Akasa Venom Black 352x255mm High Precision Gaming Mouse Pad (AK-MPD-02BK)

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Akasa Venom Black 352x255mm High Precision Gaming Mouse Pad (AK-MPD-02BK)

 



Venom Keskinliğinde Hareketler İçin Yüksek Performanslı MousePad!
Gelişmiş özelliklere sahip oyuncu fareleri ve kablosuz fareler başta olmak üzere farenizin masaüstündeki hareketlerini tam kontrol etmenizin yolu Akasa Venom MousePad ile sağlanıyor. Özel micro dokumasının sunduğu maksimum kontrol ve minimum sürtünme ile farenizinden tam faydalanacaksınız! 



Hareket Alanınızı Maksimize Edin: 352 x 255mm 
Akasa Venom fare altlığı ile hareket alanınızı arttırın. Akasa Venom mouse pad 895cm2 yüzey alanı ile masa üzerinde ekstra hareket alanı kazandıracak. 



Mikro Dokumalı Üst Yüzey Alanı
Yüksek fare hakimiyeti için Akasa Venom mousepad'in yüzeyi daha az sürtünme sunan uzun ömürlü özel kumaş kaplamasına sahiptir. Optik ve lazer algılayıcıya sahip fareler ile tam uyumludur.

Maksimum Keskinlikte Mouse Takibi
Akasa Venom fareniz ile yaptığınız en küçük hareketlerde dahi doğru tepki almanızı sağlayacak şekilde üretilmiştir. Venom mouspad ile oyunlarda isabetli atışlar sizin olacak!


Kaymaz %100 Naturel Kauçuk Taban 
Oyunlarda en gerektiği anda MousePad'inizin elinizin altından kayıp gitmemesi için Venom Serisi fare altlıklarının tabanı  %100 doğal kauçuktan imal edilmiştir.


Sert Taşıma Kutusu 
Akasa Venom oyuncu fare altlığını turnuvalarda yanınızda kolayca taşımak için sert, kapaklı taşıma kutusu ile gelmektedir.

Akasa Hakkında
1997 yılında Tayvan ve İngiltere ofisleri ile kurulan Akasa, süregelen Kişiselleştirilmiş PC (Custom PC) devrimine 2000 yılında yüksek performanslı soğutucular ve yuvarlatılmış kablolar ile katılmıştır. Bugün 5 ayrı ülkede ofisi bulunan Akasa, Intel "Onaylı Soğutucu Üreticisi" ve AMD "Kalifiye Sistem Ortağı" ünvanlarına sahip olup, "Gelişmiş Dizayn Mühendisliği" sloganıyla kullanıcıların ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiş soğutma ve sessizlik ürünlerini kalite ve aksesuar zenginliğinden ödün vermeden üretmeye devam etmektedir.

 

Teknik Özellikler

 

 

EAN 4710614533066
Üretici Kodu AK-MPD-02BK
Malzeme Kumaş / Kauçuk
Boyutlar (GxDxY) 352x255x3mm
Kullanım Alanı Oyun

 

 

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll