Kingston 16GB DDR4 2400MHz Registered ECC SR 1Rx4 Server Ram KCP424RS4/16

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 16 GB
Tip Rdımm
Frekans 2400 MHZ
Kit Single
Gecikme Süresi CL17

Kingston 16GB DDR4 2400MHz Registered ECC SR 1Rx4 Server Ram KCP424RS4/16

 

  •  

    Kingston Fujitsu 16GB DDR4 2400 MHz Registered ECC Server Rami KCP424RS4/16

    Kingston DDR 4 Sunucu ( Server ) Belleği

    DDR 4 bellekler, daha yüksek performansa ulaşmak için bir adım daha ilerletilmiş teknik alt yapıya sahiptir. DDR4 RAM'lerin DDR3 RAM’lere göre ilk öne çıkan farkı düşük enerji tüketimi ve 4 kanal teknolojisi ile çalışmasıdır. Bu yeniliklerin getirdiklerini inceleyelim;

    DDR4 Server bellekleri birincil olarak daha düşük gerilimlerde (1.2V, 1.35V)   çalışabilmektedir, bunun sonucunda daha az enerji tüketilir, daha az enerji tüketimiyle daha az ısı oluşmasını sağlar.

    Diğer bir yeniliği de, DDR 4 belleklerde sistem veri yolu ile iletişim 4 kanal ile yapılmaktadır. DDR 3 belleklerde iletişim 3 kanalla yapılmaktadır. Bu performans artışı için çok büyük avantaj getirir. Sistemde ram frekansı yükselmese de işlemci ve diğer donanımlarla iletişim 4 kanal üzerinden gerçekleştiğinden performans artacaktır. İşlemci RAM’e ulaşırken 4 kanalıda kullanabilir veya aynı şekilde diğer kontrolcülerde ek gelen kanal ile iletişimleri hızlanacağı için işlemler çok daha kısa sürede sonuçlanacak ve yeni bir işleme geçebileceklerdir. Frekans aynı kalmasına rağmen işlem sayısı artacaktır.

     Sisteminizle tam uyumlu, maksimum performans elde edebileceğiniz en düşük maliyetli bellek seçiminizde,

  •  Daha düşük enerji

    Daha düşük gerilim, sunucuların kararlılığı ve sağlığı açısından çok önemlidir. Sunucularda işlem arttıkça, üzerine yük bindikçe tüm ekipmanlar performansı yukarı çekmek için daha yüksek enerji harcarlar. Yüksek enerji harcanması ısıyı artırır, ısı artışı fanların daha yüksek hızlarla çalışmasını gerektirir, fanlar ısıyı dışarı atsa da, ısı yükselişi performansı negatif yönde etkiler. Sunucu kendini korumak, kararlı kalmak için performansını bu fiziksel etkilere göre aşağı çeker. DDR 4 sunucu belleklerinde gerilim 1.2 V dur ve düşük gerilimin avantajından dolayı daha az enerji tüketirler, bunun sonucunda da daha az ısı üretirler. Bu sunucunun daha kararlı çalışması için çok etkendir, ayrıca sunucu tarlalarındaki soğutma işlemi için gereken yatırımı da düşürecektir. Veri merkezlerinde daha az yatırımla ve daha az enerji ile sunucular sağlıklı çalışma ısısında tutulabilir.

    İşletim sistemleri, sürümlerine göre farklı ram kapasitelerini desteklerler. Sunucunuza ram seçmeden önce işletim sisteminizin desteklediği maksimum ram kapasitesini kontrol etmenizde fayda var. İşletim sisteminizin desteklediği maksimum bellek bilgisi için uzman görüşleri sayfamızda bu konudaki makalemizi inceleyiniz.

    Neden Kingston Sunucu Bellekleri Seçilmeli

    Sunucu belleği üretimi, normal bellek üretiminden farklıdır, daha yüksek teknoloji ve yüksek maliyetli test donanımları gerektirmektedir. Kingston 25 yıllık deneyimi ile sunucu belleklerini üretmektedir. Sunucu belleği üretimi için gereken, bilgi, tecrübe, teknik alt yapı ve yüksek teknolojiye sahiptir.

    Kingston her yeni sunucu belleği tasarımını yaparken dünya standardı, güvenilirliği ve uyumluluğunu sağlamak üzere uzun arge sürecinden geçirir. 

     

     

    Her bir modül tasarlanmış olduğu teknik özellikler ile tam birebir uyumlu olması için yüksek teknoloji test donanımları ile teste tabi tutulur. 
    Bu testler sonucunda kararlılık gösteren prototipler sadece üretim bandına alınır ve üretilir. Her üretilen modül Kingston kalite testlerine girer, bu testler aşağıdakilerdir.

    > Ürün teknik özellik testi
    > Bileşen onaylama süreci
    > Çevresel stres, uyumluluk ve güvenilirlik testi
    > JEDEC standart üretim testi
    > Isıl kararlılık, nem ve vibrasyon testi
    > Kalite güvence ve güvenilirlik testi

    Kingston Technology'nin bellekleri üzerinde gerçekleştirdiği tam kapsamlı testlere ek olarak, her Kingston sisteme özel sunucu belleğinin Dynamic Burn-in Testinden geçmesi gerekmektedir. Bu test, hatalı olabilecek modülleri gönderilmeden önce daha ileri biçimde taramak için geliştirilmiş benzersiz bir işlemdir.

    Tüm Kingston sunucu bellekleri, ömür boyu garantilidir.

     

    ASNET ve Kingston, önceliğiniz ister performans, ister yüksek kapasite, isterse düşük fiyat olsun bellek yükseltme gereksinimlerinizi desteklemek için gerekli bilgiye ve kaynaklara sahiptir.

    Bu testlerden geçen ürün son olarak modül yaşlandırma testine girer. Bu testte ürün 3 ay yaşlandırılır, bu süreçte sağlıklı çalışan her ürün artık kullanılmaya hazırdır.

    Bu testler, çok yüksek maliyetli test donanımları ile yapılmakta ve Kingston her sene bu donanımlara yatırım yapmaktadır.

    Kingston, sunucu belleklerini son olarak sunucu üreticilerinin donanımları ile testler ederek, markaların sunucuları ile uyumluğunu garanti altına alır ve sunucu markalarına yüzde yüz uyumlu ürünler sağlar.

    Bu çalışmaların sonucunda tüm Kingston sunucu bellekleri ömür boyu garantili olarak satılır.

    1) Tam Uyumluluk Özellikleri: 

    Kingston, her modülü donanım üreticileri  tarafından dizayn edilmiş olan her sistemin tüm özellik gereksinimlerine uyacak şekilde tasarlar. Bu, frekansı düzenleyecek ve sinyal bütünlüğünü optimize edecek olan tasarım kontrollerinin maksimum performans sağlayarak her bir modülün içerisine yerleştirilmesini garanti eder. 

    2) Premium Parçalar: 
    Kingston, sadece bellek dünyasındaki en güvenilir ( Major Brand ) DRAM modüllerini kullanır. En zorlu kullanım koşullarında bile kararlı şekilde çalışacak PCB, DRAM ve pasif komponentler kullanılmaktadır. Bu da üretilen her ürünün uyumluluğunu garanti etmektedir.


    3) Garantili Çözümler: 
    Kingston, her bellek üretiminden sonra modül üzerindeki DRAM’lerin her hücresini  test eder. Bu dünyadaki bellek üretiminde en önemli testlerdendir ve bellek modül kararlılığını en çok etkileyen testlerden biridir.

    4) Ömür Boyu Garanti: 
    Tüm Kingston bellekleri ömür boyu garantilidir. Ömür boyu garanti Kingston’ın ürünlerine gösterdiği özenin ve güvenin bir göstergesidir. Kingston ürününü satın aldığınızda uyumlu ve problemsiz bir ürüne sahip olduğunuz anlamına gelmektedir. Kingston'un garantisi ömür boyu iken, birçok OEM sistem belleği ve bunların sonraki bellek yükseltmeleri sadece iki yıl kapsam içindedir.

 

Teknik Özellikler


Kapasite16GB
Bellek TipiDDR4
RankSingle Rank 1Rx4
ECC DesteğiECC
Buffered DesteğiRegistered
GarantiÖmür Boyu
Kullanım YeriServer
Kutu İçeriğiModül
TipDDR4 RDIMM
Voltaj1.2V
Pin Sayısı288
Uyumlu MarkaFujitsu, Nec
ModelSisteme Özel
Ram BoyutuHalf Height
Ram Frekansı2400MHz ( PC4 19200 )
Gecikme Değeri (CL)17

 

 

Kapasite 16 GB
Tip Rdımm
Frekans 2400 MHZ
Kit Single
Gecikme Süresi CL17

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll