CORSAIR Vengeance Lpx Kırmızı 8GB 2400Mhz DDR4 Soğutuculu CL14 CMK8GX4M1A2400C14R) Pc Ram

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 8 GB
Tipi DDR4
Frekans 2400 Mhz
Kit Single
Gecikme Süresi CL 14

CORSAIR Vengeance Lpx Kırmızı 8GB 2400Mhz DDR4 Soğutuculu CL14 CMK8GX4M1A2400C14R Pc Ram

 

 

 

Intel X99 anakartlarında yüksek performanslı hız aşırtma için tasarlanmıştır

Vengeance LPX DDR bellek serisi yüksek performanslı overclock için tasarlanmıştır. DR4 bellekler yüksek hız yanında düşük güç tüketimi ön plana çıkıyor. Asus, MSI, ASRock, Gigabyte gibi anakart üreticilerinin test edip onay verdiği yeni seriler XMP 2.0 profili içeriyor. Böylece kullanıcılar zamanlama, voltaj, frekans ayarlarını kolayca girebiliyor. Saf alüminyumdan yapılmış ısı dağıtıcısı daha hızlı ısı dağılımı sağlarken sekiz-katmanlı PCB ısıyı yönetmeye yardımcı olur ve üstün overclock imkanı tanır.

 

 

 

 

 

DDR4 bellekler son Intel X99 serisi anakartlar için optimize edilmiştir ve daha yüksek frekansları, daha fazla bant genişliği ve DDR3 belleklere daha düşük güç tüketimi sunuyor. Vengeance LPX DDR4 modülleri güvenilir hızlı performans için X99 Serisi anakartlarla uyumluluğu test edilerek sizlere sunulmuştur. Sorunsuz otomatik overclock için XMP 2.0 desteği mevcuttur. Yüksek performansının yanında şık görüntüsü ile göz kamaştırmaktadır ve farklı renkleri ile anakartınıza ve tarzınıza uygun olarak size seçme imkanı tanır.

 

 

 

 

Güvenilir, hızlı performans için X99 Serisi anakartlarla uyumluluğu test edilmiştir

Piyasadaki hemen hemen her X99 serisi anakart için performans ve uyumluluk testlerinden onay alınarak sizlere sunulmuştur.

 

 

Yüksek performanslı overclock için tasarlanmıştır

Her Vengeance LPX modül sekiz katmanlı PCB ve yüksek kaliteli çiplerden inşa edilmiştir. Verimli ısı dağıtıcı overclock potansiyelini artırmak için etkili soğutma sağlar.

 

Saf alüminyum soğutucu ile hızlı ısı dağılımı

Hızaşırtma üst limiti operasyon sıcaklığı ile sınırlıdır. Vengeance LPX ısı dağıtıcısının benzersiz tasarımı ile çiplerden ısıyı alarak sisteminizin soğuma yoluna iter ve böylece size yüksek performans sunar.

 

 

Düşük profilli tasarımı ile küçük alanlara da uyum sağlar

DDR4 için ilk Mini-ITX ve Micro ATX anakartlar piyasaya çıktığında, Vengeance LPX hazır olacak. Küçük form faktörü ile kısa kasalar ve sistemler için de idealdir.

 

 

 

XMP 2.0 desteği ile sorunsuz, otomatik overclock (Hız aşıtma)

Elle bellek frekansını arttırmak eğlenceli bir deney olabilir, ama bazen sadece uğraşmadan maksimum performansı elde etmek istersiniz. XMP 2.0 desteği işte tam bunu vaad ediyor.

Intel X99 tabanlı anakartlar yeni XMP 2.0 standardı desteği ile geldi ve tabiki Vengeance LPX bellekler de.. Sadece çalıştırmanız yeterli gerisini Vengeance LPX kiti otomatik olarak güvenli en yüksek hıza ayarlayacaktır. Kendinizi hiç yormadan güvenilir en iyi performansı elde edersiniz.

 

 

 

Corsair kalitesi ile yüksek güven ve performansDünya şampiyonu overclockçuların, aşırı oyun meraklılarının ve son teknoloji sistem kurucularının Corsair'i tercih etmesinin bir nedeni var ve bu güven ve gurur ile yüklediğiniz yüksek performanslı belleklere duyulan yüksek güvendir. Kendi rekorlarınızı kırarken ya da hayallerinizi süsleyen sisteminizi kurarken ,size olan desteği ve üstün kalite anlayışıyla Corsair sizin hep yanınızdadır ve Corsair belleklerle tabiki...

 

 

EAN Numarası: 843591058186

Kapasite 8 GB
Tipi DDR4
Frekans 2400 Mhz
Kit Single
Gecikme Süresi CL 14

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll