Dark DK-HD-AHDMIXM270 Hdmi Dişi - Micro Hdmi Erkek

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Dönüştürücü Türü Hdmi to Micro Hdmi

Dark DK-HD-AHDMIXM270 Hdmi Dişi - Micro Hdmi Erkek

 


Micro HDMI Bağlantısına 270°'lik Esneklik
Dark micro HDMI - HDMI dönüştürücü dirsek ile notebook veya tabletinizin görüntüsünü TV'nize aktarmanın kolay yolunu yaşayın. Notebook ve tabletlerinizi TV'e bağlarken esnek olmayan kablo yapısından dolayı cihazlarınızı istediğiniz açıda konumlandırmakta zorluklar yaşayabilirsiniz. Dark 270° Micro HDMI dönüştürücü dirsek ile notebook ya da tabletinizde hiçbir zorlukla karşılaşmadan kolayca HDMI bağlantısını yapabileceksiniz.



270° Her Yönde Kullanım Esnekliği
Dark micro HDMI dönüştürücü Notebook/Tablet ve fotoğraf makinelerinde kullanım için özel olarak tasarlanmıştır. Tabletinizi ya da dizüstü bilgisayarınızı yerinden hareket ettirmeden 180° aşağı yukarı ve kendi ekseninde 90° dönme kabiliyetine kavuşturabilirsiniz.



Micro HDMI Giriş ve HDMI Çıkış
Dark HDMI dirsek  HDMI D tip erkek girişe, HDMI A tip dişi çıkışa sahiptir. Tüm A Tip HDMI kablolar ve bağlantılar ile %100 uyumludur.



Micro HDMI Çıkışlı Tüm Cihazlarla Uyumlu
Dark Micro HDMI dönüştürücü dirsek; Samsung ATIV book, Asus TransformerBook ve ZenBook, Toshiba AT serisi, Blackberry PlayBook, Lenovo Ideatab gibi micro HDMI çıkışa sahip tüm mobil cihazlarla tam uyumlu olarak çalışabilmektedir.



Altın Kaplama ile Yüksek İletkenlik
Görüntü ve ses aktarımı sırasında oluşan görüntü kaybının minimuma düşmesi için Dark HDMI dönüştürücü altın kaplamalı yüksek iletkenlik gösteren uçlara sahiptir.

 


3D HDMI Ready
Dark dönüştürücüyü yüksek malzeme kalitesi sayesinde ister HDMI 1.4, ister HDMI 1.3 kablo ve cihazlarla kullanabilirsiniz. HDMI 1.4 uyumluluğu sayesinde 3D video oynatımı yapan cihazlarınız ile 3D sinyal alan oynatıcılarınız arasındaki bağlantıyı yapmak da mümkündür.



HDMI ile En İyi Görüntü ve Ses Aktarımı
Full HD 1080p görüntü, Deep Color 30, 36 ve 48 Bit RGB/ YUV, xvYCC renk desteği ve PCM, Dolby Digital, DTS, Dolby Digital Plus, True HD, and DTS-HD ses sinyallerini kusursuz aktarır.

 

Dönüştürücü Türü Hdmi to Micro Hdmi

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll