Asus PH-RTX3060-12G-V2 Phoenix Nvidia GeForce RTX 3060 V2 12GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset RTX3060
Bellek Kapasitesi 12 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Asus PH-RTX3060-12G-V2 Phoenix Nvidia GeForce RTX 3060 V2 12GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı

 

Güç İçinde: ASUS Phoenix GeForce RTX 3060, adını sağlam ve yüksek performanslı bir seçenek olmasından alıyor. Büyük bir tek fan ile Eksen teknolojili fan tasarımımızdan ve kovanlı yatak alternatiflerine göre iki kat daha uzun ömürlü olan çift bilyalı yataklı bir fandan yararlanıyor. Çıtayı yükseltmek için her kart, tam otomatik Auto-Extreme Teknolojisi üretim sürecimiz kullanılarak üretiliyor ve 144 saatlik oyun stres testlerine tabi tutuluyor. Önümüzdeki yıllarda size güç verecek uzun ömürlü bir arkadaş arıyorsanız, ASUS Phoenix'ten başkasına bakmayın.

Eksen Teknolojili Fan Tasarımı: Eksen Teknolojili Fanlar, daha uzun kanatlara sahip olmak için daha küçük yuvalar kullanıyor ve aşağı yönlü hava basıncını artırmak için bir bariyer halkasından yararlanıyor.

Çift Rulmanlı Fanlar ile 2 Kat Uzun Ömür: Farklı yatak biçimlerinin kendilerine özgü artı ve eksileri vardır. Rulmanlı yataklar kaymalı yataklı tasarıma göre iki kat daha uzun ömürlüdür.

Auto−Extreme Teknolojisi - Hassas Otomatik Üretim: Auto-Extreme Teknolojisi, endüstride yeni standartlar belirleyen ve tüm lehim işlemlerinin tek seferde yapılmasını sağlayan bir otomatik üretim sürecidir. Bu süreç, bileşenler üzerindeki termal zorlanmayı azaltıyor ve güçlü temizlik kimyasallarının kullanılmasını önlüyor. Sonuçta doğaya daha az etki eden, üretimde güç tüketimini azaltan, daha güvenilir bir ürün ortaya çıkıyor.

Nvidia G-Sync Teknolojisi ile Akıcı Çalışma: Bu ekran kartı, süper akıcı değişken yenileme hızı deneyimi sunmak için NVIDIA G-SYNC ekran teknolojisini destekliyor. AAA oyunları ekran yırtılması veya takılma olmadan oynayın.

RTX. Başlıyor: Gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisinin sağladığı görsel gerçeklik ve yapay zeka destekli DLSS'in üstün performansıyla günümüzün en büyük yapımlarında daha önce yaşamadığınız deneyimler yaşayın.

DLSS Yapay Zeka (AI) Hızlandırma: NVIDIA DLSS, GeForce RTX'teki yapay zeka odaklı Tensor çekirdeklerini kullanarak kare hızlarını ve görüntü kalitesini artıran çığır açıcı bir yapay zeka görüntü işleme teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde ayarları ve çözünürlüğü en üst düzeye çekip inanılmaz bir görsel deneyim yaşayabileceksiniz. Yapay zeka devrimi bu teknolojiyle oyun dünyasına geldi.

Zaferi Milisaniyeler Belirler: NVIDIA Reflex rakiplerinize karşı avantaj elde etmenizi sağlıyor. En kısa gecikme süresi. En hızlı tepki. GeForce RTX 30 Serisi GPU'lar ve NVIDIA monitörlerle. Rakiplerinizi daha hızlı görün, daha hızlı tepki verin ve daha iyi hedef alın. Devrim niteliğindeki bu teknolojiler rekabetçi oyunlarda sistemin gecikme süresini ölçerek en uygun deneyimi sunuyor.

Yaratıcılığınızı Ateşleyin: GeForce RTX 30 Serisi GPU'larla yaratıcı projelerinizi yepyeni bir seviyeye çıkarın. Yapay zeka destekli hızlandırma teknolojisi yaratıcı uygulamalarda fark yaratıyor. NVIDIA Studio platformuna özel sürücüler ve araçlar da destek sağlıyor. Tüm bunlar sayesinde işlerinizi rekor sürede tamamlayacaksınız. İster karmaşık 3D sahneler işleyin isterseniz 8K video düzenleyin veya en yüksek kaliteyle yayın yapın, GeForce RTX GPU'lar en iyisini ortaya çıkarmanız için gereken performansı sağlıyor. 

Yayınlarınız Ses Getirsin: İnanılmaz grafiklerle akıcı canlı yayınlar yaparak ilgiyi üzerinize toplayın. Yeni nesil donanım tabanlı kodlama ve kod çözme özellikleri sayesinde en önemli anlarınızı müthiş ayrıntılarla paylaşın. Yepyeni NVIDIA Broadcast uygulaması da sanal arka plan, web kamarası kadrajı ve mikrofon gürültü giderme gibi efektlerle ses ve görüntü kalitesini artıran yapay zeka destekli güçlü özellikler sunuyor. Böylece siz de her seferinde izleyicilerinize muhteşem gösteriler sunabiliyorsunuz.

DirectX 12 Ultimate: Geliştiriciler şimdi Microsoft Windows tabanlı PC oyunlarına çok daha inanılmaz grafikler ekleyebiliyor. GeForce RTX ekran kartları; ışın izleme ve değişken oranlı gölgelendirme gibi gelişmiş DX12 özellikleriyle son derece gerçekçi oyun deneyimleri ve yüksek kare hızları sunuyor.

GPU Tweak II ile Takip Et ve Ayarla: ASUS GPU Tweak II aracı, ekran kartı performans ayarını bir üst seviyeye taşıyor. Bu araç; GPU çekirdek saat hızları, bellek frekansı, voltaj ayarları gibi birçok kritik ayarı yapmanızı ve özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden her şeyi gerçek zamanlı olarak takip etmenizi mümkün kılıyor. Kartınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak çok sayıda özellik arasında gelişmiş fan kontrolü de bulunuyor.

 

Teknik Özellikler

 

Chip Seti: NVIDIA

Bellek: 12 GB

Bit Değeri: 192 Bit

Grafik İşlemcisi: Nvidia GeForce RTX 3060

Bağlantı Tipi: HDMI, DisplayPort

DirectX Desteği: DirectX 12

DVI Çıkışı: Yok

HDMI: Var

Display Çıkışı: Var

Open GL: Open GL 4.6

Soğutucu Tipi: Fanlı

 

EAN Numarası: PH-RTX3060-12G-V2

Chipset RTX3060
Bellek Kapasitesi 12 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll