MSI 11UG-478XTR Katana GF76 i7-11800H 16GB 512GB SSD 8GB Nvidia GeForce RTX 3070 FreeDOS 17.3" Notebook

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.30 GHz
İşlemci Nesil 11.Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli RTX3070
Ekran Kartı Hafızası 8 GB
Ekran Boyutu 17.3"

MSI 11UG-478XTR Katana GF76 i7-11800H 16GB 512GB SSD 8GB Nvidia GeForce RTX 3070 FreeDOS 17.3" Notebook

 

Katana GF76
En yeni 11. nesil Intel Core i7 CPU ve NVIDIA GeForce RTX 30 serisi grafiklerle donatılan Katana GF76, oyun sırasında gerçek performansını ortaya çıkaracak şekilde optimize edildi. Yeni Katana GF76, çelik kılıçların dövüldüğü gibi özenli ve güçlü bir işçiliğe sahip. Optimal performansla çalışın, savaş alanında pırıl pırıl parlayın!

MSI Katana GF76
Eski zamanlarda, içinde ejderha ruhu barındıran efsanevi kılıçların varlığına inanılırdı. “Dragon Blade”, Ejder Klanı tarafından dövülen ve hiçbir silahın gücüne yaklaşamadığı bir kılıç. Her savruluşu kasırga gücünde inanılmaz bir rüzgar estiriyor ve her vuruşu gökyüzünde öfke dolu bir fırtına oluşturuyor. Onu kaldırın ve ejderhalardan gelen gücüyle savaşa girin, oyunda yepyeni zirvelere ulaşın!

Nagano Tsuyoshi - Profesyonel Oyun Karakteri Tasarımcısı
1990’lı yıllardan bu yana oyuncuların severek oynadığı heyecan verici “Romance of the Three Kingdoms V” oyununun sıra dışı kapak tasarımını yapan Nagano Tsuyoshi şimdi MSI’da! Oyuncuların hayal gücünü alevlendirerek askeri stratejilerini harekete geçirecek kadar gerçekçi karakterlerine kendini adamış olan Tsuyoshi Nagano’nun bu ihtirası, MSI ile uzun süreli bir işbirliği yapmasını sağladı. Bu birlikteliğin verdiği ruh ile Katana GF76, birçok görsel fikirle birlikte özellikle oyuncular için hazırlandı.

Oyuna Devam Etmenizi Sağlayacak Güçlü Performans
En yeni 11. nesil Intel Core i7 işlemcisi ile önceki nesile göre %40’a varan performans artışı sunar. 4.6GHz çift çekirdek turbo frekansı ile bu 8 çekirdekli işlemci oyunda, üretkenlikte ve multitasking gerektiren işlerinizde maksimum verimliliğe sahiptir. (*Önceki nesil i7-10750H ile karşılaştırılmıştır.)

GeForce RTX 30 Serisi Laptoplar, Nihai Oyun Deneyimi İçin Tam Performans
GeForce RTX 30 serisi, oyuncular ve tasarımcılar için dünyanın en hızlı laptoplarına güç verir. NVIDIA'nın yeni RT ve Tensor çekirdeklerine ek olarak en gerçekçi ışın izleme ve yapay zeka özellikleri için çoklu akış işlemcilerine sahip 2. nesil RTX mimarisi olan Ampere ile gelir.

Resizable BAR
Resizable BAR, işlemcinizin GPU arabelleğinin tamamına erişebilmesini sağlayan ve bu sayede birçok oyunda performansı arttıran gelişmiş bir PCI Express özelliğidir.

Ray Tracing
Oyun grafiklerinde en önemli özelliklerden biri kabul edilen Ray tracing teknolojisi, ışığın fiziksel davranışını taklit eden ve görsel anlamda en yoğun oyunlarda bile sinema sahneleri kalitesinde görüntüleri gerçek zamanlı olarak oluşturabilen bir yöntemdir.

DLSS Yapay Zeka Hızlandırma
Maksimum FPS. Maksimum Kalite. Yapay Zeka ile Güçlendirildi.

RTX Burada.
Gerçek zamanlı Ray Tracing ve Yapay Zeka destekli DLSS ile günümüzün en sevilen oyunlarını daha önce yaşamadığınız bir görsel zenginlikle deneyimleyin. RTX. Şimdi burada!

Dynamic Boost 2.0
Yeni Yapay Zeka destekli Dynamic Boost 2.0 özelliği, gerekli gücü GPU, GPU belleği ve CPU’ya otomatik olarak taşıyarak eskisine göre çok daha büyük bir performans artışı sağlar. Dynamic Boost 2.0 içinde yer alan YZ ağları, gücü kare bazında yönettiği için laptopunuz oyun ve tasarım sırasında sürekli olarak maksimum performans için optimize edilir.

Oyuncuların Tercihine Göre Üretildi.
Özel kırmızı ışıklandırma ve sağlam metal koruma ile tasarlanan bu klavye, 1.7mm tuş mesafesi ile çok daha hızlı tepki ve taktik geribildirim sunuyor. Yeni ergonomik tasarımı sayesinde oyuncuların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek.

144Hz İnce Çerçeveli Gaming Ekran - Benzeri Görülmemiş Hız ve Berraklık
En hızlı oyuncu ekranı ile en canlı görselleri deneyimleyin; hiçbir detayı atlamayın.

Müzik Böyle Olmalı
Üstün kaliteli Hi-Res ses bileşenleri ile kayıpsız bir müzik deneyimi yaşayın. Müziği olanakların el verdiği gibi değil, duymanız gerektiği gibi duyun.

Nahimic - Ses Deneyiminizi Geliştirin
Nahimic oyun içi 3D surround ile sesleri gerçek kaynaklarında üretildikleri gibi deneyimleyin ve Sound Sharing ile Bluetooth üzerinden paylaşın.

Tüm Özellikler Bir Arada
Özel MSI Center yazılımı, MSI laptopunuzu istediğiniz şekilde özelleştirmenize yardımcı olur. İzleme, denetim, optimizasyon ve diğer birçok özellik bu merkezi yazılımda toplandı. Maksimum esneklik ve Smart Image Finder ve UI Skin seçeneği gibi yeni özellikler sayesinde sisteminizi kişisel tercihlerinize göre tamamen özelleştirebileceksiniz.

Battery Master
Pilinizin sağlığını koruyarak ömrünü uzatır.

MSI Companion
Özel ekran üstü gösterge (OSD) sayesinde oyunun tam ortasında bile sisteminizin durumunu izleyin, hatta ince ayarlar yapın.

Crosshair
MSI’ın özel ekran üzeri hedef artısı sayesinde daha iyi nişan alıp daha iyi atış yapabileceksiniz.

Game Highlights
Oyunda en iyi anlarınızı yakalayın ve paylaşın.

Gaming Mode
Tüm oyunlarınızı tek tıklamayla optimize edin.

AI Gürültü Engelleme
Çevredeki gürültüyü (klavye tıklamaları gibi) kesen yapay zeka algoritmaları ile daha yüksek bir video konferans deneyimi yaşayın.

Smart Image Finder
Güzel hatıralarınızı kategorilere ayırarak kolayca gezinmek için Yapay Zeka tarafından üretilen akıllı etiketleri kullanın.

Yeni Kablosuz Standardı
Yepyeni Wi-Fi 6 teknolojisi, 802.11ax standardı ile önceki WiFi 5’e göre 3 kat daha hızlıdır. Yıldırım hızında oyun keyfi, en iyi yayın kalitesi ve kendinizi olayın tam ortasında hissedeceğiniz bir iletişim deneyimi yaşatır. Intel WiFi 6 ile optimal ayarlarda oynayın. (*Teorik maksimum hıza kadar. 802.11AC 80Mhz AC 2x2 standardı ile karşılaştırılmıştır.)

 

Teknik Özellikler

 

Marka: MSI
Model: 11UG-478XTR
İşletim Sistemi: FreeDOS
İşlemci: Intel Core i7
İşlemci Nesli: 11. Nesil
İşlemci Modeli: i7-11800H
Temel Frekans: 2.30 GHz
Turbo Frekans: 4.60 GHz
Önbellek: 24 MB
Çekirdek Sayısı: Sekiz Çekirdek
Sistem Belleği: 16 GB
HDD: Yok
SSD: 512 GB
Ekran Kartı: Paylaşımsız (8 GB)
Grafik İşlemcisi: GeForce RTX 3070
Ekran Boyutu: 17.3"
Dokunmatik Ekran: Yok
Çözünürlük Biçimi: Full HD
Çözünürlük: 1920 x 1080

 

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.30 GHz
İşlemci Nesil 11.Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli RTX3070
Ekran Kartı Hafızası 8 GB
Ekran Boyutu 17.3"
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşletim Sistemi Free Dos
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Oyun

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll