MSI 11SA-074TR MPG Trident 3 Arctic i5-11400F 16GB 1TB SSD 4GB Nvidia GeForce GTX 1650 Windows 10 Home Masaüstü Bilgisayar

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.60 GHz
İşlemci Nesil 11. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 1 TB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli NVIDIA GeForce GTX 1650
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Monitör Yok

MSI 11SA-074TR MPG Trident 3 Arctic i5-11400F 16GB 1TB SSD 4GB Nvidia GeForce GTX 1650 Windows 10 Home Masaüstü Bilgisayar

 

Oyunda Tarzınızı Konuşturun
MPG serisi, gelişmiş RGB kontrolü ve eşitlemesi sayesinde, oyuncuların en iyi özelliklerini öne çıkarır. Ön kısımdaki LED şerit, oyun içi gerçek zamanlı bildirimleri yansıtacak şekilde ayarlanabilir; böylece özelleştirmede yepyeni bir seviye sunar. MPG serisi ile cihazlarınız ilgi odağı olsun, performans sıralamasında her zaman üst seviyede kalsın.

Oyun Sisteminizin Merkezi
Geleneksel tasarım normlarını altüst eden MPG Trident 3 serisi, en yeni 11. Nesil Intel Core işlemci ile en güçlü Mini Gaming Desktop PC. Oyun için özenle tasarlanan MPG Trident 3 Arctic, birlikte gelen standı ile masanıza hem yatay, hem de dikey olarak yerleştirilebilir. Sağlam tasarımı pahlı dış kesimi ile MPG Trident 3 hem mükemmel bir oyun bilgisayarı, hem de evinizin en güzel aksesuarlarından biri.

Performans Yeniden Hayal Edildi
Yeni 11. Nesil Intel Core i5-11400F işlemci, akıllı performansı (AI) baştan tasavvur eden ve kullanıcıya talep ettiği gerçek dünya deneyimini yaşatan yenilikçi bir mimariye sahip.

Çığır Açan Grafikler
GeForce GTX 1650, ödüllü NVIDIA Turing mimarisinin devrim niteliğindeki grafik performansı ile oluşturuldu. Günümüzün en popüler oyunları için bir süperşarj görevi görür ve modern oyunlarda daha da hızlı çalışır. GeForce GTX ile daha iyi bir oyun deneyimi yaşayın.

Turing Gölgelendiricileri
Kayan nokta ve tam sayı işlemlerinin eş zamanlı olarak yürütüldüğü uyarlanır gölgelendirme teknolojisi ve önceki modeline kıyasla iki kat daha büyük önbelleğe sahip yeni bir birleştirilmiş bellek mimarisi ile Turing gölgelendiricileri günümüz oyunlarında akıl almaz performans artışı sağlar. Turing’in gelişmiş grafik özelliklerinden faydalanan modern oyunlarda daha da büyük performans artışı elde edersiniz.

GeForce Experience
Videolar, ekran görüntüleri ve canlı yayınlar kaydedip bunları arkadaşlarınızla paylaşın. Sürücülerinizi güncel tutun. Oyun ayarlarınızı optimize edin. GeForce Experience tüm bunları yapmanıza olanak sağlar. GeForce ekran kartınız için mükemmel bir yol arkadaşı.

Silent Storm Cooling
Güçlü bir soğutma aynı zamanda gürültülü olmak zorunda değildir. MSI’ın MPG Trident 3 Arctic’te kullandığı Silent Storm Cooling teknolojisinde CPU ve GPU için farklı soğutma odacıkları bulunur. Böylece hem ısı, hem de gürültü düşük seviyede kalır ve saatler boyu ter dökmeden oyun oynayabilir.

Yıldırım Hızında
Geleneksel SATA SSD’lerden 6 kat daha hızlı olan yeni SSD teknolojisi NVM Express ile gerçek potansiyelinizi ortaya çıkarın.

Ufak Düşün, Büyük Oyna
MSI'ın Trident serisi masaüstü bilgisayarı size geniş bir oyun alanı bıraksın.

Dünyanın En Küçük Oyun Bilgisayarı
4.72 litrelik kasası ile MPG Trident 3 çoğu standart sırt çantasına rahatlıkla sığabilir ve yalnızca 3.17 kg. ağırlığı ile oyun keyfinizi gittiğiniz her yere taşımanızı sağlar.

Dikey veya Yatay
Birlikte gelen özel standı sayesinde MPG Trident 3 ihtiyacınıza en uygun şekilde yerleştirilebilir.

Sisteminizi Işıklandırın
MPG Trident 3 Arctic, Mystic Light ile özelleştirilebilir. Paletten istediğiniz rengi seçin ve kendi LED efektlerinizi oluşturun.

Sıra Dışı Kablosuz Deneyimi
WiFi 6E ile gelen DÜNYANIN İLK masaüstü bilgisayarı. Yeni Wi-Fi 6E standardı, birçok kullanıcı ile paylaşırken bile ağınızı akıcı ve kararlı tutarak çarpıcı hızlar sunar. Sıra dışı net veri akışı ve düşük gecikmesi ile herkesi geride bırakın.

Maksimum Performans
USB Type-C portu sayesinde MPG Trident 3 Arctic, diğer Type-C cihazlarla uyumludur. Böylece daha rahat ve hızlı çalışarak üretkenliğinizi arttırabilirsiniz.

MSI APP Player
BlueStacks ile yapılan özel işbirliği sayesinde geliştirilen MSI APP Player, mobil oyunlar ve PC platformu arasında fark etmeden geçiş yapmanızı sağlar ve daha iyi grafikler ve birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırmak gibi özelliklerden faydalanmanıza olanak tanır.

MSI Center
MSI Center yazılımı, MSI masaüstü oyun bilgisayarınızı istediğiniz şekilde özelleştirme imkanı verir. Tek bir noktadan tüm sisteminizi izleyin edin ve optimize edin.

Gaming Mode
Tek tıklama ile her şeyi yapar. Oyunlarda tüm optimizasyon ihtiyaçlarınız için.

Game Highlights
En iyi anılarınızı yakalayın ve kaydedin.

Kullanıcı Senaryoları
Günlük işlerinize uyum sağlayacak ön tanımlı senaryolar.

Yepyeni Nahimic 3 ile Gelecek Nesil Ses Deneyimi
Oyunda 3D surround sesleri geliştirir; müzik, film ve konferans görüşmelerinde sesler üzerinde daha fazla kontrol sağlar.

 

Teknik Özellikler

 

Marka: MSI
Model: 11SA-074TR
İşletim Sistemi: Windows 10 Home
İşlemci: Intel Core i5
İşlemci Nesli: 11. Nesil
İşlemci Modeli: i5-11400F
Temel Frekans: 2.60 GHz
Turbo Frekans: 4.40 GHz
Önbellek: 12 MB
Intel vPro Desteği: Yok
Sistem Belleği: 16 GB
HDD: Yok
SSD: 1 TB
Ekran Kartı: Paylaşımsız (4 GB)
Grafik İşlemcisi: GeForce GTX 1650

 

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.60 GHz
İşlemci Nesil 11. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 1 TB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli NVIDIA GeForce GTX 1650
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Monitör Yok
Ekran Çözünürlüğü Yok
İşletim Sistemi Windows 10 Home
Webcam Yok
Kart Okuyucu Yok
Power Supply Belirtilmemiş
Ethernet Var
Wireless Özelliği Var
Optik Sürücü Yok
Klavye Yok
Mouse Yok

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll