MSI Nvidia Geforce GTX1080 GAMING 8G Gddr5X 8 Gb 256 Bit Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset NVIDIA GTX1080
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 1 Adet
Soğutma Fanlı

MSI Nvidia Geforce GTX1080 GAMING 8G Gddr5X 8 Gb 256 Bit Ekran Kartı 

 

 

 

 

ULTIMATE PC OYUN PLATFORMU


GeForce GTX grafik kartları, şimdiye kadar üretilmiş en gelişmiş olanlardır. Eşsiz performans, güç verimliliği ve yeni nesil oyun deneyimlerini keşfedin.

 

 

VR HAZIR


NVIDIA VRWorks teknolojilerinin kullandığı yeni nesil VR performansını, en düşük gecikmeyi ve en iyi kulaklıklarla tak ve çalıştır uyumluluğunu keşfedin. VR ses, fizik ve haptikler her anı duymanızı ve hissetmenizi sağlar.

 

 

SON OYUN TEKNOLOJİLERİ


Pascal, VR, ultra yüksek çözünürlüklü ve çoklu monitörler de dahil olmak üzere yeni nesil ekranların taleplerini karşılamak üzere üretilmiştir. Son derece sorunsuz oyun ve sinematik deneyimler için NVIDIA GameWorks  teknolojilerine sahiptir. Artı, devrimci yeni 360 derece görüntü yakalama içerir.

 

 

PERFORMANS


Pascal destekli grafik kartları, ultra hızlı FinFET ve en hızlı, en sorunsuz, en yüksek güçte oyun deneyimini sunmak için DirectX ™ 12 özelliklerini destekleyen üstün performans ve güç verimliliği sağlar.

 

 

 

 

LED ışıkları ve efektleri sisteminize veya ruh halinize uyacak şekilde özelleştirin.

 

 

 

 

Kendi sınıfında Tasarım ve Performans.

 

 

TROX

 

 

TORX 2.0 FAN


Oyunlarda olduğu gibi, özel MSI TORX 2.0 Fan teknolojisi, TWIN FROZR VI'nın yeni seviyelerde soğutma seviyeleri elde etmesini sağlamak için takım çalışmasının gücünü kullanır.TORX 2.0 Fan tasarımı, savaş sıcağında son derece sessiz performans için% 22 daha fazla hava basıncı üretir.

 

 

TROX

 

 

ÇİFT BİLYALI RULMANLAR


Çift Bilyalı Rulmanlar, benzersiz MSI TORX 2.0 Hayranlarına yıllarca süren pürüzsüz oyun için güçlü ve kalıcı bir çekirdek sağlar. Yük altında dönerken neredeyse sessiz kalıyorlar, grafik kartınızı yoğun ve uzun oyun seansları sırasında serinliyorlar.

 

 

vr

 

 

OYUNUN GELECEĞİ


Ekran yırtılmasını, panjur ve giriş gecikmesini ortadan kaldırarak, en sorunsuz, en hızlı ve en heyecan verici oyun deneyimi.

 

 

 

 

OYUN UYGULAMASI


MSI Oyun Uygulaması, oyun oynamak için ekstra performans sağlayan veya hafif kullanım sırasında kartınızın sessiz kalmasını sağlayan tek tıklama performans profillerine olanak tanır. Ayrıca görüntü kalitesi iyileştirme teknolojisine kolay erişim sağlayan EyeRest sekmesine de sahiptir.

 

 

oyun uygulaması

 

 

EKRAN HIZI VE SICAKLIKLARI


GPU Core, DRAM Frekansı, GPU & CPU Sıcaklıkları ve çok daha fazlası, oyun veya diğer tam ekran uygulamalarda gerçek zamanlı izleme, tercihinize göre özelleştirilebilir.

AioDragonEye

 

 

OYUN ÜZERİNDEKİ FARKLI BİR GÖRÜNÜM


MSI Dragon Eye, aynı anda bir oyun oynarken bir YouTube videosunu veya Twitch Stream'i izlemenizi sağlar. Dragon Eye uygulamasına bir link veya akış ekleyin ve boyutu, pozisyonu, hacmi ve şeffaflığı seçin ve oyuna başlayın. Birkaç kısayol tuşu ile videonuzu başlatabilir / duraklatabilir veya ses seviyesini ayarlayabilirsiniz.

 

 

Afterburner UI

 

 

MSI Afterburner, grafik kartlarınızın tam kontrolünü sağlayan, dünyanın en tanınmış ve yaygın kullanılan grafik kartı overclock programıdır. Ayrıca donanımınızın inanılmaz derecede ayrıntılı bir görünümünü sağlar ve fan profilleri, kıyaslama ve video kaydı gibi bazı ek özelliklerle birlikte gelir.

 

 

Özellikler : 

 

Marka :Msı

Model : GTX1080 GAMING 8G

Arayüzey : PCI Express x16 3.0

Çekirdek Adı : GP104-400

Çekirdekler : 2560 Adet

Bellek : 8 GB GDDR5X (256 bit)

Önerilen Psu : 500 W

Bellek Tipi : Gddr 5X

Soğutma : Fan 

Bellek Hızı : 10108 Mhz

 

 

 

 

 

EAN Numarası: 4719072467142

Chipset NVIDIA GTX1080
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 1 Adet
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll