Dark DK-AC-AT1 AT1 Sony Sensörlü Araç İçi Kamera

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Ekran Boyutu 2.31" Ekran
Çözünürlük (Piksel) 1080p
Hafıza Kartı Desteği 32 GB Kadar
Gece Görüşü Var

Dark DK-AC-AT1 AT1 Sony Sensörlü Araç İçi Kamera

Dark AT1 Sony Sensörlü Full HD 1080P WDR Geniş Açılı Araç İçi Kamera

 

Dark AT1 Sony Sensörlü Kamera ile Sürüş Keyfinizi ve Güvenliğinizi Artırın!
Dark mühendisleri yolculuk esnasında veya trafikte seyir halindeyken sizin için herşeyi kayıt eden AT1 araç içi kamerasını sunar. Trafikte her an her şey olabilir  tüm yaşananları anlık olarak kaydetmek için ihtiyacınız olan tek şey Dark AT1. Sahip olduğu Sony sensörüyle hava kararsa bile mükemmel kayıt almanızı sağlayan Dark AT1, 1080P kayıt kalitesi ile birlikte WDR geniş açı teknolojisini desteklemektedir. 32GB'a kadar sunduğu hafıza kartı desteği sayesinde sizi asla yarı yolda bırakmaz.

 

 
Sony Sensörlü Full HD 1080P Kayıt Kalitesi ile Her Şey Kontrol Altında !
Dark AT1 Full HD 1080P görüntü kayıt özelliği sayesinde sayir halinde yakaladığı yüksek çözünürlükte görüntülerle kimse sizi suçlayamayacak. Olası kaza durumdalarında ergonomik tak çıkar yapısı sayesinde AT1'i yerinden çıkarıp yüksek çözünürlükte aldığınız kayıtları anında izleyebilirsiniz.



Sony IMX322 Sensör ile Gece Kayıt Yapmak Onun İşi
Dark AT1 sahip olduğu Sony Exmor IMX 322 sensörü teknolojisi ile ışığın yetersiz olduğu akşam karanlığında veya parlak gün ışığı gibi kötü ışıklandırma koşullarında de kusursuz bir kayıt özelliğine sahiptir. Işık düzeyini dengeler ve yüksek kalitede görüntü kaydına olanak sağlar bu özelliği ile akşam kayıt yapmak onun işi.

WDR Geniş Açılı Mercek ile Maksimum Açı Minimum Kayıp
Dark AT1 sahip olduğu WDR Geniş Açılı Mercek teknolojisi ile 170°'ye kadar görüş açısı imkanı sunmaktadır. Bu, kameranın ön camın ortasına monte edildiği takdirde bir çamurluktan diğerine kadar görüntü alabilmesi anlamına gelmektedir. Dark AT1'in WDR teknolojisi sayesinde sadece öndeki aracı değil, her noktaya hakim olacaksınız.

 
Dijital 4x Zoom ile Tüm Ayrıntılar Elinizin Altında
Dark AT1 sahip olduğu 4x dijital zoom özelliği ile birlikte görüntüyü 4 kademeye kadar yakınlaştırabilir, ince ayrıntıları kayıt altına almanın keyfini yaşabilirsiniz.F1.8 diyafram açıklığı sayesinde sensörün üzerine düşen ışığın şiddetini Dark AT2 otomatik olarak ayarlar bu sayede düşük ışıklar da bile çok iyi kayıtlar yapabilirsiniz.


G-Sensör Sayesinde Videolarınız Kilit Altında!
Dark AT1, olası bir kaza anında sahip olduğu G-Sensörü aracılığıyla hafıza kartının içerisinde ayrı bir dizin oluşturarak videoyu kaydeder ve kilit altına alır. Bu sayede hafıza kartının üzerine kayıt edilirken kaza videosunun silinmesi engellenerek normal videolardan ayrıştırılır.

 

2.31" Ekranı ile Kolay Kullanım ve Ergonomi Bir Arada
Dark AT1 sahip olduğu 2.31" ekranı ve ergonomik yapısı sayesinde kolay bir kullanım sunuyor. 2.31" ekranı sayesinde AT1 ile yapılan tüm kayıtları kolayca kontrol edebilir ve izleyebilirsiniz. Ayrıca sürücü dikkatinin dağılmaması için ekran koruyucu seçeneğine sahip Dark AT1, ekranı karartarak gözünüze takılmaz. Bu fonksiyon özellikle gece kullanımlarında dikkat dağınıklığına fırsat vermemek adına geliştirilmiş olup, ekran kapalı olsa bile arka planda kayıt almaya devam etmesi sağlanır.

 

Aracınızı Çalıştırın ve Gerisini Ona Bırakın
Dark AT1 araç içi kameranızın sahip olduğu otomatik kayıt özelliği sayesinde aracınızı çalıştırdığınız anda kayda başlayacaktır. Yapmanız gereken tek şey kontağı çevirip aracınızı çalıştırmak ve otomatik kayıt özelliğinin keyfini çıkarmak. Yolculuğunuzun sonunda aracınızı durdurduğunuz takdirde Dark AT1 sizi uğurlayıp kaydı otomatik olarak bitirecektir. Bir diğer önemli nokta olan güç kesintilerine karşı da Dark AT1'de koruma bulunmaktadır. Yarı kontakt yaptığınızda araç çakmaklığına elektrik gelmesine rağmen marş basma anında araç çakmaklıklarında 1 saniyelik bir kesinti olmaktadır. Dark AT1 sahip olduğu güç kontrol sistemi sayesinde bu kısa süreli kesintiden etkilenmez, açılış sürecini tamamlayarak hemen kayıt almaya başlar.


Maksimum 32GB'lık Kayıt Kapasitesi ile Sınırları Zorlayın
AT1 maksimum 32GB'lık kapasite ve micro SD kart desteği ile birlikte geliyor. Üzerine kayıt yapabilme özelliğine sahip olan Dark AT1, 32GB'lık hafıza kartı dolsa bile otomatik olarak en eski kaydın üstüne yazmaya devam ederek video kaydını durdurmaz. Yaptığınız kaydın çözünürlüğüne göre hafıza kartınızda sürekli bir döngü oluşturur, kapasite dolduğundaysa en eski videoları otomatik olarak yenileriyle değiştirmeye başlar.  


Dark AT1'e Enerji Vermek Çok Kolay
Günümüzde bir çok araç aksesuarı enerji olarak araç çakmaklığını kullanıyor. Dark araç içi kamerada bunlardan biridir ve aracınızın çakmaklığından aldığı enerji ile çalışır. Dark araç içi kamerayı çalıştırmak için araç çakmaklığınızdan komple feragat etmek zorunda değilsiniz. Dark AT1 modelindeki araç çakmaklığının üzerinde USB çıkışı bulunmaktadır. Bu sayede kameranız kayıt etmeye devam ederken çakmaklığın üzerinde bulunan USB çıkışını da kullanabilirsiniz.


Ergonomik Yapısı ile Fazla Yer Kaplamaz
Dark AT1 araç içi kameranın kutu içeriğinde kolay takıp çıkarılabilen cam vantuzu bulunmaktadır. Vantuzun oynar başlığı sayesinde istediğiniz açıya kolayca ayarlayabilir ve sabitleyebilirsiniz. Cam vantuzu ile monte edilen Dark AT1 camınıza hiç bir şekilde zarar vermeyecek tasarlanmıştır. İstediğiniz zaman takıp, istediğiniz zaman çıkarabileceğiniz vantuzlu montaj kiti sayesinde muhteşem bir kullanım kolaylığı sağlar.




 


 

Ekran Boyutu 2.31" Ekran
Çözünürlük (Piksel) 1080p
Hafıza Kartı Desteği 32 GB Kadar
Gece Görüşü Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll