CORSAIR Vengeance CMK8GX4M1A2400C16R 2400Mhz 1x8Gb Ddr4 Kırmızı Pc Ram

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 8 GB
Tipi DDR4
Frekans 2400 Mhz
Kit Single
Gecikme Süresi CL 16


CORSAIR Vengeance CMK8GX4M1A2400C16R 2400Mhz 1x8Gb Ddr4 Kırmızı Pc Ram
 

 

 

 

 

 

En yeni DDR4 sistemler için optimize edilmiş olan CORSAIR Vengeance LPX DDR4 bellekler, DDR3 belleklere kıyasla daha yüksek frekanslar, daha büyük bant genişliği ve daha düşük güç tüketimi sunar. Vengeance LPX DDR4 modülleri güvenilir ve hızlı performans için DDR4 sistemlerle uyumluluğu test edilerek sizlere sunulmuştur. Sorunsuz otomatik hız aşırtma için XMP 2.0 desteği ve kişisel tercihinize uygun olarak birden fazla renk seçeneği mevcuttur.

 

 

Yüksek Hız Aşırtma Performansı İçin Tasarlandı

Vengeance LPX serisi bellekler yüksek hız aşırtma performansı için tasarlanmıştır. Saf alüminyumdan üretilen ısı dağıtıcılar daha iyi ısı dağılımı ile hız aşırtma potansiyelini arttırmak için verimli ve etkili bir soğutma sağlarken, 8 katmanlı PCB yapısı ısıyı yönetmeye yardımcı olur ve Corsair Vengeance LPX, daha iyi bir soğutma ile üstün hız aşırtma performansı sunar.

 

 

 

 

Uyumluluğu Test Edildi

Vengeance LPX bellekler zorlu testlerden geçirilmiştir. Bu kapsamlı test sürecimizin bir parçası da piyasada bulunan anakartlar ile performans ve uyumluluk testleridir. 
Vengeance LPX bellekler, piyasadaki hemen hemen her anakart için performans ve uyumluluk testlerinden onay alınarak sizlere sunulmuştur.

 

 

XMP 2.0 Desteği İle Sorunsuz, Otomatik Hız Aşırtma

Elle bellek frekansını arttırmak eğlenceli bir deney olabilir, ama bazen sadece uğraşmadan maksimum performansı elde etmek istersiniz. XMP 2.0 desteği işte tam bunu vaad ediyor.
Vengeance LPX bellekler XMP 2.0 standardı desteğine sahiptir. Sadece çalıştırmanız yeterli, Vengeance LPX kiti bellek frekanslarını ve voltaj değerlerini otomatik olarak güvenli en yüksek hıza ayarlayacaktır. Kendinizi hiç yormadan güvenilir en iyi performansı elde edersiniz.

 

 

 

 

Alüminyum Isı Dağıtıcı

Hız aşırtma hız limiti operasyon sıcaklığı ile sınırlıdır. Vengeance LPX, ısı dağıtıcısının benzersiz tasarımı ile çiplerden ısıyı alarak sisteminizin soğuma yoluna iter ve böylece size yüksek hız aşırtma performansı sunar.

 

 

8 Katmanlı PCB

Her Vengeance LPX modül, sekiz katmanlı PCB ve yüksek kaliteli çiplerden inşa edilmiştir. Verimli ısı dağıtıcı, hız aşırtma potansiyelini arttırmak için etkili soğutma sağlar.

 

 

 

 

Düşük Profilli Tasarımı İle Küçük Alanlara da Uyum Sağlar

Düşük profilli tasarımı ile Vengeance LPX bellekler daha az yer kaplar. Küçük form faktörü ile Mini-ITX ve Micro ATX anakartların tercih edildiği en küçük kasalar ve sistemlerde sorunsuz bir kullanım için idealdir.

 

 

 

 

Özellikler :

 

Bellek Hızı 2400
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bellek Tipi DDR4
DIMM Tipi UnBuffered
Erişim Zamanı CL 16
Frekans 2400 Mhz
Gecikme Değerleri 15-15-15-36
Kapasite 8 GB
Kategori DDR4
Kullanım Yeri Masaüstü
Model Corsair
Pin Sayısı 288 PIN
Ram Tipi DDR4
Voltaj 1.2V

 

 

 

 

 

Kapasite 8 GB
Tipi DDR4
Frekans 2400 Mhz
Kit Single
Gecikme Süresi CL 16

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll