MSI 11TG-028TR MAG Infinite S3 i7-11700F 16GB 1TB SSD 8GB Nvidia GeForce RTX 3060 Ti Windows 10 Home Masaüstü Bilgisayar

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.50 Ghz
İşlemci Nesil 11. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 1 TB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli Nvidia GeForce RTX 3060 Ti
Ekran Kartı Hafızası 8 GB
Monitör Yok

MSI 11TG-028TR MAG Infinite S3 i7-11700F 16GB 1TB SSD 8GB Nvidia GeForce RTX 3060 Ti Windows 10 Home Masaüstü Bilgisayar

 

MAG Infinite S3 - Sınırsız Devrim
Tamamen yeni Intel 11. nesil çekirdek işlemcili masaüstü oyun bilgisayarı.

Tasarım Hikayesi
En iyi oyun deneyimini yaratmak için hazırlanan bir taslaktan doğan MAG Infinite S3, performans ve yenilikçiliği bir araya getiriyor. Stil sahibi bir güç düğmesine ek olarak ön paneli muhteşem keskin çizgilerle üretildi. Devasa havalandırma ızgaraları ile aşırı ısınması engellenirken özelleştirilebilir RGB ışıklandırması sisteminizi her an canlı tutuyor. MAG Infinite S3, işlevden ödün vermeden benzersiz bir tasarım sunuyor.

Performans Yeniden Hayal Edildi
Yeni 11. Nesil Intel Core i7-11700F işlemci, akıllı performansı (AI) baştan tasavvur eden ve kullanıcıya talep ettiği gerçek dünya deneyimini yaşatan yenilikçi bir mimariye sahip.

GeForce RTX 30 Serisi Grafikler
Yeni RTX GeForce 30 serisi, önceki nesil grafik işlemcilere göre daha fazla çekirdek ve daha yüksek saat frekansı ile süper hızlı bir performans gösteriyor. Gerçek zamanlı Ray Tracing ile fizik kurallarına uygun gölgeler, yansımalar ve ışıklandırma sayesinde oyunlar gerçeğe dönüşüyor. Süper güçlü Yapay Zeka işlemleri için Tensor çekirdekleri, gelişmiş bellek, performans artışı ve hesaplama teknolojileri sayesinde bu GPU'lar ileri seviye oyuncular için mükemmel birer silah. Süper güçler kazanın!

Nihai Oyun
GeForce RTX 30 serisi, oyuncular ve tasarımcılar için dünyanın en hızlı laptoplarına güç verir. NVIDIA'nın yeni RT ve Tensor çekirdeklerine ek olarak en gerçekçi ışın izleme ve yapay zeka özellikleri için çoklu akış işlemcilerine sahip 2.nesil RTX mimarisi olan Ampere ile gelir.

Üstün Performans
Gerçek zamanlı ışın izleme ile popüler oyunları daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi bir şekilde deneyimleyin ve yapay zeka destekli DLSS ile performanstan ödün vermeyin.

DLSS Yapay Zeka Hızlandırması
Maksimum FPS. Maksimum Kalite. Yapay Zeka Destekli.

Işın İzleme
Oyun grafiklerinin uzun yıllardır peşinde koşulan mihenk taşı olan ışın izleme, ışığın fiziksel davranışını gerçek zamanlı bir şekilde simüle ederek, sinematik seviyede gerçekçi görüntüleme imkanını, grafik gereksinimi en yüksek oyunlara dahi getiriyor.

Zaferi Milisaniyeler Belirler
NVIDIA Reflex, en üst düzey rekabet avantajını sunar. En düşük gecikme. En iyi duyarlılık. GeForce RTX 30 serisi GPU’lar ve NVIDIA G-Sync monitörlerle desteklenir. Rekabetçi oyunlardaki sistem gecikmesini ölçüp optimize eden devrim niteliğindeki bir teknoloji paketi sayesinde hedefleri daha hızlı belirleyin, daha seri bir şekilde tepki verin ve hedef isabetinizi artırın.

Yaratıcılığınızı Geliştirin
GeForce RTX 30 Serisi GPU’lar sayesinde yaratıcı projelerinize seviye atlatın. En popüler yaratıcı uygulamalarda yapay zeka hızlandırması sunar. Özel sürücülerin ve araçların yer aldığı NVIDIA Studio platformu tarafından desteklenir. Rekor sürelerde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Karmaşık 3D sahneleri işliyor, 8K video düzenliyor veya en iyi enkodlama ve görüntü kalitesiyle canlı yayın yapıyor olmanız fark etmez; GeForce RTX GPU’ların sunduğu performans sayesinde işinizi en iyi şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Profesyonellere Yakışır Bir Yayın Yapın
İnanılmaz grafiklerin yanı sıra kusursuz ve takılmayan canlı yayın akışıyla tüm dikkatler üzerinizde olsun. Yeni nesil donanım tabanlı enkodlama ve dekodlama bir araya gelerek en iyi anlarınızı ayrıntılı bir biçimde göstermenizi sağlar. Yepyeni NVIDIA Broadcast uygulaması, gürültü giderme ve sanal arka plan gibi güçlü yapay zeka özellikleriyle canlı yayınlarınızı bir üst düzeye taşır. GeForce RTX 30 Serisi GPU’lar, izleyicilerinize her seferinde en iyi içeriği sunmak için gereken performansı ve görüntü kalitesini sağlar.

Devasa Hava Akımı
MAG Infinite S3 Gaming Desktop, optimal soğutma için üretildi. Hava akımı için bol miktarda boş alan ve geniş yüzeyli hava girişi ile termal verimlilik arttırıldı. İyi bir havalandırma, uç noktada soğutma performansı elde etmeyi kolaylaştırıyor.

Yıldırım Hızında
Geleneksel SATA SSD’lerden 6 kat daha hızlı olan yeni SSD teknolojisi NVM Express ile gerçek potansiyelinizi ortaya çıkarın.

Saydam Yan Panel
MAG Infinite S3, saydam penceresi ile kişiselleştirdiğiniz masaüstü bilgisayarınızı sergilemenizi kolaylaştırır.

Sisteminizi Işıklandırın
MAG INFINITE S3 bilgisayarınızı Mystic Light ile özelleştirin Renk paletinden sisteminize yakışacak birçok renkten istediğinizi seçin ve LED efektlerini özelleştirin.

Sıra Dışı Kablosuz Deneyimi
WiFi 6E ile gelen DÜNYANIN İLK masaüstü bilgisayarı. Yeni Wi-Fi 6E standardı, birçok kullanıcı ile paylaşırken bile ağınızı akıcı ve kararlı tutarak çarpıcı hızlar sunar. Sıra dışı net veri akışı ve düşük gecikmesi ile herkesi geride bırakın.

Kolay Yükseltme
En yeni teknolojilerle sisteminizden her zaman en iyi performansı elde edin. MSI Gaming masaüstüler içinde bulunan bileşenlere her istediğinizde kolayca ulaşabilir ve rahatlıkla yükseltebilirsiniz. İster depolama kapasitenizi yükseltin, ister işlemcinizi ve ekran kartınızı yenileyin; oyun merkezinizi yepyeni donanımlarla güncel tutmak çok kolay.

MSI APP Player
BlueStacks ile yapılan özel işbirliği sayesinde geliştirilen MSI APP Player, mobil oyunlar ve PC platformu arasında fark etmeden geçiş yapmanızı sağlar ve daha iyi grafikler ve birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırmak gibi özelliklerden faydalanmanıza olanak tanır.


 

Teknik Özellikler

 

Marka: MSI
Model: 11TG-028TR
Renk: Siyah
İşletim Sistemi: Windows 10 Home
İşlemci: Intel Core i7
İşlemci Nesli: 11. Nesil
İşlemci Modeli: i7-11700F
Temel Frekans: 2.50 GHz
Turbo Frekans: 4.90 GHz
Önbellek: 16 MB
Intel vPro Desteği: Yok
Sistem Belleği: 16 GB
HDD: Yok 
SSD: 1 TB
Ekran Kartı: Paylaşımsız (8 GB)
Grafik İşlemcisi: GeForce RTX 3060 Ti

 

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.50 Ghz
İşlemci Nesil 11. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 1 TB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli Nvidia GeForce RTX 3060 Ti
Ekran Kartı Hafızası 8 GB
Monitör Yok
Ekran Çözünürlüğü Yok
İşletim Sistemi Windows 10 Home
Webcam Yok
Kart Okuyucu Yok
Power Supply Var
Ethernet Var
Wireless Özelliği Var
Optik Sürücü Yok
Klavye Yok
Mouse Yok

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll