknikleri kullanan DTS Custom, dahili ses standartlarını çok daha ileriye taşıyor. Farklı türler için belirlenmiş Açık Hava, Ses Alanı ve Taktiksel adlı üç ön ayar sayesinde her oyunda önemli avantajlar elde edeceksiniz.

mars

ÜSTÜN SES KORUMA ALTINDA

Akıllı tasarım ve üst düzey donanım sayesinde daha önce hiç duymadığınız kalitede seslere kavuşun!

mars

Intel Ethernet

DAHA FAZLA ÇIKIŞ, DAHA AZ CPU KULLANIMI

TUF Z370-PLUS GAMING'te en yeni Intel Ethernet bulunur. Intel LAN, işlemciye ek yükü azaltır ve olağanüstü düzeyde yüksek TCP ve UDP çıkışıyla daha hızı ve akıcı veri aktarımı yapılır.

mars

TUF LANGuard

GERİLİM DALGALANMALARINA KARŞI EN İYİ KORUMA

Askeri sınıf bir yenilik olan TUF LANGuard, sinyal eşleşme teknolojisi ve yüzeye monte edilen üst düzey kapasitörlerle çıkışı artırarak anakartı yıldırım ve statik elektrik gibi durumlara karşı korur.

mars

Turbo LAN

VERİ PAKETİ ÖNCELİKLERİNİ AYARLAYAN AĞ OPTİMİZASYON YAZILIMI

Turbo LAN, cFosSpeed trafik düzenleme teknolojisiyle gecikmeleri daha fazla azaltır ve kullanımı kolay bir arayüz sunar. Böylece gecikmeleri, uzmanlık gerekmeden 1,45 kata kadar azaltabilirsiniz. Oyun modu sayesinde oyunlarla ilgili veri aktarımlarına öncelik verilir, bu sayede oyun esnasında akıcı bir ağ performansı elde edersiniz!

mars

Belleklerinizi Hızlandırın

ASUS OptiMem ise gözden geçirme ve geçişleri en uygun PCB katmanına aktararak bellek sinyal bütünlüğünü korur. T-Topology tasarımı ise bellek yuvaları arasındaki gözden geçirme mesafelerini dengeleyerek sinyallerin senkronize olmasını sağlar. Bu özellikler hız aşırtma için daha yüksek potansiyel sağlayıp kararlılığı artırarak, tüm yuvalar doluyken DDR4 4000 MHz ve ötesinde bellek hızlarına ulaşmasını sağlıyor!


Tek Tıkla Hız Aşırtma

Olağanüstü hız aşırtma performansına ulaşmak için uzman olmanıza gerek yok. TUF Z370-PLUS GAMING II'de bulunan OC Tuner özelliği hassas voltaj kontrolü ve takibiyle verimli çalışma imkanı sunar. OC Tuner, karmaşık hız aşırtma süreçlerini ortadan kaldırıp sisteminizi tek tıkla hızlandırır. Hız aşırtma bundan daha kolay olamazdı!


Dahili 10Gbps USB 3.1 Gen 2

Geriye dönük uyumlu USB 3.1 Gen 2 Type-A ile en üstün bağlantı esnekliğine ve 10 Gbps'ye (Standart USB 3.1 Gen 1'den iki kat daha hızlı) kadar ulaşabilen inanılmaz veri aktarım hızlarına kavuşacaksınız!


Intel Optane Belleklere Hazır

Devrim yapan kalıcı bellek teknolojisi Intel® Optane™, TUF Z370-PLUS GAMING II tarafından destekleniyor. Intel Optane bellek modülleri, ön yükleme ve yükleme sürelerini azaltarak her şeyin daha hızlı yapılmasını sağlamak için bağlı depolama cihazlarını hızlandırıyor.


Dahili çift M.2 & M.2 Soğutma Bloğu

PERFORMANSI ARTIRMAK İÇİN MÜKEMMEL SOĞUTMA

TUF Z370-PLUS GAMING II, her biri X4 PCI Express 3.0'da çalışarak 32 Gbps bant genişliği sağlayan dahili çift M.2 yuvasına sahiptir. İşlemci soketinin altına yerleştirilen ana yuva sürücü sıcaklıklarını kontrol altında tutmak için kasadaki hava akımından faydalanır. İkinci yuva ise Z370 yonga setinin altında yer alır ve sürücü sıcaklığını 25℃ düşürebilen bir soğutma bloğuyla kaplıdır. Bu sayede her kullanım senaryosunda en yüksek performans elde edilir.


En Uygun Termal Tasarım

TUF Z370-PLUS GAMING II'nin VRM ve endüktör dizisi, Intel'in en son işlemcilerinin sıcaklıklarıyla başa çıkmak için yeterli yüzey alanına sahip geniş bir soğutma bloğuna bağlı.

mars

ProCool Soketi

ProCool soketler, PSU güç hatlarıyla temas sağlamak için geleneksel güç girişleriyle kıyasla çok daha sıkı teknik özelliklere uyacak şekilde geliştirildi. Öz direnci düşüren bu özellik sayesinde sıcak noktaların oluşması ve bağlantı noktası hataları engelleniyor.

mars

Kolay PC TOPLAMA

TUF Gaming anakartlar ile kendi bilgisayarınızı kolayca ve güvenle kurabilirsiniz. Bunu yaparken harika tasarımlardan, yenilikçi mühendislikten ve önde gelen bileşen üreticileriyle yapılan güçlü iş birliklerinden yararlanabilirsiniz. Askeri sınıf TUF Bileşenleri, TUF Koruması ve TUF Gaming Alliance'ın bir araya gelmesiyle sisteminizin uzun süre sizinle olacağından emin olabilirsiniz.


TUF OYUN İTTİFAKI

TUF Gaming Alliance; ASUS ile Antec®, Apacer®, Ballistix, Cooler Master®, Corsair®, Deepcool, Enermax, G.Skill, GeIL®, In Win, Scythe, SilverStone, Team Group ve XPG gibi önde gelen güvenilir PC bileşen markaları arasında yapılan bir iş birliğidir. Bilgisayar kasalarından güç kaynaklarına, CPU soğutucularından DRAM'e kadar sürekli genişleyen uyumlu bileşen yelpazesi hem uyumu hem de estetik ahengi garanti ediyor. İş birliklerimizi artırarak TUF Gaming Alliance'ı daha da güçlendirmeye devam ediyoruz.

mars

TUF KORUMA

SAFESLOT 
Ekran kartı yatırımınızı koruyun

PCIe yuvasının ASUS tarafından yeniden icat edilmiş hali olan SafeSlot kartın yerinden çıkmasını ve kaymasını üstün bir şekilde önler. Güçlendirici metalle entegre ederek, çok daha sağlam bir slot elde etmek için yeni bir geçmeli kalıp süreci ile tek adımda üretilen SafeSlot, ek lehim noktaları ile PCB'ye sıkı bir biçimde tutturulur.

mars

ESD KORUMALARI

Elektrostatik deşarj koruması

ESD Koruyucuları, +/- 10kV hava deşarjı ve +/- 6kV temas deşarjına kadar koruma sağlayarak bileşenlerin ömrünü uzatır.

mars

DIGI+ VRM
Endüstrinin en iyilerinden biri olan Digi+ VRM voltaj regülatör modülü (VRM), işlemciye her an akıcı ve net bir güç iletimi yapılmasını sağlar.

DRAM YÜKSEK AKIM KORUMASI
Dahili olarak bulunan sıfırlanabilir sigortalar yüksek akıma ve kısa devre hasarına karşı koruma sağlar. Bu koruma, giriş çıkış noktalarından DRAM'e kadar uzanarak sisteminizin ve bağlı cihazlarınızın çalışma ömrünü korur.

PASLANMAZ ÇELİK ARKA PANEL GİRİŞ ÇIKIŞLARI
TUF'ın aşınmaya karşı dayanıklı paslanmaz çelik arka giriş çıkış panelleri krom oksit ile birbirine bağlı. Bu sayede paneller, endüstri standardı 24 saat olmasına rağmen 72 saatlik tuz püskürtme testine dayanabiliyor.

EAN Numarası: 4712900848960

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Intel Z370
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll