Dell OptiPlex 7070MFF i5-9700T 8GB 256SSD (N007O7070MFF_U) Mini PC

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Mini Çeşidi Mini PC
İşlemci Tipi Intel Core i5
İşletim Sistemi Yok (Free Dos)
Ram (Sistem Belleği) 8 GB
Harddisk Kapasitesi Yok
SSD Kapasitesi 256 GB
Ekran Kartı Tipi Dahili Ekran Kartı
Monitör Yok
İşlemci Numarası Core İ5-9500T
3D Desteği Yok
Disk Kapasitesi 256 GB
Wireless Özelliği Var

Dell OptiPlex 7070MFF i5-9700T 8GB 256SSD (N007O7070MFF_U) Mini PC


Verimliliğinizi artırın.
OptiPlex sürekli daha hızlı ve daha akıllı çözümler oluşturarak masaüstü bilgisayarları, müşteri öncülüğünde gerçekleştirilen inovasyonlarla sunma konusunda 25 yıllık bir deneyime sahiptir. Özelleştirilmiş dağıtım seçenekleri ve 9. Nesil Intel® Core™ İşlemcilerle çok yönlü, az yer kaplayan form faktörleri vardır.

İş gününün üstesinden gelecek biçimde tasarlandı
Ödünsüz kompakt tasarım: Az yer kaplayan bir tasarımla tüm güçlü özellikleri bir araya getiren OptiPlex micro, çalışanlar tarafından daha önce hiç olmadığı kadar çok tercih ediliyor. Micro daha az yüzey alanı kaplarken ödünsüz verimlilik getirir.

Üstün yapılandırılabilirlik: Özelleştirilmiş montaj seçenekleri OptiPlex kullanıcılarının daha hızlı performans ve daha akıllı yönetim özellikleriyle ihtiyaçlarına uyarlanmış bir iş akışını başarmalarını sağlar.

Montajını yapıp bırakın: OptiPlex Micro All-In-One Stant veya VESA montajı gibi kendine has montaj seçenekleri sunan Micro, ortama uyum sağlar ve çalışma konusunda size istediğiniz özgürlüğü tanır.

Daha güçlü sinyal: En yeni 802.11ac Wave 2 Wi-Fi ile kablosuz performansını geliştirin. Wi-Fi yönlendiricinizden daha uzak mesafelerde bağlantıyı sürdürün ve daha hızlı akış gerçekleştirmek için en yüksek Wi-Fi hızlarına ulaşın.

Güçlü verimlilik
Çalışmanızı güçlendirin: 8 çekirdekli Core™ i9 65 W’ye kadar 9. nesil Intel® İşlemciler en yüksek performansta çalışmaya devam etmenizi sağlar. Ayrıca, Intel Unite® ile toplantılar dakikalar yerine saniyeler içinde ayarlanabilir.

Daha hızlı bağlantı: 2. Nesil USB 3.1 bağlantı noktaları, 1. Nesil USB 3.1’in iki katı hız sunar.

Kolayca bağlanın: İki adet yerel DisplayPort ve isteğe bağlı üçüncü video bağlantı noktası ile üç monitöre kadar destek. Üçüncü bağlantı noktası için DisplayPort, HDMI 2.0b, VGA veya USB Type-C™ Alternatif Modu arasından seçim yapın.

Hiç olmadığı kadar hızlı önyükleme: İsteğe bağlı Intel® Optane™ bellekle en çok kullandığınız dosyaları ve uygulamaları anında açın. Kullanıcı ihtiyaçlarına göre uyarlanır ve sık kullanılan uygulamalar ile dosyaları önceden yükleyip hızlandırarak depolama kapasitesinden ödün vermeden daha yüksek tepki hızı sağlar. Günlük görevler Intel® Optane™ bellekle ihtiyaçlara iki kat daha hızlı yanıt verir.1

Intel Unite® yazılımına sahip OptiPlex 7070 Micro
Daha sorunsuz işbirliği. Akıllı toplantılar: Herhangi bir odayı Intel Unite® yazılımıyla güvenli, modern bir toplantı alanına dönüştürün. Kablosuz olarak hızla ve kolayca sunum, hızlı dağıtım ve tek ekranda dört kullanıcıya kadar bölünmüş ekran paylaşımı özellikleri getiren Intel Unite® müşterilerin BT ortamlarına güvenle tümleştirilmesi ve aygıttan bağımsız olması için bir açık platform üzerine yapılandırılmıştır. Kullanıcılar bölünmüş ekran görünümüyle bağlantı kurabilir, paylaşabilir ve görüntüleyebilir, paylaşılan içeriği işaretleyebilir ve dosyaları kolayca sürükleyip bırakabilir.

Kolayca yönetin ve koruyun
Üstün kullanım kolaylığı: Dell Client Command Suite ve VMware Workspace ONE entegrasyonuyla tüm Windows 10 uç noktalarınızı tek konsoldan yönetin. OptiPlex 7000 serisinde isteğe bağlı olarak kullanılabilen Intel®vProTM teknolojisi uzaktan ve bant dışı yönetim özelliklerine sahiptir.

Güvende kalın: OptiPlex'te TPM 2.0, kasaya izinsiz girişi önleme anahtarları ile isteğe bağlı kablo ve bağlantı noktası kapakları bulunur. Saldırıların arttığı bir dünyada, yerleşik ve isteğe bağlı güvenlik çözümlerine ve hizmetlerine sahip Dell Güvenilir Aygıtlarıyla rekabet avantajınızı koruyun.

Güvenle çalışın: Dell SafeBIOS, BIOS'la oynanmadığına veya BIOS'un bilmeden ayarlanmadığına ilişkin güvence sağlar. Buna ek olarak Dell SafeData son kullanıcılara, bulutta oluşturup sakladıkları verilerin bile koruma altında olduğunu bilerek akıllı bir yöntemle işbirliği yapma özgürlüğü sunar.

İşlerinizi korumaya alıyoruz
ProDeploy Client Suite: Bilgisayarları daha hızlı, daha az çaba harcayarak ve daha denetimli bir şekilde dağıtmanıza yardımcı oluyoruz. Dell'in TechDirect portalıyla, dağıtımınızın her ayrıntısını benzersiz bir denetim düzeyi, otomasyon ve basitlikle yönlendirirsiniz.

ProSupport: Donanım ve yazılım desteğini kolaylaştırıyoruz. ProSupport, kritik sorunlar ortaya çıktığında sizinle iletişime geçen bölgenizdeki ileri teknoloji uzmanlarına 7/24 erişim sunar2. Bu sayede işinizi ileri taşıyan stratejik çalışmalara odaklanabilirsiniz.

ProSupport Plus: Bilgisayarlar için en eksiksiz destek hizmetimiz sayesinde, ProSupport'un sunduğu tüm olanaklara ek olarak sabit sürücü arızasını önlemenin3 yanı sıra düşme, dökülme ve voltaj dalgalanmaları için onarım ve değiştirme durumunda sabit sürücünün sizde kalması olanağından da yararlanabilirsiniz4. Günümüzün yüksek tempolu çalışma kültüründe kapalı kalma sürelerine ayıracak zaman yok. Dell bu konuda sizi destekler. ProSupport Plus’a yükseltin.

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar
1. Güç Düğmesi | 2. Evrensel Ses Jakı | 3. Hat Çıkışı | 4. USB 3.1 (2. Nesil) Type-C™ Bağlantı Noktası | 5. USB 3.1 (1. Nesil) Type-A Bağlantı Noktası (Powershare özellikli) | 6. Video Bağlantı Noktası (İsteğe Bağlı DP/HDMI/VGA/Seri) | 7. Kelebek Vida | 8. Kablosuz Anten için Bağlantı Yuvaları| 9. RJ-45 | 10. USB 3.1 (1. Nesil) Type-A Bağlantı Noktaları (2), USB 3.1 (2. Nesil) Type-A Bağlantı Noktaları (2)| 11. Asma Kilit Halkası | 12. K-lock Yuvası | 13. DisplayPort (2) | 14. Güç Bağlantısı

Boyutlar ve Ağırlık
1. Genişlik 3,6 cm (1,4") | 2. Derinlik 17,8 cm (7,0") | 3. Yükseklik 18,2 cm (7,2") | Minimum Ağırlık 1,18 kg (2,6 lb)

Teknik Özellikler

İşlemci Intel Core i5-9500T (6 Cores/9MB/6T/2.2GHz to 3.7GHz/35W)
Monitör  
Chipset Intel® Q370
İşletim Sistemi Ubuntu Linux 18.04
Bellek  8GB 1X8GB DDR4 2666MHz Non-ECC
Slot Sayısı 2 SODIMM slots for Micro up to 32 GB
Sabit Disk M.2 256GB PCIe NVMe Class 40 Solid State Drive
Ekran Kartı Integrated Intel® HD Graphics 630
Optik Yok
Ses Entegre High Definition Audio
Ethernet-Wireless  Intel Wireless-AC 9560, Dual-band 2×2 802.11ac Wi-Fi with MU-MIMO + Bluetooth 5 , Tümleşik Intel®I219LM Ethernet LAN 10/100/1000
Portlar  6 External USB: 1 x USB Type-C 3.1 Gen 2 (front); 5 x 3.1 Gen 1 (1 front, with PowerShare/4 rear – One with SmartPower On) 1 RJ-45 2-Displayport  1 Universal Audio Jack 1 Line-Out
Power Supply 90W external PSU (for 35W CPU)
Genişleme Yuvaları 1 M.2 for wireless (22x30mm)
1 M.2 for storage (22x80mm / 22x30mm
Klavye-Mouse Dell Optical Mouse-MS116 – Dell Multimedya Klavye-KB216 – Türk (QWERTY) – siyah
Gelen Yazılımlar-Vpro  Intel vPro Technology Enabled , TPM
Garanti 3 Yıl Yerinde Garanti (Ertesi iş günü müdahale)
Mini Çeşidi Mini PC
İşlemci Tipi Intel Core i5
İşletim Sistemi Yok (Free Dos)
Ram (Sistem Belleği) 8 GB
Harddisk Kapasitesi Yok
SSD Kapasitesi 256 GB
Ekran Kartı Tipi Dahili Ekran Kartı
Monitör Yok
İşlemci Numarası Core İ5-9500T
3D Desteği Yok
Disk Kapasitesi 256 GB
Wireless Özelliği Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll