Everest PSN-07B Beyaz 2.4Ghz Kablosuz Profesyonel Sunum Cihazı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Ürünler Sunum Kumandası

Everest PSN-07B Beyaz 2.4Ghz Kablosuz Profesyonel Sunum Cihazı

Everest PSN-07B Beyaz 2.4Ghz Kablosuz Profesyonel Sunum Cihazı ; PSN-07B sunum kumandası, konferanslarda ve toplantılarda daha etkili bir sunum yapabilmek, sayfa geçişlerini uzaktan kontrol edebilmeniz için tasarlanmıştır. Güçlü kırmızı lazeri, sunum geçiş tuşları ile kablosuz sunum kumandasından beklenen tüm özelliklere fazlasıyla sahip olan PSN-07B,  sunumlarınızda fark yaratır. Açma/Kapama tuşu ile istediğinizde devreye alabileceksiniz. Gizli USB sensörü sayesinde bilgisayaranıza kolayca bağlanacak ve sunumlarınızı etkin bir şekilde yöneteceksiniz. 2.4GHz hızı & 30M kullanım mesafesi ile sizi kendine hayran bırakacak.

Everest PSN-07B Beyaz 2.4Ghz Kablosuz Profesyonel Sunum Cihazı ; Microsoft PowerPoint başta olmak üzere OpenOffice, StarOffice, LibreOffice, Google Docs, IBM Notes ve Star Office' in dahil olduğu pek çok sunum programı ile uyumlu olan PSN-07B ek bir sürücü yüklemeden doğrudan çalışmaktadır.

Everest PSN-07B Beyaz 2.4Ghz Kablosuz Profesyonel Sunum Cihazı ; Kullanışlı boyutları ve ergonomik tasarımı sayesinde çok narin ve estetik bir görünüme sahiptir.

Everest PSN-07B Beyaz 2.4Ghz Kablosuz Profesyonel Sunum Cihazı ; Sunum kumandasının altında özel bir bölmede bulunan alıcıyı sunumunuz bittiğinde gövde içerisine gizleyebilir ve ihtiyacınız olduğunda kolayca bulabilirsiniz. Bu sayede sürekli " Acaba sensör nerede ? " endişesini yaşamayacaksınız. 

Everest PSN-07B Beyaz 2.4Ghz Kablosuz Profesyonel Sunum Cihazı ; 30M Mesafeye kadar olan tüm sunumlarınızı güçlü kırmızı lazeri sayesinde kolaylıkla yapabilirsiniz.

 

 

Teknik Özellikler

 

Açıklama Sunum Cihazı
Marka Everest
Model PSN-07B
Renk Beyaz
Tipi 2.4Ghz Kablosuz Profesyonel

 

 

Ürünler Sunum Kumandası

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll