ESET Endpoint Protection Standart 1 Server + 10 Kullanıcı 1 Yıl Kurumsal Antivirüs (EEPA-1S10K1Y)

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Türü Kurumsal
Dil Desteği Türkçe
Mimari 32/64 Bit
Kullanıcı Sayısı 1Server+10Kullanıcı
Kullanım Süresi 1 Yıl

ESET Endpoint Protection Advanced 1 Server + 10 Kullanıcı 1 Yıl Kurumsal Antivirüs

 


 

 

ESET ENDPOINT PROTECTION ADVANCED

Advanced sürümünde ESET Endpoint Protection Standard’a ilave olarak, şirket ağı ve mobil iş gücünüz için ek koruma katmanları sağlamak amacıyla güçlü Web Kontrolü, Güvenlik Duvarı ve Anti-Spam filtresi bulunur. Ağ güvenliğiniz için 25 yıldır Antivirus sektörünün öncüsü ESET'i tercih edin.

 

    UÇ NOKTALAR İÇİN ANTIVIRUS

İster Windows ister OS X ile çalışın, uç noktalarınız içingüçlü bir Antivirus ve Antispyware koruması sağlar. Ödüllü Kimlik Avı Korumamız sahte web sitelerine karşı korur, kullanıcı adı ve ve şifreler gibi hassas şirket verilerinizin güvenliğini sağlar. Ayrıca Bulut tabanlı tarama, cihaz kontrolü gibi diğer gelişmiş teknolojileri içerir.

    MOBİL GÜVENLİK

Mobil platformlar için optimize edilmiş proaktif ESET NOD32® teknolojisi ile tüm uygulamalar ve dosyalar gerçek zamanlı korunur. Kimlik Avı Koruması, sahte web sitelerinden, bankacılık bilgilerini ve diğer hassas firma verilerine ulaşmaya çalışan kullanıcılara karşı koruma sağlar. Uygulama kontrolü cihaz güvenlik politikalarını uygular ve yüklenebilir uygulamaları kontrol eder.

    DOSYA KORUMASI

Antivirus ve Antispyware koruması her türlü virusler, rootkitler, solucanlar, ve casus yazılımlar gibi tüm tehditleri ortadan kaldırır. Gelişmiş Bellek Tarayıcı kötü niyetli süreçlerin davranışlarını izlerken İsteğe bağlı tarama daha iyi bir performans için çalışır.

    UÇ NOKTA GÜVENLİĞİ

ESET Endpoint Security, ESET Endpoint Antivirus'ün tüm faydalarına ek olarak İki Yönlü Güvenlik Duvarı, Web Kontrolü, Botnet Koruması ve daha fazlasını sunar. Bununla birlikte Windows ya da OS X uç noktaları üzerinde ESET Endpoint Security veya ESET Endpoint Antivirus yükleme seçeneği getirir.

    UZAKTAN YÖNETİM

Windows, Mac, ya da Linux uç noktalarınızın hatta sanal makinelerinizin ve akıllı telefonlarınızın güvenliğini tek bir noktadan yönetebilirsiniz. Güvenlik yazılımınızı uzaktan yükleyebilir, komutlar verebilir, raporlar oluşturabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

*Ürün özellikleri, işletim sistemine bağlı olarak değişebilir.

Türü Kurumsal
Dil Desteği Türkçe
Mimari 32/64 Bit
Kullanıcı Sayısı 1Server+10Kullanıcı
Kullanım Süresi 1 Yıl

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll