Asus N580VD-DM516T Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB+128GB SSD GTX1050 Windows 10 Home 15.6" Full HD Notebook

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.66 GHz ve üzeri
İşlemci Nesil 7. Nesil
Sabit Disk 640 GB ve Daha Büyük
Ssd 128 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce GTX 1050
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Boyutu 15" Civarı

Asus N580VD-DM516T Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB+128GB SSD GTX1050 Windows 10 Home 15.6" FullHD Notebook

 

ASUS VIVOBOOK PRO 15 N580VD

 

Performans her şeydir

 

ASUS VivoBook Pro 15, 7. Nesil Intel® Core ™ işlemci ile desteklenen ince ve hafif, yüksek performanslı bir dizüstü bilgisayardır. Harman Kardon işbirliğiyle geliştirilmiş ses sistemi ve NVIDIA® GeForce® GTX 1050 ekran kartıyla oyuncu bilgisayarı sınıfı grafikler, son sistem soğutma ve hızlı şarj gibi teknolojileri sunuyor.

Güzellik

 

Alüminyum yekpare tasarım

 

Her VivoBook Pro 15, şık ve zarif son şeklini elde etmek için karmaşık üretim işlemlerinden geçirilen yüksek mukavemetli alüminyumdan üretilmiştir. VivoBook Pro 15, 19.2mm profil ve toplam 2.2kg ağırlık ile VivoBook Pro serisinde sunulan en ince ve en hafif modeldir.

Performans

 

Eşi benzeri görülmemiş performans

 

VivoBook Pro 15'in kalbinde, üstün performans için inanılmaz güçlü 7. Nesil Intel Core i7-7700HQ işlemci bulunur. 16GB DDR4 RAM ile - DDR3'ten % 33 daha hızlı - VivoBook Pro 15 zahmetsiz çoklu görevler için yüksek işlemci gücü sunar. VivoBook Pro 15 isteğe bağlı olarak SSD ile donatıldığında, sınıfının önde gelen veri erişim hızları ulaşır. Ultra hızlı bağlantı için VivoBook Pro 15, 802.11n'den 6 kat daha hızlı olan çift bantlı 802.11ac Wi-Fi özelliğine sahiptir!

Muhteşem

Oyuncu bilgisayarı derecesinde NVIDIA® grafikleri

VivoBook Pro 15, NVIDIA® GeForce® GTX 1050 oyun, film izlemek için mükemmel ve kusursuz görseller sunar. Grafik açısından en yoğun görevlerin bile kolaylıkla üstesinden gelme gücüne sahiptir.

 

Performans

 

Akıllı çift fan

 

VivoBook Pro 15, yüksek-yüklü çoklu görev veya oyun maratonlarında pürüzsüz ve istikrarlı bir performans sağlamak için sağlam bir soğutma sistemi sunar. Akıllı çift fanlı tasarım, minimum gürültü ile maksimum soğutma verimi sağlamak için sekiz otomatik olarak ayarlanabilen hıza sahiptir. Kompakt, hiper-serin, çift bakır termal modül, CPU ve GPU performansını bağımsız olarak artırmak için sistemin ısı borularını ve fanlarını kullanır.

Kendinizi

 

Üstün ses kalitesiyle donatın

 

VivoBook Pro 15, Harman Kardon tarafından geliştirilen inanılmaz sesleri sunar. 8cc'lik hazneli, Akıllı Amplifikatör teknolojisine sahip güçlü hoparlörler, kristal netliğinde ses sağlarken ses seviyesini en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur. Çift bobinli stereo hoparlörler, ince ve hafif bir cihazdan mümkün olan en yüksek ve en net sesi verirler. ASUS Smart Amp teknolojisi VivoBook Pro 15'e standart dizüstü bilgisayarlara kıyasla % 320 daha yüksek ses, % 250 daha fazla bas ve % 300 daha fazla tepe gücü sağlar. Dikkatle ayarlanmış hoparlörler, filmleri ve oyunları canlı kılarken, tamamen çevreleyen ses için daha yüksek bir dinamik aralık sağlamaktadır.

Parmak izi okuyucusu

 

Windows Hello ile tek dokunuşla oturum açın

 

VivoBook Pro 15'e erişmek hiç bu kadar kolay ya da daha güvenli olmamıştı. Touchpad yüzeyine entegre Windows Hello destekli parmak izi okuyucusu ile oturum açmak için şifrenizi yazdığınız günler geride kaldı - artık oturum açmak için yapmanız gereken tek şey dokunmak.

 

 

Klayye

 

Ergonomik arkadan aydınlatmalı klavye

 

VivoBook Pro 15, düşük ışıklı ortamlar için mükemmel arkadan aydınlatmalı bir klavyeye sahiptir. 1.4 mm'lik tuş seyahat mesafesine sahip, sağlam, tek parçalı klavyesi ergonomik ve rahat yazmaya olanak tanımaktadır.

Batarya

 

Hızlı şarj teknolojisi

 

VivoBook Pro 15 kesintisiz üretkenlik ve eğlence için tasarlanmıştır. Yüksek kapasiteli bataryası yalnızca 49 dakika içinde yüzde 60'a kadar hızla şarj edilebilir.

Bağlantı özellikleri

 

USB Tip-C ™ bağlantısı

 

VivoBook Pro 15, harici ekranlar için maksimum 5Gbps ve 4K UHD çıkış hızlarını destekleyen USB Type-C ™ konektörüne sahip bir USB 3.1 Gen 1 portu içerir. Çift yönlü kullanılabilir USB Type-C ™ konektör tasarımı, herhangi bir cihazı zahmetsiz ve çabucak bağlamayı olanak tanır.

Bağlantı özellikleri

Güçlük yaşamadan bütün bağlantılara sahip olun

USB 3.1 Gen 1 bağlantı noktasına ek olarak, VivoBook Pro 15 USB 3.0, HDMI girişleri ve SD kart okuyucusuna sahiptir. Böylelikle güçlük çekmeden harici monitörler, projektörler ve geniş seçeneklere sahip çevre birimlerine bağlantı sağlayabilirsiniz.

 

*** Özellikler, modele ve ürünün bulunduğu ülkeye göre değişebilir.

 

 

Şık ve kaliteli dizüstü bilgisayarlarıyla kullanıcıların beğenisini kazanan Asus, N580VD-DM516T Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + 128GB SSD GTX1050 Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar ile sizlere yepyeni ve çok yönlü bir kullanım sunuyor. Yüksek kapasiteli ve gelişmiş ekran kartıyla tasarım programlarını rahat bir şekilde çalıştırıp kullanmak isteyen kullanıcılar için büyük kolaylık sunuyor. Oldukça geniş harddisk kapasitesi ile birçok dosyayı aynı anda depolayabiliyor. Film, müzik ve fotoğraf arşivi oluşturmak isteyen kullanıcıların yanı sıra veri depolamak isteyen kullanıcılar için de avantaj sağlıyor. Hafifliği ve ince tasarımı sayesinde hem pratik bir şekilde taşınabiliyor hem de bulunduğu ortamda estetik bir görüntü oluşturuyor. 
 

10 Parmakta 10 Marifet

 

  • 4 hücreli piliyle saatler süren bir kullanıma imkân tanıyarak elektirik kesilse dahi işlerden geri kalmamayı sağlıyor.
  • Sadece 2 kilogram ağırlığıyla bu dizüstü bilgisayarı seyahatlerde de kullanmak çok kolay görünüyor.
  • 1920 x 1080 piksellik ekran çözünürlüğüne sahip olan cihaz oyun oynarken ya da sinema keyfi yaparken yüksek çözünürlük kalitesi sunuyor.
  • 1.3 mega piksellik dahili web cam özelliği ile çevrimiçi görüntülü sohbetler gerçekleştirilebiliyor.
  • 4.0 bluetooth versiyonuna sahip olan Asus bilgisayar ile kablosuz bir şekilde veri aktarımı gerçekleştirilebiliyor.

 

Yüksek Performans Sağlayan Teknik Özellikler

 

  • Ekran Kartı Hafızası: 4 GB
  • Ekran Boyutu: 15,6 inç
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX1050
  • İşletim Sistemi: Windows 10 Home
  • Ram (Sistem Belleği): 16 GB
  • İşlemci Tipi: Intel Core i7
  • Harddisk Kapasitesi: 1 TB

 

Dört Çekirdekli İşlemci Hızı

 

Asus N580VD-DM516T Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + 128GB SSD GTX1050 Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar dört çekirdekli işlemcisiyle aynı anda birçok programın kullanılabilmesine imkân tanıyor. Bir yandan internette araştırma yaparken, bir yandan müzik programı üzerinden müzik dinleyip proje için slayt hazırlanabiliyor. Oyun oynarken yaşanan can sıkıcı bir durum olan oyunun kasması, takılması ya da geç yüklenmesi gibi problemlerin altından Intel Core İ7 işlemcisiyle kalkmayı biliyor. 7. nesil bir işlemci olan i7-7700HQ 2.8GHz Turbo 3.8GHz 6MB 16 GB'lik sistem belleği ile uyum içinde çalışarak oldukça hızlı bir performans sergiliyor. 

 

Dört Dörtlük Oyun Bilgisayarı 

 

Asus N580VD-DM516T laptop en yeni ve en zorlu oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabilmek isteyen bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış olan özellikleriyle oyun oynarken yaşanan hazzı katlayarak, 128 bit grafik genişliği ile görüntüleri oldukça canlı bir şekilde sunan ürün 15.6'' inçlik ekran genişliğiyle her açıdan mükemmel bir oyun deneyimi yaşatıyor. Full HD görüntü kalitesine sahip olan ekranı 1920 x 1080 piksellik çözünürlüğüyle en ince görüntüleri dahi göz alıcı bir canlılıkla yansıtıyor. 

 

Kulakları Mest Eden Ses Kalitesi

 

İnternet üzerinden video izlerken, müzik dinlerken ya da oyun oynarken Asus'un gelişmiş ses teknolojisi ile donatılmış olan bu bilgisayarla kaliteli bir ses deneyimi yaşanabiliyor. Güçlü hoparlörleri ile yüksek ve berrak ses kaliteli müzikler dinlenebiliyor. Ses seviyesi artırılsa da ses kalitesinde değişim yaşanmıyor çünkü SonicMaster Maxxx Audio teknolojisiyle istenmeyen cızırtıların önüne geçilerek daha berrak ve duru bir ses sunuluyor. Kablosuz ağlara bağlanmayı sağlayan güçlü Wi-Fi desteği ile hızlı internet erişimi imkanı sağlıyor. HDMI girişleri ile televizyonla bağlantılı olarak kullanılabiliyor. Bu sayede bilgisayar ekranı televizyona yansıtılabiliyor ya da bilgisayar üzerinden açılan bir film televizyon üzerinden izlenebiliyor. USB kablo desteği ile veri alışverişi kolaylığı oluşturuyor. Hızlı bir şekilde verileri depolarken taşıyıcı belleklere saniyeler içerisinde veri aktarımı gerçekleştirebiliyor. 

 

 

Teknik Özellikler

 

 

10/100 Ethernet    Var
Bellek Hızı    2133 MHz
Bellek Yuvası    2
Bluetooth Özelliği    Var
Boyutlar    380 x 256 x 19 mm
Cihaz Ağırlığı    2 kg ve Altı
Dokunmatik Ekran    Yok
Ekran Boyut Aralığı    15 - 15,9 inç
Ekran Boyutu    15,6 inç
Ekran Kartı Bellek Tipi    GDDR5
Ekran Kartı Hafızası    4 GB
Ekran Kartı İşlemcisi    Nvidia GeForce GTX
Ekran Kartı Tipi    Yüksek Seviye Harici Ekran Kartı
Ekran Kartı    Nvidia GeForce GTX1050
Ekran Özelliği    Full HD
Ekran Panel Tipi    TN
eMMC Kapasitesi    Yok
Garanti Tipi    Resmi Distribütör Garantili
Harddisk Kapasitesi    1 TB
HDD Hızı    5400 RPM
HDMI    Var
İşlemci Cache    6 MB Cache
İşlemci Hızı    3,8 GHz
İşlemci Nesli    7.Nesil
İşlemci Tipi    Intel Core i7
İşlemci    7700HQ
İşletim Sistemi    Windows 10 Home
Kart Okuyucu    Var
Klavye    Numerik Tuşlu Aydınlatmalı, Q Türkçe
Kullanım Amacı    Ev Kullanıcıları - Öğrenci, Oyun ve Eğlence
Max Ekran Çözünürlüğü    1920 x 1080
Optik Sürücü    Yok
Parmak İzi Okuyucu    Yok
Pil    3 Hücreli
Ram (Sistem Belleği)    16 GB
Ram Tipi    DDR4
Renk    Altın
SSD Kapasitesi    128 GB
Şarjlı Kullanım Süresi    6 Saat ve Üstü
Usb 2.0    2
USB 3.0    1
USB 3.1    1 Adet
Ürün Modeli    Oyun Bilgisayarları
Webcam    Var

 

 

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.66 GHz ve üzeri
İşlemci Nesil 7. Nesil
Sabit Disk 640 GB ve Daha Büyük
Ssd 128 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce GTX 1050
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Boyutu 15" Civarı
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşletim Sistemi Win 10 Home
Kullanım Amacı Oyun

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll