DELL Vostro 5490 FHDG210WP82N Intel Core i5-10210U 8GB 256GB SSD 2GB MX230 14" Win10 Pro Notebook

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 1.7 GHz'den düşük
İşlemci Nesil 10. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 256 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce MX230
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Ekran Boyutu 14"

DELL Vostro 5490 FHDG210WP82N Intel Core i5-10210U 8GB 256GB SSD 2GB MX230 14" Win10 Pro Notebook

Dell Mobile Connect ile aygıtlarınızı birleştirin.

Dell Mobile Connect ile aygıtlarınızı birleştirin.

Sorunsuz bilgisayar/akıllı telefon entegrasyonu: Dikkatinizi dağıtmadan birden çok aygıta erişin; Dell Mobile Connect, iOS veya Android akıllı telefonunuzu dizüstü bilgisayarınızla eşleştirir.

Kesintileri sınırlayın: Dell Mobile Connect ile arama yapabilir, mesaj atabilir, bildirimler alabilir ve hatta Android telefonunuzu bilgisayarınıza yansıtarak en sevdiğiniz uygulamalarla etkileşim kurabilirsiniz.

Gizliliğinizi sürdürün: Telefonunuz, bilgisayarınıza Dell Mobile Connect'in noktadan noktaya, güvenli bağlantısı üzerinden bağlanır, bu sayede verileriniz asla güvensiz internet bağlantıları nedeniyle ifşa olmaz.

Kolay aktarım: Karmaşık bulut depolama hizmetleri veya kullanışsız kablolar olmadan bilgisayarlardan Android telefonlara veya telefondan bilgisayara fotoğraflarınızı, videolarınızı, müziklerinizi ve belgelerinizi hızla aktarın.

Esnekliğin gücünü yaşayın

Esnekliğin gücünü yaşayın

En yeni işlemciler: İnanılmaz bir tepki hızı ve rahat, sorunsuz bir şekilde birden çok görev gerçekleştirme özelliği getiren maksimum 10. Nesil Intel® Core™ i7 işlemcilerle iş akışınızı sürdürün.

Çarpıcı grafikler: 2 GB GDDR5 vRAM’e sahip NVDIA® MX230/MX250 grafik kartı ile ekstra gücün ve optimum performansın tadını çıkarın.

Yüksek bellek ve geniş depolama: 24GB'a kadar bellek sayesinde açık uygulamalar arasında kolaylıkla geçiş yapın. 1TB'a kadar HDD veya 512 GB'a kadar PCle SSD depolama alanı ile dosyaları, projeleri ve uygulamaları depolayın. Çift sürücülü yapılandırma ile iki dünyanın da avantajlarını yaşayın.

Katı hal sürücü: PCIe NVMe katı hal sürücüsü (SSD), geleneksel sabit sürücülere kıyasla çok daha kısa tepki süresi, daha sessiz performans, darbeye karşı daha ileri düzeyde dayanıklılık, normal SATA SSD'lere kıyasla daha yüksek hız anlamına gelir.

İşlerinizi daha hızlı tamamlayın

ExpressCharge™

ExpressCharge™: Pilinizin şarj düzeyini bir saat gibi kısa bir sürede %0'dan %80'e çıkarın ve bu sayede dışarıda dolaşırken elektrik prizine bağlı kalmayın.

Yeniden tasarlanan menteşe

Yeniden tasarlanan menteşe: Kapak açıklığı açısı 135 dereceden fazla olduğunda dizüstü bilgisayarınız masadan hafifçe kalkar, bu sayede daha iyi hava dolaşımı ve daha konforlu bir yazma deneyimi sağlanır.

Hazır bekler

Hazır bekler: Yeni kapak açma sensörü tamamen kapalı olduğunda bile dizüstü bilgisayarınızı açabilir ve siz de ihtiyacınız olana ihtiyacınız olduğu zaman erişebilirsiniz.

Sırtınızı dayayabileceğiniz güvenlik

Sırtınızı dayayabileceğiniz güvenlik

Küçük işletmenizi TPM 2.0 ile koruma altına alın: Trusted Platform Module 2.0, bilgisayarın ana kartına takılan ve parolalarla şifreleme anahtarlarını oluşturup depolayan ticari sınıf bir güvenlik yongasıdır. Bilgisayar açılmadan önce bilgisayarla oynanmadığını doğrulamak için kullanılır ve verilerinizi harici yazılım saldırılarına karşı yazılım güvenliğinden daha iyi korur çünkü kötü amaçlı yazılımların bulaşabildiği yazılım güvenliğinden farklı olarak donanım tabanlıdır.

Kolay güvenlik: Windows Hello özellikli parmakizi okuyucuyu kullanarak parolalara gerek kalmadan, tek dokunuşla güvenli şekilde giriş yapabilirsiniz.

Stil ve taşınabilirlik

Stil ve taşınabilirlik

İnce ama dayanıklı: Küçük seyahat çantanıza, sırt çantanıza veya el çantanıza güvenle yerleşen kompakt ve dayanıklı alüminyum dış tasarımı sayesinde tüm iş seyahatleriniz sorunsuz hale gelir.

Dikkat dağıtıcı unsurları en aza indirin: Üç yanda ince çerçevesi ekran alanınızı genişlettiğinden, çevrimiçi toplantılarda işbirliği yaparken veya en son projelerinizde çalışırken tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Her açıdan net görüntüler: Sisteminiz daha iyi bir ekran önü deneyimi için daha fazla parlaklık ve canlı renkler sunan bir FHD ekran paneliyle gelir. Ayrıca parlama önleyici teknoloji sayesinde parlak ışıkların yakınında çalışırken bile ekranınızı net bir şekilde görebilirsiniz.

Uyarlamalı Termal Özellikler: Sisteminiz onu ne zaman elinizde, dizinizde veya masada tuttuğunuzu bilecek kadar akıllıdır. Bu şekilde termal profillerini duruma göre akıllıca uyarlayabilir. Elde tutarken rahatsızlık hissetmeniz önlenir ve masaya yerleştirildiğinde maksimum verimlilik için tam güç çalışır.

Hareket halinde konferans

Hareket halinde konferans

Daha küçük ve daha iyi: Bu 2,7 mm HD kamerayla video konferanslar karşılıklı yapılan toplantılar gibi görünür ve küçük boyutları ince çerçevelere yer açar.

Geçici parazit azaltma: Gelişmiş parazit azaltma işlevi kullanılarak, özellikle loş ışıklı ortamlarda video kalitesi önemli ölçüde geliştirilmiştir.

Waves MaxxAudio®: 5.1 kanallı ses, yüksek ses düzeyleri ve kristal netliğine sahip Waves MaxxAudio® Pro tarafından profesyonelce ayarlanan etkileyici ses deneyimiyle tek sözcüğü bile kaçırmayın.

Yüksek Kaliteli Aramalar: Yeni ve geliştirilmiş SmartByte yazılımı video konferansı uygulamalarının bant genişliği kullanan diğer uygulamalara göre öncelikli bant genişliği almasını sağladığından, iş görüşmelerinizde olağanüstü bir netlik elde edersiniz. En iyi yanı da yeni Vostro ve Inspiron PC'lerinizin birbiriyle iletişim kurmasıdır. Çünkü bu sayede ofisinizdeki birkaç bilgisayar güncelleştirme çalıştırmak veya dosya indirmek için bant genişliği kullanıyor olsa bile net video sunumları yapabilirsiniz.

Skype Sertifikalı: Skype Kurumsal ile dünyanın her yanından sunumlara katılın veya sunum yapın.

İşlerinizi koruma kapsamına alıyoruz

ProSupport Plus

ProSupport Plus

Tahmine dayalı analizler (SupportAssist teknolojisi aracılığıyl ve düşme, sıvı dökülmesi, akım dalgalanması gibi daha birçok durumda hasar koruması içeren uzman desteğine her zaman öncelikli erişim elde edin.

ProDeploy Plus

ProDeploy Plus

Bu kapsamlı servis yeni teknolojinin sorunsuz dağıtımını sağlar. Ön planlama, yapılandırma, veri geçişi ve bilgi aktarımı gibi proje yönetimi aşamalarında tek irtibat noktanız olur.

Kazayla Oluşan Hasara Karşı Koruma

Kazayla Oluşan Hasara Karşı Koruma

Düşme, sıvı dökülmesi, akım dalgalanması ve kırılma gibi kazalara karşı korumayla sahip olduğunuz ürünü endişelenmeden kullanın ve kapalı kalma süresini en aza indirin. Koruma kapsamı, önceki garantinizin bittiği noktadan başlatılır ve yüksek riskli ortamlarla mobil iş güçleri için idealdir.

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

1. Micro SD Ortam Kartı Okuyucu (SD, SDHC, SDXC) | 2. Kulaklık/Mikrofon seti jakı | 3. USB 2.0 | 4. Ethernet RJ-45 | 5. Saplamalı Kilit Yuvası | 6. Güç Girişi | 7. HDMI 1.4b | 8. USB 3.1 (1. Nesil) Type-A | 9. USB 3.1 (1. Nesil) Type-A| 10. USB 3.1 (1. Nesil) Type C™ (DP/PowerDelivery)

Boyutlar ve Ağırlık

Boyutlar ve Ağırlık

1. Yükseklik: 17,9 mm (0,7") | 2. Genişlik: 321,8 mm (12,67") | 3. Derinlik: 227,7 mm (8,96") | Başlangıç Ağırlığı: 1,49 kg (3,27 lb)

 

Teknik Özellikler

 

 

 

İşlemci Tipi Intel(R) Core(TM) i5-10210U
İşlemci Hızı 1.00 GHz
İşlemci Cache 6 MB
İşletim Sistemi Windows 10 Pro
Sistem Belleği 8 GB
Ram Tipi 8GB 2666Mhz
Sabit Disk Kapasitesi 256GB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive
Ekran Kartı NVIDIA(R) GeForce(R) MX230
Ekran Kartı Hafızası 2 GB Paylaşımsız
Ekran FHD (1920 x 1080) AG LED Backlight NT
Ekran Özelliği 14"
Optik Sürücü Yok
Klavye Türkçe Q
Numerik Klavye Yok
HDMI 1 HDMI v1.4b
Ethernet (LAN) Var
Kablosuz Haberleşme Intel Wireless 9462AC
Bluetooth Özelliği Bluetooth 5.0
Kart Okuyucu Micro SD Media Card Reader (SD SDHC SDXC)
Batarya 3-Cell Battery 42 Whr (Integrated)
Ağırlık 1 49 KG
Garanti 2 Yıl Yerinde servis garanti
Paket İçeriği Kitapçık Adapter
USB Port 1 USB 3.1 Gen 1 Type-C™ (DP/PowerDelivery) , 2 USB X 3.1 Gen 1 1 USB X 2.0 1

 

 

 

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 1.7 GHz'den düşük
İşlemci Nesil 10. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 256 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce MX230
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Ekran Boyutu 14"
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşletim Sistemi Win 10 Professional
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Genel

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll