MSI 10TG-1231EU MEG Infinite X i7-10700KF 16GB 512GB SSD 1TB HDD 8GB Nvidia GeForce RTX 3060 Ti Windows 10 Home Masaüstü Bilgisayar

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 3.8 Ghz
İşlemci Nesil 10.Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli Nvidia GeForce RTX 3060 Ti
Ekran Kartı Hafızası 8 GB
Monitör Yok

MSI 10TG-1231EU MEG Infinite X i7-10700KF 16GB 512GB SSD 1TB HDD 8GB Nvidia GeForce RTX 3060 Ti Windows 10 Home Masaüstü Bilgisayar

 

Oyunun Ustası Ol
MEG serisi günümüzün oyun ürünlerinin ötesine geçerek uç noktada bir oyun bilgisayarının nasıl olacağını göstermeyi amaçlayan bir amiral gemi. Mevcut ürünlerimizin en güçlü özelliklerini en yeni teknolojilerle bir araya getirdik; böylece hem işlem, hem de oyun açısından önemli bir artış elde ettik. MEG serisi, hiçbir şeyden vazgeçmek istemeyen oyun tutkunları için performans ve özelleştirmeyi bir araya getiriyor.

Tasarım Hikayesi
Infinite serisi, hiç bitmeyen bir oyun arzusuna sahip olan ve istedikleri şekilde oynamak için sınırsız olanaklar arayan oyun tutkunları için üretildi. Infinite kasasının ön kısımda bulunan elektrik devreleri deseni RGB renklerle özelleştirilebiliyor. Bu güçlü sistemi soğutmak için, Infinite serisinde MSI, özel Silent Storm Cooling termal tasarımını kullandı. Böylece benzersiz bir soğutma verimliliği, suikastçi kadar sessiz çalışabiliyor. Infinite serisi oyun bilgisayarınız sizinle en zorlu savaş meydanlarından galip çıkmaya hazır.

Akıllı İnce Ayarlarla Pırıl Pırıl Bir Ses
Yapay zeka ile desteklenen gürültü engelleme sistem, derin yapay sinir ağı (DNN) ile eğitilmiştir. Bu model 500 milyondan fazla veri sayesinde insan beyninin çalışma şekline öykünecek şekilde oluşturulmuştur. Bir ses duyulduğunda model otomatik olarak bunu algılar ve insan sesi ile arka plan seslerini ayrıştırarak istenmeyen tüm gürültüleri filtreler.

Rakiplerinizi Geride Bırakın
İşlem gücünde önceki nesle göre %30 artışı deneyimleyin. MSI Desktop, 10. nesil Intel Core i7 işlemcisi ile eşi görülmemiş bir oyun deneyimi yaşatacak.

GeForce RTX 30 Serisi Grafikler
Yeni RTX GeForce 30 serisi, önceki nesil grafik işlemcilere göre daha fazla çekirdek ve daha yüksek saat frekansı ile süper hızlı bir performans gösteriyor. Gerçek zamanlı Ray Tracing ile fizik kurallarına uygun gölgeler, yansımalar ve ışıklandırma sayesinde oyunlar gerçeğe dönüşüyor. Süper güçlü Yapay Zeka işlemleri için Tensor çekirdekleri, gelişmiş bellek, performans artışı ve hesaplama teknolojileri sayesinde bu GPU'lar ileri seviye oyuncular için mükemmel birer silah. Süper güçler kazanın!

Üstün Performans
Gerçek zamanlı ışın izleme ile popüler oyunları daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi bir şekilde deneyimleyin ve yapay zeka destekli DLSS ile performanstan ödün vermeyin.

DLSS Yapay Zeka Hızlandırması
Maksimum FPS. Maksimum Kalite. Yapay Zeka Destekli.

Işın İzleme
Oyun grafiklerinin uzun yıllardır peşinde koşulan mihenk taşı olan ışın izleme, ışığın fiziksel davranışını gerçek zamanlı bir şekilde simüle ederek, sinematik seviyede gerçekçi görüntüleme imkanını, grafik gereksinimi en yüksek oyunlara dahi getiriyor.

Zaferi Milisaniyeler Belirler
NVIDIA Reflex, en üst düzey rekabet avantajını sunar. En düşük gecikme. En iyi duyarlılık. GeForce RTX 30 serisi GPU’lar ve NVIDIA G-Sync monitörlerle desteklenir. Rekabetçi oyunlardaki sistem gecikmesini ölçüp optimize eden devrim niteliğindeki bir teknoloji paketi sayesinde hedefleri daha hızlı belirleyin, daha seri bir şekilde tepki verin ve hedef isabetinizi artırın.

Yaratıcılığınızı Geliştirin
GeForce RTX 30 Serisi GPU’lar sayesinde yaratıcı projelerinize seviye atlatın. En popüler yaratıcı uygulamalarda yapay zeka hızlandırması sunar. Özel sürücülerin ve araçların yer aldığı NVIDIA Studio platformu tarafından desteklenir. Rekor sürelerde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Karmaşık 3D sahneleri işliyor, 8K video düzenliyor veya en iyi enkodlama ve görüntü kalitesiyle canlı yayın yapıyor olmanız fark etmez; GeForce RTX GPU’ların sunduğu performans sayesinde işinizi en iyi şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Profesyonellere Yakışır Bir Yayın Yapın
İnanılmaz grafiklerin yanı sıra kusursuz ve takılmayan canlı yayın akışıyla tüm dikkatler üzerinizde olsun. Yeni nesil donanım tabanlı enkodlama ve dekodlama bir araya gelerek en iyi anlarınızı ayrıntılı bir biçimde göstermenizi sağlar. Yepyeni NVIDIA Broadcast uygulaması, gürültü giderme ve sanal arka plan gibi güçlü yapay zeka özellikleriyle canlı yayınlarınızı bir üst düzeye taşır. GeForce RTX 30 Serisi GPU’lar, izleyicilerinize her seferinde en iyi içeriği sunmak için gereken performansı ve görüntü kalitesini sağlar.

Yıldırım Hızında
En yeni SSD teknolojisi olan NVMe Express ile tüm potansiyelinizin zincirlerini kırın. Geleneksel SATA SSD’lere göre 6 kat daha hızlı.

Silent Storm Cooling 3
Güçlü bir soğutma aynı zamanda gürültülü olmak zorunda değildir. MSI’ın bilgisayarınızda kullandığı Silent Storm Cooling 3 teknolojisinde CPU,GPU ve PSU için farklı soğutma odacıkları bulunur. Böylece hem ısı, hem de gürültü düşük seviyede kalır ve saatler boyu ter dökmeden oyun oynayabilir.

Yepyeni Nahimic 3 ile Gelecek Nesil Ses Deneyimi
Oyun içi 3D surround sesleri geliştirir ve müzik, film ve konferans görüşmelerinde daha berrak bir ses deneyimi sunar.

 

Teknik Özellikler

 

Marka: MSI
Model: 10TG-1231EU
Kimin Seçimi: Oyuncu Seçimi
İşlemci: Intel
İşlemci Modeli: Intel Core i7-10700KF
İşlemci Hızı: 3.80 GHz
İşlemci Cache: 16 MB
Ram Tipi: DDR4
Sistem Belleği: 16 GB
Arttırılabilir Bellek (Maks.): 128 GB
Bellek Yuvası: 4 Adet
Ekran Kartı: GeForce RTX 3060 Ti
Ekran Kartı Hafızası: 8 GB
HDD: 1 TB
SSD: 512 GB
Ses Kartı: Realtek ALC892 7.1 Channel HD Audio
Ekran: Yok
Ethernet (LAN): Var

 

EAN Numarası: 10TG-1231EU MEG Infinite X

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 3.8 Ghz
İşlemci Nesil 10.Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli Nvidia GeForce RTX 3060 Ti
Ekran Kartı Hafızası 8 GB
Monitör Yok
Ekran Çözünürlüğü Yok
İşletim Sistemi Windows 10 Home
Webcam Yok
Kart Okuyucu Yok
Power Supply 750 W
Ethernet Var
Wireless Özelliği Var
Optik Sürücü Yok
Klavye Belirtilmemiş
Mouse Belirtilmemiş

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll