LENOVO ThinkPad X1 Yoga 3rd 20LD002MTX Intel Core i7 8550U 16GB 512GB 14" Win10Pro Notebook

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 1.80 GHz
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Graphics 620
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Boyutu 14"

LENOVO ThinkPad X1 Yoga 3rd 20LD002MTX Intel Core i7 8550U 16GB 512GB 14" Win10Pro Notebook

 

 

BT yöneticisinin rüyası

X1 Yoga, öne bakan HD web kamerasını örten ThinkShutter ve şirket verilerini korurken aynı zamanda da oturum açma kimlik bilgilerini doğrulamak için daha güvenli bir yöntem sunan sahteciliğe karşı koruma (anti-spoofing) teknolojisine sahip, yonga üzerinde eşleştirmeli parmak izi okuyucular gibi güçlü güvenlik özellikleri içerir. Ayrıca, Cortana Premium ve 360 derecelik uzak alan iletişimi özellikleriyle, sistem sesli komutlar kullanılarak kolayca etkinleştirilebilir. Buna ek olarak, küresel LTE-A (isteğe bağlı) seçeneği, X1 Yoga'nın WiFi bulunup bulunmaması fark etmeksizin dünyanın her yerinde bağlantıda kalmasını sağlar. Bu cihaz aynı zamanda, iş amaçlı kullanıma hazır önceden yüklenmiş yazılımlar sunan Microsoft AutoPilot için hazır olarak sunulmaktadır. Bir BT yöneticisi başka ne isteyebilir?

Lenovo ThinkPad X1 Yoga shown in four different use modes

 

 

Hem sizin hem de başkalarının gözünü kamaştıracak

X1 Yoga'nın yeni tasarımı baş döndürücü. Simsiyah, yumuşak dokunuşlu kapağı ve şık görünümlü gümüş renk seçeneği de renkli menteşe sahip. 14 inçlik ekran seçeneği daha büyük ve her zamankinden daha göz alıcı.

FHD ekranlı, daha hafif dokunmatik modeli tercih edin. Veya WQHD 500 nit ve %100 renk skalasıyla, muhteşem Dolby Vision™ (yüksek dinamik aralık) HDR teknolojisini seçin. Dolby Vision teknolojisine sahip ilk bilgisayar olan yeni X1 dizüstü bilgisayarlar daha fazla parlaklık, artırılmış kontrast, doğru renkler ve mükemmel ayrıntılar sunuyor. Bu sayede her koşulda incecik bir tasarıma sahip süper parlak bir ekrana sahip olursunuz. Üstelik pil ömrü üzerindeki etkisi de minimum düzeyde!

Performansınızı artırın

Yeni 8. nesil Intel® Quad Core™ işlemciler, performansı önceki nesile kıyasla %35 oranında artırır. LPDDR3 ile bellek de daha hızlıdır. Ayrıca, küresel LTE-A kartını (isteğe bağlı) eklediğinizde, WiFi bulunup bulunmaması fark etmeksizin ThinkPad X1 Yoga'nızın bağlantıda kalmasını sağlayabilirsiniz. Ek olarak, isteğe bağlı olarak sunulan kızılötesi kamera, yüz, göz ve bakış takibini birleştiren Glance teknolojisine sahiptir ve bu özellikler de yalnızca gözünüzün hareketi ile imleci otomatik olarak odaklayarak ve pencereleri değiştirerek daha kolay anlaşılır ve üretken etkileşime olanak sağlar!

 

Lenovo ThinkPad X1 Yoga HDR display with Dolby Vision, showing amazing detail and color accuracy of a parrot's wings in flight.

 

 

60 saniyede 0'dan 80'e ulaşın

X1 Yoga, 15 saate kadar pil ömrü sunar. Ayrıca, şarjınız azaldığında, *RapidCharge, 65W AC adaptörü gerektirir, RapidCharge teknolojisi yalnızca bir saat içinde %80 kapasite sağlar. Böylece, 60 dakikalık bir öğle tatili ya da mola sırasında pilinizi 12 saat daha kullanacak kadar şarj edebilirsiniz. Bir yolcu daha ne ister?

Yıldırım hızına hazır olun

X1 Yoga, Intel® Thunderbolt™ 3 teknolojisine sahiptir—bu teknoloji, yıldırım hızındaki Thunderbolt ile USB-C'yi 40 Gb/sn'ye kadar hızlara ulaştırır. Thunderbolt 3 için etkinleştirilmiş bir cihazı kablo ile USB-C bağlantı noktanıza bağlayın. Hepsi bir arada bağlantı noktası ile diğer herhangi bir bağlantı noktası türüne kıyasla dört kat daha yüksek veri ve iki kat daha yüksek video bant genişliği elde ederken aynı zamanda güç beslemesi sağlayın. Böylece Thunderbolt, USB-C ve DisplayPort'a aynı anda sahip olabilirsiniz.

 

Lenovo ThinkPad X1 Yoga laptop on desktop, with Thunderbolt port connected to monitor.

 

 

Bilge kişiler yalnızca söyleyecekleri bir şey olduğunda konuşurlar

Cortana Premium ile komutlarınızı 4 metre öteden X1 Yoga'ya sesli olarak iletebilirsiniz. Entegre 360 derecelik uzak alan mikrofonları, sesinizin hak ettiği ağırlığı taşımasını sağlar. Cihazınızı basit bir ifade ile uyandırın. Dosyaları ve takvim olaylarını hızlı ve kolay bir biçimde bulun. Hatta sisteminizi pil performansını artıran Modern Bekleme kipine geçirin. Devam edin ve içinizden geçeni söyleyin ve aynı zamanda üretkenliğinizi artırın.

Hiç durmaksızın devam etmek için tasarlandı.

Tüm ThinkPad'ler gibi X1 Yoga da zorlu koşullarda çalışacağından emin olunması için 12 zorlu askeri testten ve 200'den fazla kalite kontrolünden geçirildi. Kutupların vahşi doğasından çöllerdeki kum fırtınalarına, sıfır yer çekiminden sıvı dökülmelerine ve düşmelere kadar yaşamın karşınıza çıkarabileceği her durumda bu dizüstü bilgisayara güvenebilirsiniz.

 

Lenovo ThinkPad X1 Yoga, shown in laptop mode at a cafe

Esneklik mi dediniz?

ThinkPad X1 Yoga'nın yenilikçi Yükselen ve Alçalan Klavyesi size uyum sağlar. Katlayarak Dizüstü Moduna aldığınızda, kolayca bir elektronik tablo oluşturmanız ya da bir rapor yazmanız için tuşlar yükselir. Kendi içine doğru katlayarak Tablet Moduna aldığınızda, tuşlar alçalır ve kilitlenir. Yüzey tamamen düz olduğunda size daha fazla konfor ve kullanım kolaylığı sağlar.

Overhead shot of Rise and Fall Keyboard in Laptop Mode on Lenovo ThinkPad X1 Yoga.

 

 

Parmağınızın tek hareketiyle gizlilik

Yeni ThinkShutter ile izlendiğinize ya da yanlışlıkla web kamerayı devreye aldığınıza ilişkin endişelerinizden kurtulun. Bu entegre kayar kapak, HD kamera seçeneğini tercih ettiğinizde öne bakan kamera için gizlilik ve güvenlik sağlar. Kullanımı kolaydır ve güçlü koruma sağlar.

Yaratıcılığınızı açığa çıkarın

X1 Yoga, şarj edilebilir bir kalem olan ThinkPad Pen Pro ile donatılmıştır. Eskiz yapın. Belgeleri imzalayın. Notlar alın. Ve hiçbir zaman mürekkebin bitmesi ya da pil değiştirme için endişe etmeyin. Ayrıca yerleşiktir, bu nedenle kaybetmeniz de mümkün değil. Devam edin ve yaratın—hayal gücünüzün sizi götürebileceği yerlerin sınırı yok.

 

Lenovo ThinkPad X1 Yoga, ThinkShutter closeup

Sudan etkilenmemesi de iyi bir özellik

 

Kızılötesi kamerayı tercih ederseniz ve Windows Hello'yu kullanırsanız, yalnızca parmağınızı dokundurarak ya da yüzünüzün görüntüsü ile hızlı ve kolay bir biçimde oturum açabilirsiniz. Ayrıca, sahteciliğe karşı koruma (anti-spoofing) teknolojisine sahip olan parmak izi okuyucu, biyometrik bilgisayar korsanlığını önler—bu özellik ile parmak izi görüntüsü bir yonga içerisine kaydedilir ve siz oturum açarken kimlik doğrulaması için aktarılması gerekmez. Bilgilerinizi şifreleyen gizli Güvenilir Platform Modülü (dTPM) sayesinde verileriniz de korunur. Bu da BT yöneticilerinin yeni X1 Yoga'ya aşık olması için yeterli değilse, ThinkPad'in sahip olduğu FIDO kimlik doğrulaması yetenekleri mutlaka ağızlarını sulandıracaktır. 

Fast Identity Online ya da FIDO—erişim bilgilerinizi üç ayrı güvenlik katmanı ile koruyan güçlendirilmiş kimlik doğrulamasına olanak sağlar. FIDO kimlik doğrulaması, Facebook ya da Google gibi web sitelerinde oturum açtığınızda ya da PayPal, Visa vs. aracılığıyla ödeme yaptığınızda, çevrimiçi kimlik bilgilerinizi korur. Bu küresel çözüm, çevrimiçi hizmetler için daha iyi güvenlik sağlar, kuruluşlar için maliyetleri düşürür ve kullanıcılar için daha basit ve daha güvenlidir.

 

Teknik Özellikler

İşlemci
  • 8. Nesil Intel® Core™
İşletim Sistemi
  • Windows 10 Pro 64 bit - Lenovo, Windows 10 Pro önerir.
Grafik

Entegre Intel® UHD Graphics 620

Bellek
  • 16 GB LPDDR3 2133 MHz
Depolama
  • 512 GB SSD OPAL2 PCIe TLC
Kamera
  • ThinkShutter özelliği ile HD 720p
  • Kızılötesi (IR) kamera (isteğe bağlı; Windows Hello'nun kullanılması için gereklidir ve ThinkShutter özelliğini içermez)
Pil
  • 15 saate kadar*, entegre Li-ion 54 vat/saat RapidCharge teknolojisiyle birlikte
  • * MobileMark 2014 ile test edilen üç farklı ürün yapılandırmasını temel almaktadır. Pil ömrü, ayarlara, kullanıma ve diğer etkenlere bağlı olarak önemli ölçüde farklılık gösterir.
Ekran
  • 14 inç HDR WQHD IPS Dokunmatik (2560 x 1440) 500 nit
Ses
  • Dolby® Audio™ Premium
  • Gürültüyü azaltan ikili mikrofon
Güvenlik 
  • Fast Identity Online (FIDO) kimlik doğrulama yetenekleri
  • dTPM 2.0
  • Yonga üzerinde eşleştirme özelliğine sahip dokunmatik parmak izi okuyucu 
  • Yüz tanıma yazılımı içeren Windows Hello (kızılötesi kamera gerektirir)
  • ThinkShutter
  • Kensington® kilit yuvası
Renkler
  • Gövde renginde menteşeler ile siyah
  • Gövde renginde menteşeler ile gümüş
G/Ç (Giriş/Çıkış) Bağlantı Noktaları
  • 2 adet Intel® Thunderbolt™ 3
  • 2 adet USB 3.0
  • HDMI
  • Birleşik kulaklık / mikrofon jakı
  • 4'ü 1 arada MicroSD kart okuyucu (SD, MMC, SDHC, SDXC) 
  • Yerel Ethernet bağlantı noktası
Bağlanırlık
  • Kablosuz Geniş Alan Ağı: Entegre Küresel Mobil Genişbant LTE-A (isteğe bağlı)
  • Kablosuz Yerel Alan Ağı: Intel® Çift Bant Kablosuz-AC 2 x 2, AC + Bluetooth® 4.2
  • Yakın Alan İletişimi (NFC) isteğe bağlı
Ölçüler (G x D x Y) 333 mm x 229 mm x 17,05 mm
Ağırlık 1,4 kg'den itibaren
Kutunun içinde yer alan ürünler
  • ThinkPad X1 Yoga (3. Nesil)
  • ThinkPad Pen Pro
  • 45W / 65W Tip C Güç Adaptörü
  • Hızlı Başlangıç Kılavuzu
    • 1 Yıllık Servis Merkezi Garantisi (Temel): Yalnızca dahili donanımı kapsar ve onarım için cihazın posta yoluyla gönderilmesini gerektirir.

    Belirtimler bölgeden bölgeye farklılık gösterebilir.

 

 

EAN Numarası: 192330615099

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 1.80 GHz
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Graphics 620
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Boyutu 14"
Ekran Çözünürlüğü 2560x1440 px
İşletim Sistemi Win 10 Professional
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Genel

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll