ASUS WS Z390 PRO Intel LGA 1151 DDR4 4266 MHz 2xM.2 Sata 6Gb/s USB 3.1 2xType-C ATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Yok
HDMI Çıkışı Var

ASUS WS Z390 PRO Intel LGA 1151 DDR4 4266 MHz 2xM.2 Sata 6Gb/s USB 3.1 2xType-C ATX Anakart

 

WS Z390 PRO
AI Hız Aşırtma özelliğine, dört GPU desteğine, DDR4 4266 MHz, Çift M.2, SATA 6Gb/s, USB 3.1 Gen 2 Type-C ve ön panel bağlantılarına sahip, Intel Optane bellekler için hazır, Intel LGA 1151 ATX anakart.

  • Dört GPU desteği: Dört adede kadar çift slotlu ekran kartının sığdığı anakart, NVIDIA® SLI™ veya AMD CrossFireX™ GPU yapılandırmalarına destek verir.
  • AI hız aşırtma: İşlemci ve soğutucuya bağlı olarak CPU performansını hızla optimize ederek uzmanların yaptığı ayarlara çok yakın sonuçlar elde eder.
  • OptiMem II: Gelişmiş bellek hız aşırtması imkanı sunmak için, iletken hatlarını ve geçişleri dikkatli bir şekilde yönlendirip taban katmanlarını uygun hale getirerek sinyal bütünlüğünü korur
  • Gelişmiş güç çözümü: Üst düzey bileşenler çok daha iyi güç verimliliği sağlıyor.
  • UEFI BIOS: Yeni UEFI seçeneklerinde, aradığınız ayarları kolayca bulmanızı sağlayan bir arama işlevi bulunuyor
  • Sektör lideri soğutma çözümleri: Fan Xpert 4 veya ödüllü UEFI ile fanlar ve su pompaları için kapsamlı kontrol imkanı
  • Çift M.2 soğutma bloğu: Ultra verimli soğutma bloğu, M.2 SSD sıcaklıklarını düşürerek kesintisiz aktarım hızları ve üst düzey güvenilirlik sunar
  • Ultra hızlı depolama: Çift M.2 ve U.2'ye ek olarak kart üzerinde ve ön panelde Type-A ve Type-C girişlerine sahip USB 3.1 Gen 2 bağlantısı.
Product Image

Yoğun işlem gücü gerektiren iş yükleri için tasarlanan WS Z390 PRO, profesyonel tüketiciler ve içerik üreticiler için olağanüstü GPU performansını, kapsamlı ayar seçeneklerini ve sağlam bağlantı imkanlarını bir araya getiriyor.

Product Image

Birden fazla GPU desteği

Çift slotlu dört adet ekran kartı takılabilen WS Z390 PRO, en son grafik teknolojilerinin tüm nimetlerinden yararlanan çok GPU'lu sistemler için hem NVIDIA® SLI™ hem de AMD CrossFireX™ desteği veriyor. Kart böylece tasarım, modelleme, tıbbi araştırmalar ve yoğun işlem gücü gerektiren simülasyon ve işleme uygulamaları için en iyi performansı sunuyor.

Product Image

İstediğiniz gibi ayarlayın

WS Z390 PRO, hem acemilere hem de tecrübeli hız aşırtma tutkunlarına iyi ayarlanmış makineler oluşturmaları için çeşitli araçlar sunan yazılımlar ve geniş ayar seçenekler sayesinde CPU hız aşırtmayı kolaylaştırıyor. Yeni bellek iletken hattı dizilimi, hem geleneksel DIMM'ler hem de RGB özelliklerine sahip bellekler için kararlılık ve uyum sağlayarak, sisteminizde kullanabileceğiniz geniş bir DRAM kit seçeneği sunuyor.


TEKNİK ÖZELLİKLERE GENEL BAKIŞ

mars

AI Overclocking

Otomatik hız aşırtma için dahili zekayı kullanan bu özellik, manuel ayar yapmak isteyen tecrübeli kullanıcılar için de hedef frekans ve voltaj tahminleri sunuyor.

mars

5-Yönlü Optimizasyon

AI Suite'teki 5-Yönlü Optimizasyon'un hız aşırtma modülü Z390 platformu için yenilendi. Arka plandaki işlemleri yürüten yazılımın yeni sürümünde, akıllı tahmin ve termal ölçümlere göre işlemcinin hızını artırabilecek bir zeka yer alıyor. Bu sürüm normalde günler süren manuel ayarlarla elde edilebilecek sonuçları hızla sunabiliyor.

mars

CPU performans artışı

PC'nizin tüm performansını ASUS AI Suite 3 yazılımı ile açığa çıkarın. Otomatik sistem ayarı yazılımımızın arkasındaki zekâ TurboV İşlem Ünitesi'dir (TPU), bu sayede voltajlara ince ayar yapabilir, sistem istatistiklerini takip edebilir ve en iyi performans için hız aşırtma parametrelerini ayarlayabilirsiniz.

Çok yönlü enerji verimliliği

Energy Processing Unit (EPU) ile sisteminizde güç tasarrufu yapmanın keyfini çıkarın. Güç sarfiyatını otomatik olarak optimize eden EPU, Dışarıda moduyla da tasarrufu en üst seviyeye çıkarır. Kullanılmayan giriş çıkış kontrolcülerini devre dışı bırakarak üst düzey enerji tasarrufu sağlayan akıllı bir ayar.

Hava veya sıvı soğutma için esnek kontroller

Prime Z390-A'da, Fax Xpert 4 veya ödüllü UEFI ile fanlar üzerinde kapsamlı kontrol imkanı sunuluyor. İster hava ister suyla soğutma yapın Auto-Tuning modu tüm paramatreleri tek bir tıklamayla akıllı bir şekilde yapılandırır. Tüm fan hızlarını varsayılan en düşük seviyenin de altına taşıyan Aşırı Sessiz modu ise hafif görevlerle ilgilenirken sisteminizin fısıltı düzeyinde ses çıkarmasını sağlar.

Hassas dijital güç kontrolü

Digi+, frekansı ve güç verimliliği ayarlarını değiştirerek voltaj düşmesine karşı gerçek zamanlı kontrol sunar ve üstün kararlılık ve performans için CPU voltajına ince ayar yapmanızı sağlar.

Profesyoneller ve oyuncular için uygulamaya özel optimizasyon

İster bir profesyonel tasarımcı ister sıkı bir oyuncu olun, ASUS'a özgü Turbo App'in yararlarını hissedeceksiniz. Bu sezgisel araç, CPU hız aşırtmasını belirlemenize, fan profilleri uygulamanızı, ağ verilerine öncelik tanımanızı ve ses ayarlarını uygulama seviyesinde iyileştirmenize yarar – böylece Z390-A sisteminiz yaptığınız işe göre mükemmel şekilde iyileştirilmiş olur.


Ödüllü UEFI BIOS

PC kurmanın ilk noktalarından olan UEFI BIOS'un en iyilerinden biri Prime Z390-A'da yer alıyor.

EZ Modu
Sistem performansını artırmak için AI Hız Aşırtma özelliğini hızla uygulayın.

Gelişmiş Mod
AI OC monitör sistemi, overclock performansını tahmin etmek için sıcaklık, fan hızı ve güç tüketimi tahminlerini izler.


OptiMem II

Tamamen sıfırdan tasarlandı

Intel'in en son işlemcilerinin bellek bant genişliğine sınırsız bir şekilde erişebilmesi için anakarttaki iletken hatlarının düzenini tamamen baştan tasarladık. OptiMem II teknolojimiz, geçişleri azaltmak için bellek sinyal hatlarını dikkatlice farklı PCB katmanlarına yerleştiriyor. Ayrıca, paraziti büyük oranda azaltmak için koruma bölgeleri de ekliyor. Tam dolu bellek yapılandırmalarında hız aşırtma potansiyelini daha da artırmak için zaman ayarlı sinyal gönderen özelleştirilmiş bir T-Topology dizilimi kullandık.


MemOK! II

Otomatik Kurtarma

MemOK II, bellek hız aşırtma ve dengesizliği nedeniyle ortaya çıkan ön yükleme hatalarını otomatik olarak onarıyor. DRAM ile ilişkili bir POST hatası yaşandığında, anakart sistem yeniden başlayana kadar bellek parametrelerini ayarlıyor.


Serin ve Güvenilir

Prime Z390-A, ASUS'un güvenilirliğini ve performansını arayan sistem toplayıcıları için tasarlandı. Daha fazla işlemci çekirdeği bulunması, güç dağıtımında bazı zorluklar yaşanmasına neden oluyor. Bu nedenle Prime Z390-A, en uygun performans için fazladan güç fazlarına ve kapsamlı soğutma özelliklerine sahip.


DR. MOS

WS Z390 PRO'daki CPU VRM, yüksek ve alçak taraf MOSFET'leri ile sürücüleri tek bir pakette birleştiren Dr. MOS güç aşamalarından yararlanıyor. Böylece, Intel'in en son işlemcilerinin talep ettiği güç ve verimlilik sağlanıyor.

mars

ProCool güç bağlantısı

ProCool soketler, PSU güç hatlarıyla temas sağlamak için geleneksel güç girişleriyle kıyasla çok daha sıkı teknik özelliklere uyacak şekilde geliştirildi. Öz direnci düşüren bu özellik sayesinde sıcak noktaların oluşması ve bağlantı noktası hataları engelleniyor.

mars

SafeSlot

Ekran kartı yatırımınızı koruyun

PCIe yuvasının ASUS tarafından yeniden icat edilmiş hali olan SafeSlot kartın yerinden çıkmasını ve kaymasını üstün bir şekilde önler. Yuvayı güçlendirici metalle entegre ederek, çok daha sağlam bir slot elde etmek için yeni bir geçmeli kalıp süreci ile tek adımda üretilen SafeSlot, ek lehim noktaları ile PCB'ye sıkı bir biçimde tutturulur.

mars

Ultra hızlı bağlantı seçenekleri

M.2 
Dahili M.2 ile 32 Gb/s'ye kadar hızlanın

x4 PCI Express 3.0/2.0 bant genişliğiyle M.2, 32 Gbps'ye* kadar veri aktarım hızlarına destek verir. Verilere hızlı erişim imkanı sunarak işletim sistemi veya uygulama sürücüsü için mükemmel bir tercih haline gelir.

mars

U.2 
NVMe devrimine katılın

SSD'lerinizi son hıza ulaştıran inanılmaz özellik. İstediğiniz sürücüyü takın ve 32 Gbps'e kadar ulaşan veri aktarım hızlarına kavuşun. Hem de başka bir genişleme kartı için bir PCIe yuvasını boşaltın.

mars

Intel Optane bellek 
Intel Optane belleklere hazır

Devrim yapan kalıcı bellek teknolojisi Intel Optane™, WS Z390 PRO tarafından destekleniyor. Intel Optane bellek modülleri, ön yükleme ve yükleme sürelerini azaltarak her şeyin daha hızlı yapılmasını sağlamak için bağlı depolama cihazlarını hızlandırıyor.

mars

USB 3.1 Gen 2 Type-A & Type-C 
Dahili USB 3.1 ile ultra hızlı 10Gbps

Geriye dönük uyumlu USB 3.1 Gen 2 Type-A™ ve ters çevrilebilir USB 3.1 Gen 2 Type-C™ girişleriyle en gelişmiş bağlantı esnekliğine ve 10 Gbps'e kadar ulaşan veri aktarım hızlarına kavuşun.

mars

USB 3.1 Gen 2 Ön Panel Bağlantısı 
Gelecekte de kullanılacak bağlantı seçenekleri

WS Z390 PRO'nun ön panel USB 3.1 bağlantısı yeni nesil PC kasaları ve cihazlar için hazırdır.

mars

ThunderboltEX 3 Kartı 
ThunderboltTM 3 ile inanılmaz hızlar ve her yönde bağlanabilme

WS Z390 PRO, tek bir kabloyla çift yönlü 40 Gpbs hızlara ulaşan Intel sertifikalı bir Thunderbolt™ 3 eklenti kartı olan ThunderboltEX 3'e destek veriyor. Thunderbolt 3 ayrıca papatya dizilimiyle altı adet cihaza kadar bağlantı imkanı sunuyor. USB 3.1 uyumu için ters çevrilebilir bir USB-C bağlantı noktasına sahip olan sistem 36 W'a hızlı ve yüksek güçlü şarj için USB Güç Dağıtımı desteği de veriyor.

mars

Intel Ethernet 
Daha hızlı veri transferi, daha düşük CPU kullanımı

WS Z390 PRO'da en yeni Intel Ethernet bulunur. Intel LAN, işlemciye ek yükü azaltır ve olağanüstü düzeyde yüksek TCP ve UDP çıkışıyla daha hızı ve akıcı veri aktarımı yapılır.

mars

Turbo LAN 
Veri paketi önceliklerini ayarlayan ağ optimizasyon yazılımı

cFosSpeed trafik düzenleme teknolojisine sahip olan Turbo LAN, kullanışlı bir arayüz üzerinden uygulamaların önceliklerini belirlemenizi sağlıyor ve ağdaki gecikmeleri azaltıyor.

mars

 

 

 

EAN Numarası: 4718017024693

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Yok
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll