AXEN ILGAZ 49" 124 Ekran 200Hz Full Hd Siyah Uydu Led Tv

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Ekran Boyutu 49 inç - 124 cm
Dahili Uydu Alıcı Var
HDMI Girişleri 2
Smart TV Yok
Çözünürlük Formatı Full HD
Çözünürlük (Pixel) 1920 x 1080
Wi-Fi Yok

AXEN ILGAZ 49" 125 Ekran 200Hz Full Hd Siyah Uydu Led Tv

 

Üstün teknik donanım özellikleriyle donatılmış ve en ekonomik fiyatlarla sahip olabileceğiniz geniş ekran televizyon modellerini üreten Axen markası, 49" modeliyle göz dolduruyor. Axen Ilgaz 49" 124 Ekran Full HD televizyon, film ve maç keyfi başta olmak üzere, multimedia gösterimleri ve oyun deneyimlerinde kusursuz performans sergiliyor. LED ekran tasarımına sahip Axen Ilgaz modeli, düşük enerji tasarrufu ve mükemmel görüntü kalitesiyle de dikkat çekiyor. Ürünün ideal donanım ve şık tasarımı, geniş ekran televizyon almayı düşünen kullanıcılar için büyük avantaj sağlıyor.

 

Daha Fazla Görüntü Kalitesi

 

Axen Ilgaz 49" 124 ekran televizyon, 200 Hz tarama hızıyla özellikle hareketli görüntülerde yüksek kalitede performans sunuyor. Mega kontrast renklere sahip LED ekran, doğadaki renklerin tüm tonlarını ekrana taşıyor. 16:9 ekran formatına sahip Axen televizyon; film, dizi ve maç keyfinizi sinematik bir deneyime dönüştürüyor. 1920 x 1080 piksel çözünürlük ile daha canlı görüntü deneyimi sunan Axen Ilgaz 49" 124 ekran televizyon, belgesel kanalları ve oyun sahnelerinde kusursuz bir performans sağlıyor. Ürünün ambalajı içerisinde, Axen Ilgaz 49" televizyonun yanı sıra detaylı kullanım özelliklerinin anlatıldığı kullanım kılavuzu, kumanda cihazı ve garanti belgesi de bulunuyor.

 

Çok Yönlü Giriş Desteği

 

Axen Ilgaz televizyonun birçok çevre kaynağı ile iletişim kurmasını sağlayan çoklu bağlantı giriş noktaları bulunuyor. HDMI, USB, Scart ve VGA girişleri gibi birçok bağlantı noktası, aynı anda birden fazla multimedia kaynağına bağlanmanıza olanak sağlıyor. Hızlı, net ve kesintisiz ses ve görüntü aktarımı sağlayan HDMI bağlantı portu; aynı zamanda oyun konsollarını, büyük ekrana bağlamak için de kusursuz bir işlev sağlıyor. Ürünün, dahili uydu alıcısı bulunmuyor; bununla birlikte, birçok farklı dış uydu alıcı kaynağı ile sorunsuzca çalışıyor.

 

Şık ve Zarif Tasarım

 

İnce ve şık bir tasarıma sahip çerçeve, hem ürünün görselliğine estetik bir katkı hem de görüntü kaybı yaşamadan film izleme keyfi sağlıyor. Büyük ekranı dengeli bir biçimde taşıyan siyah metal ayaklar, kromajlı parlak dokunuşla zenginleştiriliyor. Büyük mekanlar için ideal bir ekran boyutuna sahip olan Axen Ilgaz televizyon modeli, masaüstü ya da duvara monte edilerek rahatlıkla kullanılıyor. Ürünün genel görünümüne hakim olan ince ve şık tasarımı, arka tarafında da gözlemleniyor. Axen Ilgaz 43" 124 ekran 200 Hz FHD televizyon, duvara monte edilerek kullanıldığında bu yönüyle de zarif ve işlevsel bir özellik taşıyor.

 

Konser Tadında Ses Kalitesi

 

Ürünün her biri 8 W çıkış gücünde, iki adet dahili hoparlörü bulunuyor. Film ve oyun sahneleri, Axen Ilgaz televizyonun yüksek ses çıkış kalitesi ile daha canlı yaşanıyor. USB giriş yuvalarını kullanarak harici film, video ve dijital fotoğraflarınızı sesli ve görüntülü olarak geniş ekrana aktarabilirsiniz. HDMI giriş portunun desteğiyle daha güçlü bass ve tiz sesler için farklı ses kaynaklarına bağlantı sağlayabilirsiniz.

 

Özellikler :

 

Marka AXEN
Model ILGAZ
Ekran 49 125 Ekran
Tazeleme Hızı 200Hz
İşlevi Full HD LED TV
Renk Siyah
Uydu Uydu

 

 

 

Ekran Boyutu 49 inç - 124 cm
Dahili Uydu Alıcı Var
HDMI Girişleri 2
Smart TV Yok
Çözünürlük Formatı Full HD
Çözünürlük (Pixel) 1920 x 1080
Wi-Fi Yok

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll