MSI 11SC-030XTR MAG Infinite S3 i5-11400F 16GB 512GB SSD 1TB HDD 6GB Nvidia GeForce RTX 2060 FreeDOS Masaüstü Bilgisayar

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.60 GHz
İşlemci Nesil 11. Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli RTX2060
Ekran Kartı Hafızası 6 GB
Monitör Yok

MSI 11SC-030XTR MAG Infinite S3 i5-11400F 16GB 512GB SSD 1TB HDD 6GB Nvidia GeForce RTX 2060 FreeDOS Masaüstü Bilgisayar

 

MAG Infinite S3 - Sınırsız Devrim
Tamamen yeni Intel 11. nesil çekirdek işlemcili masaüstü oyun bilgisayarı.

Tasarım Hikayesi
En iyi oyun deneyimini yaratmak için hazırlanan bir taslaktan doğan MAG Infinite S3, performans ve yenilikçiliği bir araya getiriyor. Stil sahibi bir güç düğmesine ek olarak ön paneli muhteşem keskin çizgilerle üretildi. Devasa havalandırma ızgaraları ile aşırı ısınması engellenirken özelleştirilebilir RGB ışıklandırması sisteminizi her an canlı tutuyor. MAG Infinite S3, işlevden ödün vermeden benzersiz bir tasarım sunuyor.

Performans Yeniden Hayal Edildi
Yeni 11. Nesil Intel Core i5-11400F işlemci, akıllı performansı (AI) baştan tasavvur eden ve kullanıcıya talep ettiği gerçek dünya deneyimini yaşatan yenilikçi bir mimariye sahip.

Nvidia GeForce RTX Serisi Grafikler
Yeni GeForce RTX serisi, önceki nesil grafik işlemcilere göre daha fazla çekirdek ve daha yüksek saat frekansı ile süper hızlı bir performans gösteriyor. Gerçek zamanlı Ray Tracing ile fizik kurallarına uygun gölgeler, yansımalar ve ışıklandırma sayesinde oyunlar gerçeğe dönüşüyor. Süper güçlü Yapay Zeka işlemleri için Tensor çekirdekleri, gelişmiş bellek, performans artışı ve hesaplama teknolojileri sayesinde bu GPU'lar ileri seviye oyuncular için mükemmel birer silah. Süper güçler kazanın!

Devrim Niteliğinde Oyun Performansı
Yepyeni GeForce RTX grafik platformumuzla birlikte devrim niteliğindeki NVIDIA Turing mimarisi gerçek zamanlı ışın izleme, yapay zeka ve programlanabilir gölgelendirme teknolojilerini bir araya getirerek size oyunları deneyimlemenin yepyeni bir yolunu sunuyor.

Oyunlarda Gerçek Zamanlı Ray Tracing
Geleneksel renderleme teknolojileriyle mümkün olanın çok ötesinde bir gerçekçilik düzeyi sunan ışın izleme teknolojisi gerçekçi aydınlatma, yansıma ve gölgeler için kesin çözümdür. Turing, gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisi özelliğine sahip ilk GPU’dur.

DLSS AI Hızlandırma - Maksimum FPS. Maksimum Kalite. Yapay Zeka ile Güçlendirildi.
NVIDIA DLSS, FPS değerlerini benzeri görülmemiş bir görüntü kalitesi ile sunmak için GeForce RTX üzerindeki adanmış AI Tensor çekirdeklerini kullanır. Bu sayede inanılmaz bir görsel deneyim için ihtiyacınız olan performans potansiyeline sahip olursunuz. Yapay Zeka devrimi artık oyunda da hissediliyor.

Devasa Hava Akımı
MAG Infinite S3 Gaming Desktop, optimal soğutma için üretildi. Hava akımı için bol miktarda boş alan ve geniş yüzeyli hava girişi ile termal verimlilik arttırıldı. İyi bir havalandırma, uç noktada soğutma performansı elde etmeyi kolaylaştırıyor.

Yıldırım Hızında
Geleneksel SATA SSD’lerden 6 kat daha hızlı olan yeni SSD teknolojisi NVM Express ile gerçek potansiyelinizi ortaya çıkarın.

Sıra Dışı Kablosuz Deneyimi
WiFi 6E ile gelen DÜNYANIN İLK masaüstü bilgisayarı. Yeni Wi-Fi 6E standardı, birçok kullanıcı ile paylaşırken bile ağınızı akıcı ve kararlı tutarak çarpıcı hızlar sunar. Sıra dışı net veri akışı ve düşük gecikmesi ile herkesi geride bırakın.

Kolay Yükseltme
En yeni teknolojilerle sisteminizden her zaman en iyi performansı elde edin. MSI Gaming masaüstüler içinde bulunan bileşenlere her istediğinizde kolayca ulaşabilir ve rahatlıkla yükseltebilirsiniz. İster depolama kapasitenizi yükseltin, ister işlemcinizi ve ekran kartınızı yenileyin; oyun merkezinizi yepyeni donanımlarla güncel tutmak çok kolay.

MSI APP Player
BlueStacks ile yapılan özel işbirliği sayesinde geliştirilen MSI APP Player, mobil oyunlar ve PC platformu arasında fark etmeden geçiş yapmanızı sağlar ve daha iyi grafikler ve birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırmak gibi özelliklerden faydalanmanıza olanak tanır.

 

Teknik Özellikler

 

Marka: MSI
Model: 11SC-030XTR
Renk: Siyah
İşletim Sistemi: FreeDOS
İşlemci: Intel Core i5
İşlemci Nesli: 11. Nesil
İşlemci Modeli: i5-11400F
Temel Frekans: 2.60 GHz
Turbo Frekans: 4.40 GHz
Önbellek: 12 MB
Intel vPro Desteği: Yok
Sistem Belleği: 16 GB
Bellek Türü: DDR4 3200 MHz
Bellek Düzeni: 1 x 16 GB
Max. Bellek: 64 GB
Toplam Bellek Slotu: 2
HDD: 1 TB 
SSD: 512 GB 
Ekran Kartı: Paylaşımsız (6 GB)
Grafik İşlemcisi: GeForce RTX 2060

 

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.60 GHz
İşlemci Nesil 11. Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli RTX2060
Ekran Kartı Hafızası 6 GB
Monitör Yok
Ekran Çözünürlüğü Yok
İşletim Sistemi Yok (Free Dos)
Webcam Yok
Kart Okuyucu Yok
Power Supply 500 W
Ethernet Var
Wireless Özelliği Var
Optik Sürücü Yok
Klavye Yok
Mouse Yok

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll