Apple MRXJ2TU/A Airpods 2.Nesil ve Kablosuz Şarj Kutusu

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Alt Kategoriler Kablosuz Şarj Kutusu

Apple MRXJ2TU/A Airpods 2.Nesil ve Kablosuz Şarj Kutusu

 

APPLE MRXJ2TU/A AIRPODS 2

Her zamankinden daha sihirli.

Yeni AirPods ve Kablosuz Şarj Kutusu, yeniden tasarlanmış bir kablosuz kulaklık deneyimi sunuyor. Şarj kutusundan çıkardığınız anda iPhone, Apple Watch, iPad veya Mac’inizle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tek bir dokunuşla kolayca kurulan AirPods, sihir gibi çalışıyor. Otomatik olarak açılıyor ve her zaman bağlı kalıyor. Kulağınıza takılı olduğunu anlıyor ve kulağınızdan çıkardığınızda müziği duraklatıyor.

Ses düzeyini ayarlamak, şarkıyı değiştirmek, arama yapmak ve hatta yol tarifi almak için “Hey Siri” demeniz ve isteğinizi belirtmeniz yeterli. AirPods’u ister tek ister çift kulakta kullanabilir ve müzik ya da podcast dinlerken çift dokunarak bir sonraki parçaya atlayabilirsiniz.

Kablosuz Şarj Kutusu ile AirPods’unuzu hızla ve kolayca şarj edin. Kutuyu Qi uyumlu bir şarj matına yerleştirmeniz ve şarj olmasını beklemeniz yeterli. Kutunun ön tarafında bulunan LED gösterge AirPods’unuzun şarj olduğunu bildirir. Üstelik yakınınızda şarj platformu olmadığında Lightning bağlantı noktasını kullanarak da şarj edebilirsiniz.

AirPods, tek bir şarjla 5 saat dinleme süresi ve 3 saate kadar konuşma süresi sunar. Üstelik, AirPods’unuzu birçok kez tekrar şarj ederek toplam 24 saatten fazla dinleme süresi elde etmenizi sağlayan Kablosuz Şarj Kutusu sayesinde asla yarı yolda kalmazsınız. Kulaklığınızı hemen şarj etmeniz mi gerekiyor? Kutusunda 15 dakika şarj ederek 3 saat dinleme süresi veya 2 saat konuşma süresi elde edebilirsiniz.

Gücünü yeni Apple H1 kulaklık çipinden alan AirPods, optik sensörlerden ve hareket ivmeölçerlerinden yararlanarak kulağınızda takılı olup olmadığını algılar. H1 çip, AirPods kulaklıklardan ister bir tanesi takılı olsun ister ikisi, sesi otomatik olarak yönlendirir ve mikrofonu devreye sokar. Ek bir ivmeölçer, arama esnasında veya siz Siri’yle konuşurken hüzmeleme özellikli mikrofonlarla birlikte çalışarak dış gürültüyü filtreler ve sesinize odaklanır.

 

Öne Çıkan Özellikler

Apple tarafından tasarlandı

Otomatik açılma, otomatik bağlanma

Tüm Apple aygıtlarınız için kolay kurulum

“Hey Siri” diyerek veya çift dokunuş özelliğini etkinleştirerek Siri’ye hızlı erişim

Oynatmak veya bir sonrakine atlamak için çift dokunuş

Şarj kutusunda hızlı şarj imkanı

Şarj Kutusu Qi uyumlu şarj platformlarıyla kablosuz olarak veya Lightning konnektörüyle şarj edilebilir

Zengin, yüksek ses kalitesi

Aygıtlar arasında hızlı ve kolay geçiş

Alt Kategoriler Kablosuz Şarj Kutusu

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll