Asus Cerberus GeforceTX 1070Ti Advanced Edition 8Gb Gdrr5 256Bit Dci 2Hdmi 2Dp Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset NVIDIA GTX1070-Ti
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

Asus Cerberus GeforceTX 1070Ti Advanced Edition 8Gb Gdrr5 256Bit Dci 2Hdmi 2Dp Ekran Kartı

 

 

ASUS – Dünyanın No.1 Gaming Markası

ASUS Cerberus GeForce® GTX 1070 Ti Advanced Edition 8GB GDDR5 – gelişmiş güvenilirlik ve performans için sıkı testlere tabi tutuldu.

  • League of Legends, Overwatch ve PlayerUnknown’s Battlegrounds gibi en yeni liste başı oyunlarla geniş olarak test edildi.
  • Güçlü bir metal arka plaka, devre kartını güçlendirerek, Cerberus’un güçlü koruyucu rolünü gösteren bir simgeyle sunar
  • %105 daha fazla hava basıncı ile maksimum hava akışı için patentli Wing-Blade 0dB fanlar. 0dB fanlarla tamamen sessiz oynayın.
  • IP5X sertifikalı fanlar, daha uzun fan ömrü için toza dayanıklıdır.
  • Super Alloy Power II ile endüstrinin tek Auto-Extreme Teknolojisi, yüksek kalite ve üstün güvenilirlik sağlar.
  • VR dostu HDMI yuvaları, kablo değiştirmenize gerek kalmadan istediğiniz zaman VR deneyiminin keyfini çıkarmanızı mümkün kılar.
  • XSplit Gamecaster ile GPU Tweak II, sezgisel performans ayarı ve gerçek zamanlı yayıncılık sağlar.
Product Image

EN İYİ GAMING MARKASI!


Product Image

Durmak Bilmeyen Oyun Aksiyonu İçin Üretildi

ASUS Cerberus GeForce® GTX 1070 Ti, durmak bilmeyen oyun aksiyonu için gelişmiş güvenilirlikle üretilmiş, yüksek performanslı grafik kartıdır. Kartı en yeni oyunlarla maksimuma kadar test ediyor, geniş güvenilirlik denemelerine sokuyor, endüstri standartlarından 15 kat daha uzun ağır yüklü testlere tabi tutuyoruz.


Product Image

Güçlü ve Sağlam

Cerberus GeForce® GTX 1070 Ti, kartın arkasında yer alan hassas parçaları korunmak ve devre kartına dayanıklılık katmak için güçlü bir metal arka plaka ile üretilmiştir. Bu sağlam arka plaka, kışkırtıcı kırmızı çizgilerle donatılmıştır – Cerberus'un güçlü bir koruyucu olduğunun simgeleriyle.


Daha Uzun Oynayın – Garantili Şekilde!

Uzun performans ve stres testlerimiz, en yeni liste başı oyunlarla başlar – League of Legends, Overwatch ve PlayerUnknown's Battlegrounds. Aynı zamanda içinde 144 saatlik bir disksiz sistem testi, endüstri standartlarından 15 kat daha uzun, ağır yükte 3DMark testi gibi güvenilirlik denemeleri de yapmaktayız.

mars

SERİN VE SESSİZ OYNA

Patentli Wing-Blade Tasarımı

%105 Daha Fazla Hava Basıncı ile Maksimum Hava Akışı

Patentli wing-blade fanlar, maksimum hava akışı ve ısı bloğuna %105 daha iyi statik basınç sağlar, referans kartlardan 3 kata kadar daha sessiz çalışır.

mars

Sessiz Oyna

0dB Teknolojisi

Tam Sessizlikte Oynayın

Yenilikçi 0dB teknolojisi, GPU sıcaklıkları ayarlanmış bir seviyeye* gelene kadar fanları tamamen durdurur, hafif yüklü oyunları tam sessizlikte oynamanızı sağlar.

mars

IP5X Sertifikalı Toza Dayanıklılık

Daha Uzun Fan Ömrü

Cerberus GeForce® GTX 1070 Ti‘ın fanları, International Uluslararası Koruma İşareti (IP kodu) ile IP5X toza dayanıklılığıyla gelişmiş güvenilirlik ve daha uzun ömür için sertifikalandırılmıştır. Bu sıkı sertifikalama işlemi, zorlu koşullar altında bile en iyi fan performansını garantiler.

mars

ÜST SEVİYE KALİTE VE EN İYİ KARARLILIK

AUTO-EXTREME Teknolojisi

Tüm ASUS grafik kartları artık, yüksek kaliteli materyallerle endüstrideki ilk %100 otomasyonlu üretim işlemini birleştirerek yeni bir kalite standartı sunan Auto-Extreme teknolojisi ile üretilmektedir. Auto-Extreme teknolojisi, grafik kartı kalitesinin sabit olmasını sağlarken, gelişmiş performans ve uzun ömür sunar. Bu yenilikçi üretim işlemi, aynı zamanda çevre dostudur da. Zararlı kimyasalları ortadan kaldırır ve güç tüketimini %50 oranında düşürür.

 

6+1 Fazlı Super Alloy Power II

Gelişmiş Dayanıklılık ve Etkinlik

ASUS mühenisleri, yüksek kalite alaşımlı malzemeleri grafik kartı tasarımlarına toplam kararlılığı güçlendirmek için dahil ettiler. Super Alloy Power II malzemeler, etkinliği arttırır, güç kaybını azaltır ve önceki tasarımlardan %50 daha serin termal seviyelere ulaşır.

mars

Oyun Performansı, Muhteşem Şekilde Artırıldı

ROG SLI HB Köprüsü ile SLI Konfigürasyonlarında Oyununuzu Hızlandırın

Tamamen yeni ROG SLI HB (Yüksek Bant Genişliği) Köprüsü, önceki nesildeki mevcut olan bant genişliğini iki katına çıkarır, böylece muhteşem detaylı grafikler ve akıcı oynanış sunar. Birden fazla 2-yönlü konfigürasyon destekleyerek – hem 3 hem de 4 yuvalı – maksimum esneklik sağlar. ROG SLI HB Köprüsü, benzersiz oyuncu tarzınızı yansıtmak için milyonlarca renk yansıtmanızı sağlayan, ASUS'a özgü Aura RGB aydınlatma barındırır. Aura Sync teknolojisi, mükemmel senkronizasyonlu bir sistem aydınlatması için muhteşemdir.

mars

VR dostu HDMI yuvaları

Sizi İçine Çeken Sanal Gerçeklik Deneyimlerinin Keyfini Çıkarın

Cerberus GeForce® GTX 1070 Ti, aynı anda bir VR cihazı ve monitörü bağlamanızı sağlayan, böylece kablo değiştirmeden sizi içine çeken sanal gerçeklik deneyimlerinin keyfini çıkarmanıza izin veren, iki adet HDMI yuvasına sahiptir.

mars

Kusursuz ve Tam Oynanışı Deneyimleyin

Ultra akıcı Oynanış için en iyi ikili

NVIDIA G-SYNC™, ROG Swift oyuncu monitörünüzün tazeleme oranını GeForce® GTX ile güçlendirilmiş bilgisayarınızdaki GPU ile eşleştirir, böylecek ekran yırtılmaları, giriş gecikmesi ve takılmalar en aza indirilmiş olur. CERBERUS gaming grafik kartları ve ROG Swift gaming monitörleri ile sahneler anında görüntülenir, nesneler daha keskin görünür ve oynanış daha akıcı hale gelir.

mars

GPU Tweak II ile XSplit Gamecaster

Gerçek zamanlı sezgisel grafik ayarı

Sezgisel, tamamen yeni bir arayüzle yeniden tasarlanan GPU Tweak II, hız aşırtmayı daha kolay ve görsel bir hale sokarken, uzman hız aşırtmacılar için gelişmiş seçenekleri de bünyesinde barındırıyor. Yeni Gaming Booster işlevi ise gereksiz işlemleri kapatıp tüm kaynakları oyununuza sunarak sistem performansını en üst seviyeye çıkarıyor.


Gaming Booster

Tek tıkla performans artışı
  • Görsel efektler:
    Windows'un görsel efektlerini kapatarak performansınızı arttırır.
  • Sistem Hizmetleri:
    Windows hizmet ve işlemlerini otomatik veya elle kapatın.
  • Bellek Birleştirme:
    İşlemleri kapatmanıza gerek kalmadan sistem belleğinizi yeniden düzeltin & boşaltın.

XSplit Gamecaster

Anında Oyun Yayını

99 dolar değerindeki 1 yıllık XSplit Gamecaster premium lisansı* ile oyununuzu yayınlayabilir veya kaydedebilirsiniz. Ekran üzerinde ekstra olarak GPU saat hızı, sıcaklık, VRM kullanımı ve hatta GPU Tweak II kontrolleriyle de istediğiniz profili seçebilir ve tek tıkla performans artışı yaşayabilirsiniz.


Yeni Nesil Oyun Teknolojileri - NVIDIA Pascal

GeForce® GTX 1070 Ti, sanal gerçeklik başlıkları, ultra yüksek çözünürlüklü ve çoklu monitör kurulumları gibi en yeni görüntüleme teknolojilerinin gerekliliklerini karşılamak için Pascal'ın gücünü kullanır. Akıcı oynanış ve sinematik deneyimler ile sanal gerçeklik ortamlarında 360 derece görüntü yakalama gibi devrimsel özellikler için NVIDIA GameWorks™ teknolojilerini kullanır.


VR Ready

NVIDIA VRWorks™ teknolojileri tarafından sağlanan düşük gecikmeli ve önde gelen sanal gerçeklik başlıkları için tak-çalıştır uyumluluğu ile yeni nesil sanal gerçeklik performansını keşfedin. Sanal gerçeklik ses, fizik ve hissiyatı her anı hissedip duymanızı sağlayacak.

 

 

 

 

 

Teknik Özellikler :

 

 

 

İşlemci Tipi NVIDIA
Grafik işlemci NVIDIA GeForce GTX 1070TI
Grafik Bellek 8 GB
Bellek Tipi GDDR 5
Veriyolu 256 bit
İşlemci Hızı 1746 MHz
Bellek Hızı 8008 MHz
Kart Tipi PCI Express X16
Soğutma Fan
DVI 1X DVI
HDMI 2X HDMI
VGA Yok
DisplayPort 2X DP
Özel Sayfalar Gaming Ürünleri

 

 

 

 

 

 

EAN Numarası: 4712900910179

Chipset NVIDIA GTX1070-Ti
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll