Acer ES1-524-993P A9-9410 4GB 500GB 15.6" Linux Notebook

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Amd
İşlemci Türü Amd A9
İşlemci Hızı 2.9 Ghz
İşlemci Nesil A9 Series
Sabit Disk 500 GB
Ssd Yok
Bellek 4 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Amd
Ekran Kartı Modeli AMD Radeon R5
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Boyutu 15.6"

Acer ES1-524-993P A9-9410 4GB 500GB 15.6" Linux Notebook

 

 

 

 

 

Acer ES1-524-993P AMD A9 9410 4GB 500GB Linux 15.6" taşınabilir bilgisayar NX-GGSEY-002, masaüstü bilgisayar  yerine tercihini notebook modellerinden yana kullananların yönelebilecekleri performanslı bilgisayarlar arasında yer alıyor. AMD platformuyla güçlendirilen ürün, teknik becerileriyle güncel pek çok işlemin gerçekleştirilebilmesine olanak veriyor. Kullanıcıların diledikleri işletim sistemini pratik şekilde yükleyebilmeleri için işletim sistemsiz gelen modele optik sürücüsü ve USB portları aracılığıyla işletim sistemi yüklenebiliyor.

 

Genel Kullanıma Yönelik Ürünlerden Biri

 

15.6 inçlik HD ekranıyla işlemlerinizi kolayca tamamlayabilmenize yardım eden laptop’ı, gereksinim duyduğunuz takdirde monitör, televizyon ve projeksiyon cihazlarına bağlayabilirsiniz.

İki kilogramı biraz geçen ağırlığıyla gün içinde yanınızda taşıyabileceğiniz bilgisayarı hem prize bağlı olarak hem de kendi bataryasıyla kullanabilirsiniz.

Büyük boyutlu verilerinizi güvenle saklayabilmeniz için 500 GB kapasiteli diske sahip olan ürünün yüksek bellek kapasitesiyle takılma gibi durumlarla karşılaşmazsınız.

Çift çekirdekli AMD işlemcisiyle yüksek performans sergileyen modelin dahili grafik yongası sayesinde güncel oyunları tatmin edici kare/saniye oranlarında oynayabilirsiniz.

Cihazın ağ bağdaştırıcılarıyla internete ve yerel ağlara hem kablolu hem de kablosuz şekilde bağlanabilir, eğlence ve çalışma süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

Konforlu tuş dizilimine sahip Türkçe Q klavyeyle ek bir klavyeye gerek duymadan yazışmalarınızı sorunsuz devam ettirebilirsiniz.

 

Bilgisayarında; yüksek çözünürlüklü film izlemek, internette gezinti yapmak, müzik dinlemek, oyun oynamak, amatör fotoğraf ve video düzenleme yazılımlarını kullanmak isteyenlerin tereddüt etmeden yönelebilecekleri Acer ES1-524-993P teknik kabiliyetleriyle bunların ve daha fazlasının üstesinden geliyor. Model, TN panelli 15.6 inçlik ekranıyla dijital içeriklerin eksiksiz görüntülenebilmesini sağlıyor. Tam boyutlu Türkçe Q klavyesi, dahili hoparlörü ve kulaklık-mikrofon bağlantı noktasıyla çok yönlü değerlendirilebilen dizüstü bilgisayar, kart okuyucu ve DVD yazıcı gibi olanakları da sahiplerine sunuyor. İnternete ve yerel ağlara, Ethernet portu üzerinden kablolu, 802.11ac Wi-Fi bağdaştırıcısı üzerinden ise kablosuz olarak bağlanabilen ürün, çalışmaların yüksek verimlilikle sürdürülebilmesine zemin hazırlıyor. İşi gereği sıklıkla telekonferanslara katılan ve bilgisayarında web kamerasına gereksinim duyanları unutmayan Acer, tatmin edici çözünürlüklü web kamera ve mikrofonuyla modeli zenginleştiriyor.

 

AMD’nin 15 Watt TDP değerine sahip çift çekirdekli A9-9410 işlemcisiyle güçlendirilen Acer ES1-524-993P AMD A9 9410 4GB 500GB Linux 15.6" taşınabilir bilgisayar NX-GGSEY-002, çalışma hızını 3.50 GHz frekansına kadar yükseltebilen işlemciyle değer kazanıyor. Üzerinde AMD Radeon R5 grafik yongasını da taşıyan işlemci, temel düzeyde grafikli oyunların akıcı oynanabilmesini temin ediyor. Düşük enerji tüketimli 4 GB DDR3L belleği ve 500 GB kapasiteli mekanik diskiyle uygulamaların ve diğer tüm dijital içeriklerin; kontrolüne, takibine ve depolanabilmesine yardımcı oluyor.

 

Batarya ve Şarj Cihazı Kutu İçerisinde

 

Son derece sade bir kutu içeriğiyle gelen Acer ES1-524-993P AMD A9 9410 4GB 500GB Linux 15.6" taşınabilir bilgisayar NX-GGSEY-002; bilgisayarın kendisi, bataryası ve şarj cihazından oluşan kutu içeriğiyle memnuniyet yaratıyor.

 

Milyonlarca Kullanıcının Ev ve İş Yerinde Kullandığı Marka: Acer

 

Acer, kurulduğu 1976 yılından bu yana bilgisayar temelli ürünler geliştiren ve 2000’li yılların başından itibaren hem bireysel hem de kurumsal kullanıma yönelik cihazlara hayat veriyor. Marka, ortaya koyduğu ürünlerle dünya çapında milyonlarca kullanıcının evine ve iş yerine girmeyi başarıyor.

 

Çok Yönlü Kullanım için Uygun Modellerden

 

Acer’ın kendine özgü tasarım çizgilerini taşıyan notebook, fiyat-performans segmentinin iddialı modellerinden biri olurken çok yönlü kullanım için de ideal seçenekler arasına rahatlıkla dahil oluyor.

 

 

Teknik Özellikler :

 

 

10/100 Ethernet Var
Bellek Hızı Belirtilmemiş
Bellek Yuvası Belirtilmemiş
Bluetooth Özelliği Var
Cihaz Ağırlığı 2 - 4 kg
Dokunmatik Ekran Yok
Ekran Boyutu 15,6 inç
Ekran Kartı Bellek Tipi Onboard
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Kartı İşlemcisi AMD Radeon
Ekran Kartı Tipi Dahili Ekran Kartı
Ekran Kartı AMD Radeon R5
Ekran Özelliği HD
eMMC Kapasitesi Yok
Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Harddisk Kapasitesi 500 GB
HDD Hızı Belirtilmemiş
HDMI Var
İşlemci Cache 1 MB Cache
İşlemci Hızı 2,9 GHz
İşlemci Tipi AMD A9
İşlemci 9410
İşletim Sistemi Linux
Kart Okuyucu Var
Klavye Numerik Tuşlu, Q Türkçe
Kullanım Amacı Ev Kullanıcıları - Öğrenci, Ofis ve İş
Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
Optik Sürücü DVD Yazıcı
Paket İçeriği Notebook
Parmak İzi Okuyucu Yok
Pil 3 Hücreli
Ram (Sistem Belleği) 4 GB
Ram Tipi DDR3
Renk Siyah
SSD Kapasitesi Yok
Şarjlı Kullanım Süresi 4 - 6 Saat
Usb 2.0 2
USB 3.0 1
USB 3.1 Yok
Ürün Modeli Notebook
Webcam Var
İşlemci Amd
İşlemci Türü Amd A9
İşlemci Hızı 2.9 Ghz
İşlemci Nesil A9 Series
Sabit Disk 500 GB
Ssd Yok
Bellek 4 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Amd
Ekran Kartı Modeli AMD Radeon R5
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1366x768 px
İşletim Sistemi Linux
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Genel

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll