Dell Precision M3530-YAGMUR i7-8850H 8GB 256GB SSD 4GB QUADRO P600 15.6" W10 Pro Mobil İş İstasyonu

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü i7-8850H
İşlemci Türü i7-8850H
İşlemci Hızı 2.60 GHz
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 256 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli Quadro P600
Ekran Kartı Hafızası 4 GB

Dell Precision M3530 Yagmur Intel i7-8850H 8GB 256GB SSD 4GB QUADRO P600 15.6" Win10 Pro Mobil İş İstasyonu

 

Fikirleriniz kadar büyük güç

Fikirleriniz kadar büyük güç

Yeni ince ve hafif premium Precision mobil iş istasyonlarıyla inovasyonu doruklarda yaşayın. En yeni 8. Nesil Intel® Core™ ve Xeon® 6 çekirdekli işlemciler, ışık hızında bellek ve profesyonel grafiklerle donatılan Precision mobil ailesi, yaratıcılığınıza meydan okuyan güçle tasarlandı.

İş istasyonu düzeyinde performans

İş istasyonu düzeyinde performans

Performans için tasarlandı: Yeni 8. Nesil Intel® Core™ ve Xeon® 6 çekirdekli işlemciler, en zorlu profesyonel uygulamalarınızdan güçlü bir performans elde edebildiğinden daha kısa sürede daha da çok iş başarabilirsiniz. 

Yüksek bellek hızları: 2666 MHz'e varan bellek hızları, 32 GB'a kadar kapasite 3D görüntüleme ve işleme gibi yoğun bellek kullanan uygulamaların potansiyelini maksimum düzeye ulaştırır. 

Güçlü grafik kartı: 4 GB bellek özelliklerine sahip yeni nesil NIVIDIA Quadro® profesyonel grafik kartları ile her türlü görselleştirme zorluğunu hızla aşın. 

İhtiyaçlarınıza göre ölçeklendirme: İki adet depolama yuvası için en iyi sürücüler arasından seçim yaparak uygulamalarınızın depolama ihtiyaçlarını karşılayın. En yüksek performans için 2 TB PCIe sürücüleri seçin.

Precision Optimizer

Dell Precision Optimizer ile verimliliği artırın

Hassas ayarlı performans: Precision iş istasyonunuzla Dell Precision Optimizer, HP Advisor ile karşılaştırıldığında tek bir tıkla daha hızlı optimizasyon sunar1. Aynı zamanda iş istasyonunuzu otomatik olarak ayarlayarak popüler ISV uygulamalarını en yüksek hızlarda çalıştırır, otomatik sistem güncellemeleri gerçekleştirir ve kaynak dar boğazlarına karşı analizler sunar.

Premium özel performans: İş istasyonları için dünyanın ilk yapay zeka tabanlı performans optimize etme yazılımı olan yeni Dell Precision Optimizer premium sürümüne yükseltin2. Bu program, kullanıcının belirttiği uygulamaların davranışını öğrenir, makine öğrenimini kullanarak optimizasyon fırsatlarını belirler ve performans iyileştirmelerini uygular.

Küçük tasarım. Büyük performans.

Küçük tasarım. Büyük performans.

Bu küçük mobil iş istasyonu, geliştirilmiş yeni tasarım ve en büyük fikirlerinizi hayata geçiren üç farklı ekran seçeneği ile güçlü bir yapıya sahiptir.

Fikirlerinizi harekete geçirin

Fikirlerinizi harekete geçirin

Uzun süre verimlilik: 68 Whr 4 hücreli pil ve isteğe bağlı 6 hücreli 92 Whr pil, bir an önce işe koyulmanızı sağlayan hızlı şarj özelliğine sahiptir. Böylece nerede olduğunuz fark etmeksizin verimli çalışmayı sürdürebilirsiniz. 

Yaşam tarzınıza uygun: Kablo bağlantı istasyonuyla tasarlanan bu küçük ve kompakt iş istasyonu, nereden çalışmanız gerektiği fark etmeksizin büyük projeleri kaldırabilir. 

Kolayca bağlanın: HDMI 2.0 üzerinden saniyede 60 çerçeve hızıyla bir harici monitöre 4K görüntü desteği, çalışmalarınızı kusursuz netlikte oluşturmanıza ve düzenlemenize izin verir.

Güvenli

Güvenli

Dell, en kritik ve risk altındaki varlığınız olan verilerinizi korumak için güvenlikle ilgili zorlukları ve işle ilgili endişeleri doğrudan karşılayan yenilikçi veri güvenliği çözümleri sunar. Dell Data Security çözümleriyle son kullanıcılar verilerinin korunduğunu bilerek istedikleri yerde ve şekilde çalışabilirler. Dell Data Guardian verileri her yerde korurken Cylance tarafından desteklenen Dell Endpoint Security Suite kötü amaçlı yazılımların %99'a kadarını durdurur.

Yönetilebilir

Yönetilebilir

Dell’in esnek ve otomatik BIOS ve sistem yapılandırmaları için ücretsiz Dell Client Command Suite araç seti içeren, en yönetilebilir ticari PC serisinin bir parçasıdır. İsteğe bağlı vPro uzantıları, bant dışı sistem yönetimine olanak tanır.

Güvenilir

Güvenilir

Precision mobil iş istasyonu, işiniz sizi nereye götürürse götürsün dayanıklılık ve güvenilirliği sağlamak için MIL-STD 810G testine tabi tutulmuştur.

İşlerinizi koruma kapsamına alıyoruz

ProSupport Plus

ProSupport Plus

Tahmine dayalı analizler (SupportAssist teknolojisi aracılığıyla3) ve düşme, sıvı dökülmesi, akım dalgalanması gibi daha birçok durumda hasar koruması içeren uzman desteğine her zaman öncelikli erişim elde edin.

ProDeploy Plus

ProDeploy Plus

Bu kapsamlı servis yeni teknolojinin sorunsuz dağıtımını sağlar. Ön planlama, yapılandırma, veri geçişi ve bilgi aktarımı gibi proje yönetimi aşamalarında tek irtibat noktanız olur.

Kazayla Oluşan Hasara Karşı Koruma

Kazayla Oluşan Hasara Karşı Koruma

Düşme, sıvı dökülmesi, akım dalgalanması ve kırılma gibi kazalara karşı korumayla sahip olduğunuz ürünü endişelenmeden kullanın ve kapalı kalma süresini en aza indirin. Koruma kapsamı, önceki garantinizin bittiği noktadan başlatılır ve yüksek riskli ortamlarla mobil iş güçleri için idealdir.

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

1. Kulaklık Jakı | 2. İsteğe Bağlı SIM Kart Yuvası | 3. PowerShare özellikli USB 3.1 (1. Nesil) | 4. VGA Bağlantı Noktası | 5. Güvenlik Kilidi | 6. RJ45 Bağlantı Noktası | 7. HDMI 2.0 | 8. USB 3.1 (1. Nesil) | 9. Güç Adaptörü Bağlantı Noktası | 10. İsteğe bağlı Thunderbolt özellikli USB-C | 11. USB 3.1 (1. Nesil)| 12. Bellek Kartı Okuyucu | 13. Akıllı Kart Okuyucu (İsteğe Bağlı)

Boyutlar ve Ağırlık

Boyutlar ve Ağırlık

1. Yükseklik: 24,30 mm | 2. Genişlik: 376 mm | 3. Derinlik: 250,65 mm | Başlangıç Ağırlığı: 2,03 kg

 

Teknik Özellikler

 

Tipi Taşınabilir
Seri Dell Precision M3530
İşlemci Adedi/Max 1/1
İşlemci Tipi 8. Nesil Intel Core i7
İşlemci Kodu i7-8850H
İşlemci Hızı 4,20 GHz
Ön Bellek 9 MB
Çekirdek/işlem Sayısı 6/12
İşletim Sistemi Ailesi MS Windows
İşletim Sistemi Windows 10 Professional
Anabellek 8 GB
Bellek Tipi DDR4-2666
Bellek Yuvası 2 DIMM
Disk Tipi SSD
Sabit Disk - SSD 256 GB
Sabit Disk - SATA Yok
Ekran Kartı Tipi NVIDIA
Ekran Kartı NVIDIA Quadro P600
Ekran Kartı Belleği 4 GB
E.Kartı Bellek Tipi GDDR5
Kasa Notebook
Güç Kaynağı 6 Cell
Ek Özellikler WiFi, Bluetooth
Ekran 15,6 inç
Ekran Tipi LED
Ekran Çözünürlük 1920 X 1080

 

 

 

EAN Numarası: 210177242

İşlemci Intel
İşlemci Türü i7-8850H
İşlemci Türü i7-8850H
İşlemci Hızı 2.60 GHz
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 256 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli Quadro P600
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080
İşletim Sistemi Windows 10 Pro
Dokunmatik Yok

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll