MSI AIO PRO 24X 10M-015EU 23.8 LED 1920X1080 (FHD) NON-TOUCH I7-10510U 16GB DDR4 512GB SSD W10 GRI

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 1.80 Ghz
Sabit Disk Yok
SSD 512 GB
Bellek 16 GB
Monitör 23.8''
İşletim Sistemi Win 10
İşlemci Modeli i7-10510U
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Modeli Intel UHD Graphics
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px

MSI AIO PRO 24X 10M-015EU 23.8 LED 1920X1080 (FHD) NON-TOUCH I7-10510U 16GB DDR4 512GB SSD W10 GRI WEBCAM


PRO 24X 10M-015EU

 

  • İŞLEMCİ: Intel® Core™ i7-10510U
  • İŞLETİM SİSTEMİ: WINDOWS 10
  • DEPOLAMA ALANI: 512GB SSD
  • DEPOLAMA KAPASITESİ: 2.5'' SATAIII / 7200rpm, M.2 SSD (NVMe PCIe / SATA Auto Switch)
  • SISTEM BELLEĞİ: 16GB DDR4
  • BELLEK YUVASI: DDR4 SO-DIMM x 2 slot / 32GB'a kadar
  • GRAFİK KARTI: Intel® UHD Graphics
  • EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ: 23.8" IPS Seviyesi LED Panel (1920*1080 FHD) / MSI Anti-Flicker teknolojisi
  • SES ÇIKIŞI: 2 x 2.5W Hoparlör
  • BLUETOOTH: BT 5
  • USB 3.1 PORT: 4 (Gen 1 Type A, one for Super Charger)
  • USB 2.0 PORT: 2
  • HDMI OUT: 1
  • MIKROFON/KULAKLIK ÇIKIŞI: 1/1
  • KLAVYE/MOUSE: USB
  • VESA KIT UYUMLULUK: 75*75mm

 

İnanılmaz incelikte, şık profil

PRO 24X serisi AIO PC, yalnızca 6.5mm kalınlığı ile ultra ince tasarıma sahiptir. Bir tükenmez kalem kalınlığında olan bu PC, standart bir AIO PC’den 2 kat daha incedir. Sade standı, bu ultra-ince yapıya görsel uyum sağlarken arka kapakta bulunan fırçalı metal dokusu şık ve çağdaş bir tarz kazandırır.

 

IPS sınıfı, ince çerçeveli panel

PRO 24X serisi, ince çerçeveli bir IPS sınıfı panel ile donatılmıştır. Ekran renklerini ve parlaklığı optimize ederek her sahneden keyif almanızı sağlarken, yalnızca 2.2mm kalınlığındaki ultra ince çerçevesi sayesinde her çalışma ortamına mükemmel uyum sağlayarak profesyonel işlerinize daha rahat odaklanmanıza yardımcı olur.

178° Geniş görüntüleme açısı
Her detay daha berrak

E-Ticaret yönetiminiz için en yüksek verimlilik

Kararlı bir veri ve bilgi platformu, gelişmekte olan E-Commerce/ M-commerce uygulamaları için vazgeçilmez gereksinimlerden biridir. PRO 24X 10M serisi, 10.nesil Intel® Core™ işlemcilerin güç verimliliğine sahip mikro mimarisi, gelişmiş üretim teknolojisi ve silikon optimizasyonları ile önceki nesillere göre çok daha hızlı bir performans sunar.

 

NVME PCIE M.2 SSD

İş günlerinde zaman çok önemlidir. Yıldırım hızında sistem açılışları, uygulama ve verilerin inanılmaz bir hızda yüklenmesi size zaman kazandırır. PRO 24X serisi, NVMe PCIe M.2 SSD desteği sayesinde 5 kat daha hızlı olan 2200MB/sn hızlara ulaşabilir.

 

Kolay bakım için özel tasarım

PRO 24X ile gelen HDD Rapid Upgrade tasarımı sayesinde 2.5” depolama cihazlarınızın bakımı ve yükseltmesi artık bir kabusa dönüşmeyecek.

 

PRO 24X ile kanatlarınızı açın

Kartal yükselmek için kanatlarını açtı. Şövalye miğferine rengarenk tüyler taktı. İnce metalik standa sahip PRO 24X ile siz de kanatlarınızı açın.

 

Yoğun Kalite Kontrol Testleri

 

Silent PRO Cooling

SILENT PRO COOLING SOĞUTMA SİSTEMİ

Önemli bileşenler için bağımsız hava akımı MSI PRO 24X, özel bir soğutma sistemi ile donatıldı. Silent Pro Cooling sisteminin bir parçası olan Sunucu Sınıfı Termal Modül, sistemin farklı bileşenlerini ayrı ayrı yönetiyor. Bunun yanında, en çok ısınan önemli bileşenleri üst kısma yerleştirerek sıcak havanın kasayı daha hızlı terk etmesini sağladık. Bu bileşenlere giden hava akımını ayrıştırarak sistem sıcaklığının her zaman kontrol altında tutulmasını ve daha sessiz ve serin bir çalışma ortamı oluşmasını mümkün kıldık.

Sessiz, Kararlı ve Profesyonel bir deneyimin keyfini yaşayın

 

Sizin için en sessiz ortam

 

HER ZAMAN YEDEKLİ

Dual LAN tasarımı, çift LAN bağlanıtısı sayesinde internet/intranet çift ağ ortamlarında size her zaman destek olur.

DUAL LAN

Çift LAN bağlantısı, dosyalarınızı güvenceye almak ve hacker saldırılarından korumak için en iyi yöntemdir (özel MSI BIOS ile)

 

Daha sabit bir monitör paneli

KIRPIŞMA / GÖZ KURULUĞU/ GÖZ YORGUNLUĞU / OKUMA GÖZLÜKLERİ

MSI Anti-Flicker teknolojisi sayesinde monitöre her zaman sabit akım ulaşır. Böylece göz kuruluğu ve göz yorgunluğu azalarak gelecekte okuma gözlüğü kullanma olasılığınız azalır.

 

Geniş görüntüleme açıları

Son derece geniş bir görüntüleme açısına sahip ekranı hem yatay, hem de dikey olarak 178 derece izleme açısına sahiptir. Bu sayede ekrana nereden bakarsanız bakın; tutarlı bir görüntü kalitesine sahip olursunuz.

DAR GÖRÜNTÜLEME AÇILARI

Geleneksel monitörlerde görüntüleme açısı sınırlıdır. Bu nedenle ekrandaki içeriği her açıdan doğru şekilde izleyemeyebilirsiniz. Bu durumda birlikte çalışırken de içeriğin anlaşılması zorlaşabilir.

 

Daha fazlasını gör, Daha fazlasını başar.

Çıkış portları (HDMI), sayesinde PRO 24X, profesyonel verilerinizi görüntülemek için masaüstünüzü ikinci ekrana genişletme fırsatı verir.

İkinci ekranla PRO 24X çalışma veriminizi arttırır ve birçok durumda, sahip olduğunuz olasılıkları da genişletir.

 

VESA Montaj desteği

PRO 24X, VESA montaj standardına destek verir. Böylece evinizin veya ofisinizin duvarına monte edilebilir, PC’nizi masaüstünüzde tamamen görünmez hale getirebilirsiniz.

 

PRO 24X G/Ç bağlantıları

  • 1. 2x USB3.1 Gen Type A
  • 2. MIC-in / Headphone-out
  • 3. DC-in
  • 4. Kensington kilidi
  • 5. 2x RJ45 LAN (seçime bağlı)
  • 6. 1x HDMI out
  • 7. 2x USB 3.1 Gen 1 Type A
  • 8. 2x USB 2.0
  • 9. 1x değiştirilebilir 2.5” depolama

 

SAYISIZ BAŞARILI B2B PROJESİ

Geçtiğimiz yıllar boyunca MSI, devlet ihaleleri, restoran ve otel yönetimi, AVM içi navigasyon projeleri, okul ve üniversite geliştirme projeleri ve profesyonel ofis projeleri gibi sayısız ticari projeye imza attı.

 

MSI markasının Intel Core i7 işlemci ile geliştirdiği modern bilgisayar, Windows 10 Home işletim sistemini kullanır. 23.8 inç ölçüsündeki geniş ekran desteğiyle de dikkat çeken bilgisayar, çalışmalarınızda görüntüleri konforlu bir şekilde alabilmenizi sağlar. Full HD ekran çözünürlüğü de sunan All In One Bilgisayar yardımıyla görüntüleri daha net ve daha gerçekçi bir şekilde izleyebilirsiniz. Tek parça halinde tasarlanmış olan bilgisayar modeli sayesinde kasa için ayrı bir yerleşim alanı oluşturmaya gerek kalmaz. Ürünün monitörünün ve kasasının bir arada yer alması ofis gibi kısıtlı alana sahip ortamlarda verimlilik sağlar. Zarif hatlara sahip olan şık bilgisayar, destek ayağı yardımıyla güvenli bir şekilde kullanabilmeniz için idealdir. Ürünün ayaklı tasarımı denge yaratarak kayma ve devrilme gibi problemleri önler. Ekranı parlama sorununa karşı koruma yaratan bilgisayar, gündüz saatlerinde çalışırken verileri kolayca okuyabilmenize yardımcı olur. Sade bir kasası bulunan All In One ürün, minimal tasarımdan hoşlanan teknoloji meraklılarının takdirini kazanmayı da başarır.

Yüksek Kapasiteli RAM Bellek Desteği

16 GB kapasitesindeki RAM belleğiyle beğeni toplayan MSI bilgisayar, hızlı bir kullanım yaşamanızı sağlayarak işlerinizde size yardımcı olur. Dahili ekran kartı modeli Intel UHD Graphics olan ürün, grafik değerleri açısından son derece zengin bir kullanım yaşamanıza olanak tanır. Programları ve oyunları, gelişmiş ekran kartı desteği yardımıyla takılmadan açabilirsiniz. 512 GB SSD alanına sahip olan kullanışlı ALL In One Bilgisayar ile geniş bir depolama alanına sahip olmanın avantajlarını yaşayabilirsiniz. Çok sayıda programı ve dosyayı bilgisayarınızın hafızasında tutabilirsiniz. IPS LED panel teknolojisinden yararlanan ekranıyla dikkat çeken ürün, görüntülerin yansımasını ve parlamasını önleyerek kaliteli bir kullanım sunar. 2.5 W gücünde 2 adet hoparlörü bulunan bilgisayarla yüksek ses seviyesinde film izleyebilirsiniz. Sesleri eşit olarak dağıtan hoparlörler ile gerçekçi bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Kablosuz Bağlantı Olanaklarından Yararlanın

  • Bluetooth 5 teknolojisinden yararlanan bilgisayar, cep telefonunuzla kablosuz şekilde veri paylaşımı yapabilmenize imkân sağlar.
  • Wi-Fi özelliğiyle kablosuz ağları kolayca algılayan MSI All In One Bilgisayar, internetten kesintisiz şekilde yararlanabilmenize olanak tanır.
  • USB 2.0 girişinin yanı sıra USB 3.1 girişi de bulunan ürün, taşıyıcı belleğiniz ile dosya paylaşımı gerçekleştirebilmenizi mümkün hale getirir.
  • HDMI çıkışı da bulunan bilgisayar sayesinde ürününüzü televizyonunuza bağlayarak görüntü aktarımı yapabilirsiniz.
  • Mikrofon özelliğini kullanmanız, internet görüşmelerinde sesinizin karşı tarafa iletilmesini kolay hale getirir.

Teknik Özellikler

  • Sistem Belleği (RAM): 16 GB
  • Ekran Kartı Modeli: Intel UHD Graphics
  • Ekran Kartı Tipi: Dahili Ekran Kartı
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci Tipi: Intel Core i7

Klavye ve Fare Tasarımıyla Şıklık Yaratan Bilgisayar

All In One Bilgisayar modelinin içeriğinde bulunan klavye ve fare yardımıyla odanızda estetik bir görünüm elde edebilirsiniz. Dekoratif özellikler taşıyan monitörün yanı sıra klavyenin ve farenin renk uyumu da ürününüzü daha şık hale getirir. Tuş aralıklarının geniş tutulduğu ergonomik klavye, parmaklarınızı özgürce hareket ettirerek yazı yazabilmenize olanak tanır. Klavyenin hafif ve dayanıklı yapısı da kullanım sırasında verimlilik ve konfor sağlar. Ürünün ergonomik faresi avuç içerisine rahatça uyum sağlar. Düşük ağırlıklı farenin hassas algılayıcıları, bilgisayarınızı kullanırken size hız katmayı başarır. Sessiz bir şekilde çalışmasıyla da kullanıcılarını memnun etmeyi başaran bilgisayar, ofis ortamının yanı sıra mağazanızda kullanılabilmeniz için de uygundur. Bilgisayarın sadece 6.5 mm kalınlığa sahip profili, dar alanlara yerleşim konusunda kolaylık yaratır. Görüntüleme açısı 178 derece olan bilgisayar, ekranı daha geniş bir şekilde izlemenizi sağlar.

Teknik Özellikler


 

 
 
3D Desteği Yok
Ağırlık 4.44Kg
Bellek Hızı 2666 MHz
Bellek Yuvası 2
Bluetooth Özelliği Var
Boyutlar 538.44 x 169.96 x 399.96mm
Çözünürlük (max) 1920 x 1080
Dokunmatik Ekran Yok
Ekran Boyutu 23,8 inç
Ekran Kartı Bellek Tipi Onboard
Ekran Kartı Kapasitesi Belirtilmemiş
Ekran Kartı Modeli Intel UHD Graphics
Ekran Kartı Tipi Dahili Ekran Kartı
Ekran Panel Tipi LED
Ethernet 10/100/1000
Harddisk Kapasitesi Yok
HDD Hızı 7200 RPM
HDMI Var
İşlemci Cache 6 MB
İşlemci Nesli 10.Nesil
İşlemci Numarası 10510U
İşlemci Tipi Intel Core i7
İşletim Sistemi Windows 10 Home
Kart Okuyucu Yok
Klavye ve Mouse Var
Kullanım Amacı Ev - Ofis
Optik Sürücü Yok
Ram Tipi DDR4
Sistem Belleği [RAM] 16 GB
SSD Kapasitesi 512 GB
Temel İşlemci Hızı 1,80 GHz
USB 2.0 2 Adet
USB 3.0 Yok
USB 3.1 4 Adet
Webcam Yok
Wireless Özelliği Var

EAN Numarası: 4719072690083

İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 1.80 Ghz
Sabit Disk Yok
SSD 512 GB
Bellek 16 GB
Monitör 23.8''
İşletim Sistemi Win 10
İşlemci Modeli i7-10510U
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Modeli Intel UHD Graphics
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşlemci Nesli 10. Nesil
Klavye Var
Mouse Var
Ethernet 10/100/1000

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll