Asus GX501GI-72500T Intel Core i7 8750H 2.2Ghz 16GB 512GB SSD 15.6" Gtx1080 8GB Win10 Gaming

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.0-2.2 GHz Arası
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce GTX 1080
Ekran Kartı Hafızası 8 GB
Ekran Boyutu 15.6"

Asus GX501GI-72500T Intel Core i7 8750H 2.2Ghz 16GB 512GB SSD 15.6" Gtx1080 8GB Win10 Gaming Notebook

 

GX501GI-72500T

OYUNCULUĞUN ULTRA-İNCE TANIMI

ROG Zephyrus, ROG’in inovasyona olan kararlılığıyla doğan devrimci bir oyun laptopudur. Daha önceki tüm ROG dizüstü bilgisayarlardan daha ince olmasına rağmen, üst düzey oyun masaüstlerine rakip olabilecek donanıma sahiptir: Max-Q tasarımlı NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafikler, bir 8. Nesil Intel® Core ™ i7 işlemci, bir 144Hz IPS paneli ultra hızlı 3ms yanıt süresi ve Windows 10 Pro. ROG, temel kasayı sadece 16.9-17.9mm'ye kadar inceltirken, yeni hava akışı tasarımı Aktif Aerodinamik Sistem sayesinde güçlü soğutma ve rakipsiz akustik verimliliği korumaktadır. Şık kasa ayrıca masaüstü bilgisayarlarda oynayan oyunculara tanıdık gelecek bir RGB klavye içerir.



İNCE VE ETKİLEYİCİ

ROG Zephyrus ince ve hafif oyun dizüstü bilgisayarlarını tamamen yeni bir seviyeye taşıyor. Sadece 16,9-17,9 mm inceliğinde ve 2.2 kg ağırlığa sahip ince bir profile sahip olması, yine de en yeni NVIDIA GeForce GTX 1080 grafik kartı ve Max-Q tasarımını bir araya getirmesine engel olmuyor - dünyanın en ince, en hızlı, en hoş ve en sessiz oyun dizüstü bilgisayarı ile tanışın. Yenilikçi bir menteşe ve fan modülü, üst düzey GPU'yu serinletmeye yardımcı olur ve oyun dizüstü bilgisayarınızın taşınabilirliği, her yerde güçlü oyun masaüstleri ile rekabet edebilecek kadar güçlü olmasını sağlar.



MÜKEMMEL OYNA

ROG Zephyrus, tüm kuralları çiğneyen özel Active Aerodynamic System (AAS) ile donatılmıştır. AAS, oyunculara istediklerini vermek için akıllı tasarımı yenilikçi teknolojilerle birleştiriyor: performanstan ödün vermeden daha serin ve daha sessiz çalışan ultra ince bir dizüstü bilgisayar. Dizüstü bilgisayar açıldığında, alt kısımların bir kısmı hava dolaşımı için % 20 daha fazla açık alan yaratacak şekilde bükülür. Benzersiz AeroAccelerator teknolojimizle birlikte bu boşluk hava akışını % 32 oranında artırır ve geleneksel soğutmaya kıyasla sıcaklıkları % 20 oranında düşürür. Kusursuz stabilite ve herhangi bir kısma olmadan saatlerce oyun oynayabilirsiniz. ROG Zephyrus, en küçük şaside en üst düzeyde performans sunar.



AURA RGB İLE KLAVYENİZİ ÖZEL HALE GETİRİN

ROG Zephyrus'un klavyesi, dahili bileşenler için daha iyi soğutmayı sağlamak ve masaüstü klavyeye alışmış oyuncular için daha rahat, tanıdık bir konum sunmak için şasinin önüne yerleştirilmiştir. Aura RGB aydınlatma, tüm klavyenin renklerini ve dinamik efektleri özelleştirmenizi sağlar ve QWER ve WASD kümelerini ayrı ayrı MOBA, FPS ve diğer oyunlara uyum sağlayacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Anti-ghosting teknolojisi, aynı anda 30 tuşa kadar basıyor olsanız bile, komutlarınızın anında ve doğru bir şekilde yorumlanmasını sağlar. Oyun oynarken ve yazı yazarken ergonomik olarak tasarlanmış tuşların daha büyük konfor ve doğruluk için 1.4mm'lik bir hareket mesafesi vardır. Beklenen 20 milyon tuş basma ömrüyle, tuşlar ağır kullanım için istisnai dayanıklılık ve güvenilirlik sunar.



EN YÜKSEK OYUN PERFORMANSI

ROG Zephyrus, tamamen ultra ince, taşınabilir ve şık oyun dizüstü bilgisayarlarına yenilikçi teknolojileri ve inanılmaz oyun performansı getirmeye odaklanmıştır. Intel'in 8. Nesil Core i7 işlemcisi ve NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafik kartı, en hardcore oyun dizüstü bilgisayarları ve hatta ileri teknoloji masaüstü bilgisayarlarıyla başa-baş gitmesini sağlıyor. Tüm kuralları gerçek bir oyun değiştirici ile yıkın.



JET GİBİ DEPOLAMA İÇİN ROG HYPERDRIVE

ROG Zephyrus, son NVM Express ™ (NVMe) ve PCI Express® teknolojilerine dayanan olağanüstü 1 TB HyperDrive SSD'ye sahiptir. M.2 sürücüsü, ultra hızlı erişim süreleri ve jet gibi aktarım hızlarıyla oyun, uygulama ve diğer verileri son derece hızlı yükler. Bol kapasitesi, ihtiyacınız olan her şey için geniş bir depolama alanına sahiptir.



MUHTEŞEM OYUN GÖRSELLERİ

ROG Zephyrus 144Hz ekran, saniyede gerçek 144 kare ile olağanüstü pürüzsüz oyun keyfini çıkarmanızı sağlar. Her şey, özellikle hızlı tempolu oyunlar akıcı hissedilir. Geniş görüş açısı ve % 100 sRGB renk gamutu ile panel, oturduğunuz yere bakılmaksızın olağanüstü renkler üretir.



KESİNTİSİZ OYUN AKIŞI

NVIDIA G-SYNC™ teknolojisi, oyunu ipeksi, pürüzsüz hale getirmek için ekranın yenileme hızını GPU'nun kare hızıyla senkronize eder. G-SYNC algılanan takılmayı en aza indirir, giriş gecikmesini azaltır ve görsel yırtılmayı sistem performansını etkilemeden ortadan kaldırır. Geniş bir oyun yelpazesinde en pürüzsüz, en hızlı ve en çekici deneyimi yaşarsınız.



DAHA BÜYÜK DAHA İYİDİR

ROG Zephyrus'u USB Type-C ™ üzerinden DisplayPort ™ aracılığıyla NVIDIA G-SYNC ™ ile büyük bir ROG oyun monitörüne bağlayın. Oyun daha büyük bir ölçekte ve daha yüksek yenileme hızlarında olacaktır.



İNANILMAZ SANAL GERÇEKLİK DENEYİMLERİ

Sanal gerçekliğe doğru dalış yapın. ROG Zephyrus, NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafikleriyle 110FPS'yi aşan kare hızlarında pürüzsüz ve takılmasız VR performansı sunar. Oculus Rift ve HTC Vive gibi önde gelen VR kulaklıklar ile tak-çalıştır uyumluluğu, tamamen sürükleyici VR ortamlarından kolayca zevk almanızı sağlar. Oyunlar ve deneyimlerle yepyeni bir dünyayı keşfetmenin tam zamanıdır.



GENİŞ BAĞLANTI SEÇENEKLERİ

ROG Zephyrus, hızlı bağlantı hızı ve maksimum uyumluluk sağlamak için en yeni bağlantı ile bir araya getirilmiştir. USB Type-C ™ portu, USB 3.1 Gen 2'nin dört kat daha fazla bant genişliğine sahip olduğu Thunderbolt ™ cihazlarına 40 Gbps'ye kadar veri aktarımı yapmaktadır; dört adet USB 3.1 Gen 1 portu mevcut olan tüm donanımınız için hazırdır. DisplayPort ™ monitörlerini Type-C ™ USB üzerinden çalıştırabilir veya 4K TV'leri 60Hz'de bağlamak için HDMI 2.0 kullanabilirsiniz.



YAYIN DOSTU ÖZELLİKLER

ROG Zephyrus yayıncı dostu özelliklere sahip bir dizi yazılımla birlikte gelir; dolayısıyla oyun oturumlarınızı arkadaşlarınızla veya daha geniş bir kitleyle paylaşabilir ve yayınlayabilirsiniz. Sonic Studio Perfect Voice, arka plan gürültüsünü azaltırken giden ve gelen sesli iletişimin genel ses seviyesini dengeler. Casting Enhancer akış ve kayıt sırasında ses netliğini artırır ve dizüstü bilgisayarın dahili dizi mikrofonunu daha net vokal kayıt yapması için ortam gürültüsünü filtreler. Yayınlarınızı desteklemek için ROG Zephyrus, bir ömür boyu XSplit lisansı ile birlikte gelir. Oturum kaydetmek ve yayınlamak için ROG Oyun Merkezi'ndeki XSplit Gamecaster'ı kullanabilirsiniz. Oyun içi bir yer paylaşımı kolay akış ve kayıt sağlar - ve neler olduğunu vurgulamak için oyunda ek açıklamalar yapmanıza olanak tanır. Ayrıca, Twitch yayını yaparken izleyicilerinizle etkileşimde de bulunabilirsiniz.



ROG GAMING CENTER

ROG Gaming Center tek bir gösterge tablosunda ihtiyaç duyduğunuz tüm işlevlere erişmenizi sağlar - sistem bilgilerini bulmanıza, AURA RGB aydınlatması ayarlamanıza ve daha hızlı oyun komutları için kısayol tuşları tanımlamanıza olanak tanır ve ses ayarlarını yaparak oyunu kaydedebilirsiniz. Buna ek olarak, ROG GameFirst IV teknolojisi, daha hızlı ve gecikmemesiz çevrimiçi oyun için ağ trafiğini optimize eder.



İNANILMAZ DERECEDE MUHTEŞEM SES

ROG Zephyrus, ses çıkışını optimize etmek için özel bir teknoloji kullanır. Çoğu durumda, ses seviyesini sınırlara zorladığınızda aşırı ısı ve gezinti nedeniyle hoparlörler kolayca bozunabilir. Teknoloji, hoparlörleri termal ve gezinme eşiklerini belirleyerek ve yükleme ve sıcaklık etkisiyle değişimleri izleyerek korumaktadır.



TEKNİK ÖZELLİKLER:
 
İşlemci:Intel® Core™ i7-8750H Processor 2.2 GHz (9M Cache, up to 3.9 GHz)
İşletim Sistemi:Windows 10 64-bit
Yonga Seti:Mobile Intel® HM370 Express Chipsets
Bellek: 16GB DDR4 DRAM DDR4 2666 16G
Ekran: 15.6" (16:9) Arkadan aydınlatmalı LED backlit FHD (1920x1080) 120Hz 72% NTSC ve G-Sync özelliğine sahip 170 derece geniş görüş açılı parlamayan ekran
Grafik: Max-Q Mimarisine Sahip NVIDIA GeForce GTX 1080 , with 8GB GDDR5 VRAM
Depolama:PCIEG3x4 NVME 512G M.2 SSD (Hyper Drive)
Optik Sürücü: Yok
Klavye:RGB Aydınlatmalı Chiclet Klavye
Kart Okuyucu: Yok
WebCam: HD Web Kamerası
Network: Wifi: 802.11ac 2*2 + Bluetooth 5.0 (*HW spec is BT 5.0 but BT version may change with OS upgrades.)
Bluetooth: Entegre Bluetooth 4.1 Dual band
Arayüz: 
1x Kulaklık + Mikrofon Kombo Ses Jakı
3x USB 3.0
1x USB Type C USB 3.0 (USB 3.1 Gen1) Thunderbolt
1x HDMI
Ses: Entegre Digital Array Mikrofon
Güç Adaptörü: Çıkış:19.5 Volt adaptör (11.8 Amper), 230 W, Bağlantı tipi :ø7.4 (mm)
Giriş:100-240V AC, 50/60 Hz evrensel 3/2 pin kompakt
Boyutlar: 37.9 x 26.2 x 1.69 ~ 1.78 cm (E x B x Y)
Ağırlık: 2.24 KG (Batarya dahil)
Renk: Siyah Metal
VR: VR Ready


İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.0-2.2 GHz Arası
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce GTX 1080
Ekran Kartı Hafızası 8 GB
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşletim Sistemi Win10
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Oyun

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll