Dark DK-HD-AFXF HDMI Dişi/Dişi Dönüştürücü

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Dönüştürücü Türü Hdmi to Hdmi

Dark DK-HD-AFXF HDMI Dişi/Dişi Dönüştürücü

 

 



HDMI Bağlantılara Özgürlük
Dark HDMI ürün ailesinden HDMI kabloları daha uzağa taşımak, HDMI kablo veya ürünlerin yönünü değiştirmek için hazırlanmış HDMI Dişi - HDMI Dişi dönüştürücü adaptör karşınızda! Altın kaplamalı yüksek iletken uçları ile 3D veya 4K/30Hz sinyaller taşıyan ürünler de dahil olmak üzere tüm erkek uca sahip HDMI ürünler ile bir arada kullanabilirsiniz.





HDMI Kablolarınızı Kolayca Uzatın
HDMI kablolarınızın yetişmediği yerlerde yardımınıza koşan Dark HDMI dönüştürücü ile sahip olduğunuz kısa kabloları birbirene ekleyerek uzatabilirsiniz. Dark HDMI dönüştürücünün tersi-düzü olmadığı için iki yönlü olarak 4K/30Hz kalitesinde görüntü ve ses aktarımı yapabilirsiniz. Kablo yetişmediği için cihazlarınızın yerini değiştirmeyin, Dark HDMI dönüştürücü kullanın.



 

Erkek - Dişi Dönüştürücü
Televizyonunuzun arkasına Dark Evo Smart Stick QC802 veya Dark EzCast Kablosuz görüntü aktarıcı gibi HDMI erkek bağlantıya sahip cihazları yer darlığından dolayı bağlayamıyorsanız çözüm Dark'ta. Televizyonunuzun HDMI çıkışına bağlayacağınız HDMI kablonun diğer ucuna Dark HDMI dönüştürücü takarak erkek ucu dişiye dönüştürecek ve cihazınızı esnek olarak konumlandırabileceksiniz. Ayrıca VGA girişli projeksiyon, monitör,TV vb. ürünlere bu cihazları bağlayabilmek için Dark HDMI-VGA dönüştürücü (DK-HD-AHDMIXVGA2) ile bir arada kullanabilirsiniz.

 

3D ve 4K ile Tam Uyumlu
3 Boyutlu film, dizi ve yayınlar ile şu anda en yüksek çözünürlük olan 4K videoları izleyebilmek için HDMI v1.4 bağlantısı gerekmektedir. HDMI v1.4 çıkışlı cihazlarınızı TV'nize bağlamak için geliştirilen Dark HDMI dönüştürücü HDMI v1.4 standardı ile tam uyumlu olarak çalışabilmektedir. Automatic Content Enhancement destekli HDMI v1.4 kabloları birbirine ekleyerek 4K 24-bit/px 4096x2160p24 ve 48-bit/px 1920x1200p60 çözünürlüğe kadar video aktarımı yapabileceksiniz.

HDMI A Type Giriş - HDMI A Type Çıkış
Dark HDMI dönüştürücü, HDMI A-Tip giriş ve çıkışa sahiptir. Tüm A-Tip HDMI kablolar ve bağlantılar ile %100 uyumludur.







Dayanıklı ABS Dış Kaplama
Dark dönüştürücünün dış yüzeyi kaliteli, sağlam plastik kaplamadan oluşmaktadır. Dış darbelere dayanıklı yapısı ile yıllarca kullanabilirsiniz.

 

Altın Kaplama ile Yüksek İletkenlik
Görüntü ve ses aktarımı sırasında oluşan görüntü kaybının minimuma düşmesi için Dark HDMI dönüştürücü altın kaplamalı yüksek iletkenlik gösteren bağlantı uçlarına sahiptir.



Marka Bağımsız Tak Çalıştır Kullanım İmkanı
Dark HDMI dönüştürücü A-Tip HDMI çıkış ucu olan cihazlarla test edilmiştir. Ek bir ayar yapmadan tak-çalıştır şeklinde kullanabilirsiniz.

Dönüştürücü Türü Hdmi to Hdmi

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll