Axen ILGAZ 43'' 109 CM Ekran 200Hz Full HD Uydu Alıcılı LED Televizyon

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Ekran Boyutu 43 inç - 109 cm
Dahili Uydu Alıcı Var
HDMI Girişleri 2
Smart TV Yok
Çözünürlük Formatı Full HD
Çözünürlük (Pixel) 1920 x 1080
Wi-Fi Yok
Ethernet Yok
3D Özelliği Yok
USB Var

Axen ILGAZ 43'' 109 CM Ekran 200Hz Full HD Uydu Alıcılı LED Televizyon

 

 

Teknik Özellikler

*43’’ 109 EKRAN

*200 HZ

*GÖRÜNTÜ FORMATI 16.9

*FULL HD 1920 x 1080

*MEGA KONTRAST

*2 x 8 WATT SES ÇIKIŞI

*2X HDMI

*2 x USB (MEDİA PLAYER)

*1 X SCART

*1 X AV (RCA)

*AUDİO SES ÇIKIŞI

*KULAKLIK ÇIKIŞI

* COAX AUDIO  SES ÇIKIŞI

 

 

Beğenilen yayınların yüksek çözünürlüklü olarak takip edilmesine imkan tanıyan geniş ekranlı yeni nesil televizyonlar, hem sundukları çeşitli bağlantı noktalarıyla hem de izlenen yayın, film ya da çoklu ortam dosyalarındaki görüntü başarılarıyla kendilerinden uzun süredir bahsettiriyorlar.

 

Geliştirdiği yüksek çözünürlüklü televizyonlarla Türkiye’de çok sayıda insana ulaşan Axen’in 43 inç genişliğindeki modeli de teknoloji meraklılarını cezbediyor.Oluşturduğu görüntülerin gerçekçi ve canlı olmasını sağlayan Mega Dynamic Contrast teknolojisiyle güçlendirilen model; 43 inçlik LED aydınlatmalı yapısıyla dikkat çekiyor. 1080p (1920x1080) çözünürlüğündeki televizyon, 50 Hz’lik ekran yenileme hızını yazılımsal olarak 200 Hz’e kadar yükseltebiliyor. 24 kare-saniye oranının üzerinde bulunan görüntülerde başarılı sonuçlar elde etmenize olanak veren ürün, çoklu ortam uygulamalarında, akıcı görüntülere sahip filmlerde ve konsol oyunlarında yaşadığınız deneyimi en üst düzeye çıkarıyor.

 

Özelleştirilebilen görüntü seçenekleri sunan ürün; renk ve görüntü düzenleme algoritmaları ile beklentileri kolayca karşılıyor. Günlük kullanımda sıklıkla başvurabileceğiniz çok sayıda bağlantı noktasıyla gelen aygıta; medya oynatıcı, oyun konsolu ve optik disk çalıştıran video aygıtları rahatlıkla bağlanabiliyor. 16 Watt’lık stereo hoparlörler, Axen 43" 109 Ekran Full HD LED özellikleri arasında yer alıyor. Yüksek kaliteli sesler alabilmenize imkan tanıyan bu hoparlörlerin yanı sıra çeşitli yazılımsal yeteneklerle donatılan ürün, müzik dinlerken ya da film izlerken aldığınız keyfi çok daha arttırıyor. Ses ve kulaklık portu üzerinden analog ses sistemlerinizi kolaylıkla bağlayabileceğiniz ürünün koaksiyel ses çıkış noktasından, yüksek tanımlı sesler alınabiliyor.

 

Özellikle optik disklerde sunulan film ve müzik içeriklerini televizyonu üzerinden takip etmek isteyenlerin sıklıkla başvuracağı bu bağlantılar, modelin tercih edilme sebepleri arasına giriyor.Temel televizyon özelliklerinin yanı sıra izlediğiniz yayınları USB bellek ya da harici diske kaydetme imkanı sunan model, haricen takılan depolama aygıtlarındaki film, müzik ve resim dosyalarını da sorunsuz olarak çalıştırabiliyor. Ailenizle, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle bir arada olduğunuz zamanlarda çok daha keyifli vakit geçirmenize ortam hazırlıyor.

 

Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) aracılığıyla tüm televizyon ve radyo kanallarının yüklenebildiği Axen 43" 109 Ekran Full HD LED sayesinde severek takip edilen kanallar, yayın frekansları değişse bile kısa sürede TV keyfine bırakıldığı yerden devam edilebiliyor. “V” yapılı ayakları ile TV standında kullanılabilen Axen 43" 109 Ekran Full HD LED fiyatı ile ulaşılabilir olmayı başarıyor. Sahip olacakları yüksek çözünürlüklü televizyona büyük masraflar yapmak istemeyenler için ideal yapıdaki ürün, temel televizyon gereksinimlerini karşılarken, sunduğu ekstralarla da kullanıcıları son derece memnun ediyor.

 

Oturma odası ve salonlarınızın estetik görünümüne katkıda bulunacak şekilde tasarlanan model, sahip olduğu donanım ve yazılım özellikleriyle edindikleri yüksek çözünürlüklü ve geniş ekranlı televizyon keyfini yaşamak isteyenlere hitap ediyor. Yalnızca ev için değil, kurum içerisinde döngü halinde gösterimi yapılan videoların parlak ve canlı renklerle sunulabilmesi için kurumların da yönelebileceği Axen 43" 109 Ekran Full HD LED, farklı kullanım senaryolarında beklentiyi karşılamasıyla da ilgi topluyor.

Ekran Boyutu 43 inç - 109 cm
Dahili Uydu Alıcı Var
HDMI Girişleri 2
Smart TV Yok
Çözünürlük Formatı Full HD
Çözünürlük (Pixel) 1920 x 1080
Wi-Fi Yok
Ethernet Yok
3D Özelliği Yok
USB Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll