Asus PB60-BP00I5K Intel Core i5 8400T 4GB 128GB M.2 SSD KB+MS VGA/HDM/DP/Wi-Fi/BT/VESA FreeDos Mini PC

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Mini Çeşidi Mini PC
İşlemci Tipi Intel Core i5
İşletim Sistemi Yok (Free Dos)
Ram (Sistem Belleği) 4 GB
SSD Kapasitesi 128 GB
Ekran Kartı Tipi Dahili Ekran Kartı
Monitör Yok
İşlemci Numarası 8400T
3D Desteği Yok
Wireless Özelliği Var

Asus PB60-BP00I5K Intel Core i5 8400T 4GB 128GB M.2 SSD KB+MS VGA/HDM/DP/Wi-Fi/BT/VESA FreeDos Mini PC

Mini PC PB60

Intel® Core™ i3, i5, i7 işlemcili, Windows 10, 32GB'a kadar DDR4 RAM, M.2 SSD, 2.5 inç HDD, 4K, Kablosuz ve USB 3.1 Gen2 ile ultra ince mini PC

İster POS terminali, ister digital signage, ister kiosk ekranları ya da küçük iş istasyonları için kullanın, oldukça kompakt olan ASUS PB60, size tam PC performansı ve esnekliği sağlıyor. Boyut olarak küçük olabilir, ancak işiniz için oldukça büyük.

  • Windows 10 Pro - ASUS, Windows 10 Pro ürününü önerir. ya da diğer sürümleri mevcut
  • En yeni Intel® Pentium® Gold veya Core™ T Series İşlemcilerle masaüstü sınıfı performans
  • Bir adet M.2 PCIe 3.0 x4 SSD ve yüksek depolama kapasitesi için bir adet 2.5 inç’lik HDD ile çift depolamalı tasarım.
  • Kompakt, bir litrelik boyutta metal kasa ile daha düzenli bir çalışma alanı, buna ek olarak dik stand ve VESA’ya uyumluluk
  • Birçok farklı kurumsal kullanıma uyması için ayarlanabilir giriş* de dahil olmak üzere kapsamlı giriş/çıkışlar
  • Üst üste konulabilir, modüler tasarım – Bir optik sürücü veya ek modüllerle kolayca işlevsellik katın (yakın zamanda)
  • ASUS Kurumsal Kararlı Model programı – 36 aylık kararlı stok garantisi.
  • 7/24 kararlılık- uzun ömürlü kararlılığı garantilemek için kapsamlı olarak test edildi
    *Ayarlanabilir giriş seçenekleri modele ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir

İşletmeniz için güçlü kararlılık

ASUS Mini PC PB60, ofis kullanımı, konferans odaları, satış noktası kioskları ve digital signage gibi birçok kurumsal uygulamaya uygun, ultra kompakt, kullanışlı ve güçlü bir PC'dir. En yeni Intel® Core™ T Serisi veya Pentium® Gold işlemcilerle güçlendirilen, 175 x 175 x 34.2mm'lik boyut ve bir litrelik hacme sahip olan Mini PC PB60, minimum alan kaplarken, masaüstü sınıfı performans sunar. Dayanıklı metal kasası ve endüstri standartlarını aşan kapsamlı testler kararlılığı, 7/24 çalışmayı, en zorlu koşullarda bile garantiler. VESA uyumluluğu, sekiz USB girişi, üç adet 4K UHD ekrana bağlanabilme gibi kapsamlı bağlantı seçenekleri, birçok farklı kullanım senaryoları için esneklik sunarak Mini PC PB60'ın işletmenizin mükemmel dostu haline gelmesini sağlar.


Masaüstü sınıfı performans, ince tarz

En yeni Intel® Pentium® Gold ve Core™ i3, i5, i7 T Serisi işlemcilerle güçlendirilen ASUS Mini PC PB60, yoğun işlemleri daha akıcı tamamlamak için önceki nesil işlemcilerden %30'a kadar daha iyi performans sunar. 32GB'a kadar hızlı DD4 2400MHz bellek, daha iyi çoklu işlev için performansı daha da öteye taşırken, bir adet M.2 PCIe 3.0 x4 SSD ve bir adet 2.5 inç HDD'li çift depolama tasarımı, hızlı veri aktarımı ve yüksek depolama kapasitesinin mükemmel karışımını sunar.


Üst üste oturtulabilen modüler tasarımla ek işlevsellik

Seçeneğe bağlı üst üste oturtulabilen modüller, mükemmel eşleşmesi için tasarlanmıştır ve Mini PC PB60'ın kompakt boyutundan ödün vermeden, ihtiyacınızı duyduğunuz işlevselleri ekleyebilirsiniz. Bir DVD optik sürücüsü şu anda mevcuttur ve diğer ek modüller yakın zamanda gelecektir. Mini PC PB60 genişleme modülleri, üç basit adımda eklenebilir.

 

Kullanışlı, yerden tasarruflu tasarım

ASUS Mini PC PB60'ın 17.5 x 17.5 x 3.4cm boyutlarında tarz sahibi bir metal kasası vardır, bu nedenle çok az bir alan kaplar ve daha düzeli bir iş alanını korumanızı sağlar. Aynı zamanda herhangi bir VESA uyumlu ekranın arkasına kolayca monte edilebilir, böylece medya sunucudan satış noktası kioskuna kadar birçok kurumsal uygulama için de mükemmeldir.

Herkes için mükemmel uyum

İster satış noktası terminali, dijital signage, kiosk ekranları veya iş istasyonları için bir bilgisayar platformu olsun, inanılmaz derecede kompakt olan Mini PC PB60 size tam PC performansı ve esneklik sunar. Küçük olabilir, ancak iş için büyük.

İşletme maliyetini düşürürken, çevre etkisini azaltın

ASUS Mini PC PB60'ın işletmenizin maliyetlerini azaltmaya yardımcı olurken aynı zamanda çevreye etkisini azaltan enerji verimli bir tasarımı vardır. Çevre dostu ASUS mini PC'ler, içerisinde Energy Star gibi endüstrinin en yüksek çevresel sertifikasyonlarından bazılarını almıştır. Mini PC PB60, bekleme durumunda 11.7W kadar az güç harcar, sıradışı sessizliktedir ve bekleme durumunda sadece 23.5 dB gürültü yaratır.

Kapsamlı bağlanılabilirlik

ASUS Mini PC PB60, ön pnaelde bir adet Tip-C girişi ve arka taraftaki bir adet USB 3.1 Gen2 ve iki USB 2.0 girişine ek olarak, iki USB 3.1 Gen2 ve iki USB 3.1 Gen1 yuvaları ile hızlı ve güvenilir bağlantı sunar. Buna ek olarak özelleştirilebilrn bir giriş* size VGA, COM ya da DisplayPort işlevini eklemenizi sağlar.
*Esnek giriş çıkış yuvaları, modele veya bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

Büyüleyici 4K UHD çözünürlük ve üç ekran desteği

ASUS Mini PC PB60, 4K UHD çözünürlükte büyüleyici video ve görselleri göstermek için dahili Intel® UHD Grafiklerle donatılmıştır. Birer adet 60Hz'lik DisplayPort ve HDMI ile özelleştirilebilen giriş* ile PB60, çalışma alanınızı üç ekrana kadar, daha verimli ve rahat bir üretkenlik için genişletmenize izin verir.

*Esnek giriş çıkış yuvaları, modele veya bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

Kurumsal Kararlı Model (CSM)

ASUS Kurumsal Kararlı Model (CSM) programı, işletmeleri kararlı ürün desteği ve gelişmiş satış sonrası destek sunmak için tasarlanmış bir girişimdir. Her CSM Mini PC PB60 satın alımı, müşteriye ASUS Control Center IT yönetim yazılım süiti (CSM sürümü, 60$ değerinde)* sağlar, böylece kapsamlı kontrol ve takip sunulur. ASUS CSM ürünleri aynı zamanda kararlı bir yol haritası, garantilenmiş 36 ay stok mevcudiyeti ile de müşterilerin materyal-stok boşlukları ya da uzun süreli stok konusunda endişelerini ortadan kaldırır.

ASUS Uzaktan Yönetim Yazılımı

ASUS Uzaktan Yönetim Yazılımı aşağıdaki özelliklere sahip bir PC yönetim aracıdır. Bu araç sayesinde bilgi işlem yöneticileri yerlerinden kıpırdamadan ağdaki bilgisayarları yönetebilirler.

  • BIOS Ayarları ve Güncelleme : Ağınızdaki VivoMini'nizin BIOS ayarlarını ve BIOS güncellemesini uzaktan yapabilirsiniz.
  • Sistem Takibi :Anlık olarak sistemin sıcaklığını, güç değerlerini veya fan durumunu takip edin.
  • Uzaktan güç yönetimi : Ağdaki herhangi bir bilgisayarı uzaktan uyandırabilir, kapatabilir, yeniden başlatabilirsiniz. Gene herhangi bir VivoMini bilgisayarınızın haftanın hangi günü hangi saat aralığında çalışacağını ayarlayabilir ve gece/haftasonu boşuna açık kalarak enerji tüketmesinin önüne geçebilirsiniz.
  • DMI Yönetimi : Desktop Management Interface (DMI) bilgisayarların donanım ve yazılım özelliklerinin takip edilmesini sağlayan bir endüstri standartıdır. ASUS Uzaktan Yönetim Yazılımı ile bilgisayarın donanım/yazılım bilgilerini uzaktan görebilir, hatta her bir bilgisayara isteğinize göre isimler atayabilirsiniz.
  • Program Yönetimi : Ağınızdaki ASUS MiniPC’lere uzaktan program kurabilir, kaldırabilir ve güncelleyebilirsiniz. Üstelik bunu sessiz modda yapabilirsiniz.
  • Aygıt Yöneticisi : Ağınızdaki ASUS MiniPC’lerin aygıt yöneticisine bağlanıp donanım ekleyip kaldırabilir, sürücüleri güncelleyebilirsiniz.

Mükemmellik için test edildi

ASUS Mini PC'leri ASUS standartlarına uyum sağlamaları için titiz gürültü, titreşim, düşme ve termal şok testlerine tabi tutuyor. ASUS Mini PC'nizin kuru -40 ° C'lik sıcaklıklardan 60 ° C'yi aşan nemli ve sıcak ortamlara kadar değişen aşırı koşullarla baş edebileceğinden emin olabilirsiniz.

Asus garanti


TEKNİK ÖZELLİKLER

Model Adı PB60-BP00I5K
Seri PB
PN 90MS01E1-M00480
EAN 4718017029254
İşlemci i5-8400T
İşlemci Hızı 2.1 ghz
RAM 4G
Sabit Disk 128G M.2 SSD
Ekran kartı Intel HD Graphics 630
DVD Yazıcı Yok
Wireless Intel 802.11 a/b/g/n/AC
Bluetooth
USB portlar 4 adet USB 3.1
1 adet USB 3.1 Type C
2 adet USB 2.0
Kart okuyucu YOK
Görüntü çıkışı / Portlar VGA-HDM-DP
Com (Seri) Port YOK
Klavye & Mouse Klavye ve Mouse
İşletim sistemi DOS
VESA aparatı Var, VESA
Boyutlar 175 x 175 x 34.2 mm
Ağırlık 1190Gr
Diğer Özellikler • USB 3.0 ile 10 kata kadar daha hızlı veri transferi
• Duvara ya da Monitörün arkasına takılabilir.
• Kensington kilit yuvası
• Ücretsiz ağ üzerinden yönetim yazılımı
• 4K Video oynatma desteği

 

 

 

EAN Numarası: 4718017029254

Mini Çeşidi Mini PC
İşlemci Tipi Intel Core i5
İşletim Sistemi Yok (Free Dos)
Ram (Sistem Belleği) 4 GB
SSD Kapasitesi 128 GB
Ekran Kartı Tipi Dahili Ekran Kartı
Monitör Yok
İşlemci Numarası 8400T
3D Desteği Yok
Wireless Özelliği Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll