Asus TUF-RTX3090TI-24G-GAMING Nvidia GeForce RTX 3090 Ti 24GB GDDR6X 384Bit Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset RTX 3090 Ti
Bellek Kapasitesi 24 GB
Bit Değeri 384 Bit
Bellek Tipi GDDR6X
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Asus TUF-RTX3090TI-24G-GAMING Nvidia GeForce RTX 3090 Ti 24GB GDDR6X 384Bit Ekran Kartı

 

TUF SAĞLAMLIĞI

TUF Gaming GeForce RTX™ 3090 Ti, ustalıkla şekillendirilmiş bir tasarıma sahip. Barındırdığı üç adet eksen teknolojili fan artık %20 daha uzun ve yarı boyutlu bariyer halkası hava akışını artırmak için tasarlandı. Ekstra fan dönüşü türbülans optimizasyonu gürültü seviyelerini düşürüken, durma modu ise GPU düşük yük altındayken fanları tamamen kapatıyor. Pasif soğutma da genişletilmiş soğutma bloğuyla iyileştirildi. böylece kart toplam 3.2 yuva yer kaplıyor. Ayrıca, ödül alan önceki modellerinde de kullanılan bir dizi geliştirme, oyun keyfi peşinde koşan bilgisayar toplama meraklıları için TUF’un mutlak bir güç merkezi olmasını sağlıyor.

TTUF Gaming GeForce RTX™ 3090 Ti 24GB

FANLAR

EKSEN TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKLER

Performansı kanıtlanan Eksen Teknolojili fan tasarımından yararlanan TUF Gaming ekran kartlarında, NVIDIA'nın yeni güçlü tasarımının soğutma gereksinimlerini karşılamak için üç adet fan kullanılıyor. Çift rulmanlı fanlar, kaymalı yataklı ve diğer tip rulmanlı fanlara göre daha tutarlı ve uzun ömürlü performans sunuyor.

TTUF Gaming GeForce RTX™ 3090 Ti 24GB

SOĞUTMA BLOĞU

MAXCONTACT

Isıyı soğutma bloğuna verimli bir şekilde ileterek eksen teknolojili fanların gücüyle dışarı atabilmek için, ısı dağıtıcısının yüzeyini mikroskobik düzeyde pürüzsüzleştiren özel bir üretim yöntemi kullanıyoruz. Ekstra düz yüzey işlemciyle daha iyi temas ederek ısı aktarımını artırıyor.

TTUF Gaming GeForce RTX™ 3090 Ti 24GB

SOĞUTMA BLOĞU

3.2 SLOT TASARIMI

Isı dağıtıcısı, sıcaklığı ısı borularıyla soğutma kanatlarına iletiyor. Büyütülmüş soğutma bloğu yeni yüksek performanslı yonga setleri için daha fazla termal boşluk oluşturuyor. Ayrıca, TUF Gaming ekran kartlarının bu nesli, sıcaklıkları çalışma aralığının altında tutmak için VRAM’e ait özel bir soğutucuya da sahip.

TTUF Gaming GeForce RTX™ 3090 Ti 24GB

PCB

TUF BİLEŞENLERİ

TUF Gaming ekran kartlarında kullanılacak bileşenler dayanıklılık ve performansa göre seçiliyor. Birinci sınıf bobinler ve MOSFET'lere ek olarak askeri sınıf standartları karşılayan kapasitörler sayesinde TUF modelleri rakiplerinin önüne geçiyor. Bu bileşenler gelişmiş Auto-Extreme otomatik üretim sürecimizle PCB'ye yerleştiriliyor. Birleşme noktalarının hassas bir şekilde belirlenmesi ve insan hatasının ortadan kaldırılmasıyla bu ekran kartı en zorlu standartları bile karşılıyor. Gerektiğinde kusursuz performans sağlayacağından emin olmak için kartlar 144 saatlik zorlu bir onay testinden geçiyor.

* Görseller temsilidir.

TTUF Gaming GeForce RTX™ 3090 Ti 24GB

TASARIM

YENİ ÖN KORUMA

Tamamen alüminyumdan üretilen ön koruma, her tür sisteme kolaylıkla uyum sağlayan gri tonlarında endüstriyel bir tasarım sunuyor.

TTUF Gaming GeForce RTX™ 3090 Ti 24GB

TASARIM

ARKA KISMI DA SERİN

Kartın alt kısmını kaplayan metal plaka barındırdığı geniş havalandırma boşluğuyla hava akışını kasanın fanlarına doğru yönlendiriyor. GPU'nun altındaki yuva ise işlemci ile ısı dağıtıcı arasında sürekli bir basınç uyguluyor. Giriş çıkış yuvalarında kullanılan paslanmaz çelik, bağlantı noktalarını koruyor ve kartın daha sağlam monte edilmesini sağlıyor. Kullanışlı bir konuma yerleştirilen Çift Bios anahtarı, yazılım kullanmadan kartın varsayılan performans profilini değiştirme imkânı veriyor.

TTUF Gaming GeForce RTX™ 3090 Ti 24GB

TASARIM

İŞLEVSEL ÖN YÜZ

Üst taraftaki RGB ışıkları, bir dizi estetik ve işlevsel efekt gösterecek şekilde özelleştirilebilir ve aynı zamanda tek tip aydınlatma sağlamak için diğer ASUS bileşenleriyle senkronize edilebilir. GeForce RTX 3090 Ti’ın güç talebini karşılamak için iki adet 16 pimli güç bağlantısından yararlanılıyor. Güç kaynağının PCIe bağlantıları düzgün takılmadığında dâhili LED’ler yanarak kullanıcıyı uyarıyor.

TTUF Gaming GeForce RTX™ 3090 Ti 24GB

YAZILIM

GPU TWEAK II

ASUS GPU Tweak II aracı, ekran kartı performans ayarını bir üst seviyeye taşıyor. Bu araç; GPU çekirdek saat hızları, bellek frekansı, voltaj ayarları gibi birçok kritik ayarı yapmanızı ve özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden her şeyi gerçek zamanlı olarak takip etmenizi mümkün kılıyor. Kartınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak çok sayıda özellik arasında gelişmiş fan kontrolü de bulunuyor.

TTUF Gaming GeForce RTX™ 3090 Ti 24GB

 

Teknik Özellikler

 

Grafik Motoru

NVIDIA® GeForce RTX™ 3090 Ti

Bus Standartı

PCI Express 4.0

OpenGL

OpenGL®4.6

Video Belleği

24GB GDDR6X

Saat Hızı

OC modu: 1890 MHz (Hız Aşırtma)
Gaming modu: 1860 MHz (Hız Aşırtma)

CUDA Çekirdeği

10752

Bellek Hızı

21 Gbps

Bellek Arayüzü

384-bit

Çözünürlük

Dijital Maksimum Çözünürlük: 7680 x 4320

Arayüz

Var x 2 (HDMI 2.1)
Var x 3 (DisplayPort 1.4a)
HDCP Desteği: Var (2.3)

Maksimum Ekran Desteği

4

NVlink/ Crossfire Desteği

Var

Yazılım

ASUS GPU Tweak II & GeForce Game Ready Sürücüsü & Studio Sürücüsü: Lütfen tüm yazılımları destek sitesinden indirin.

Boyutlar

325.9 x 140.2 x 62.8 mm
12.83 x 5.52 x 2.47 inç

Önerilen Güç Kaynağı

1000W

Güç Bağlantıları

1 x 16-pin

Slot

3.2 Slot

AURA SYNC

ARGB

 

EAN Numarası: 4711081655893

Chipset RTX 3090 Ti
Bellek Kapasitesi 24 GB
Bit Değeri 384 Bit
Bellek Tipi GDDR6X
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll