MSI OPTIX 27" MAG274QRF WQHD IPS 165HZ 1MS GAMING MONITOR

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Oyun
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 27 inç
Tepkime Süresi 1 ms
Çözünürlük 2560 X 1440
HDMI Var
HDCP Yok
Mini DisplayPort Yok
DisplayPort Var
Ekran Yenileme Hızı (HZ) 165 Hz
3D Desteği Yok
Vesa Uyumluluğu Var

MSI OPTIX 27" MAG274QRF WQHD IPS 165HZ 1MS GAMING MONITOR

OPTIX MAG274QRF

Panel Boyutu: 27" (69 cm)

Panel Çözünürlüğü: 2560x1440 (WQHD)

Yenileme Hızı: 165Hz

Tepki Süresi: 1ms

Panel Tipi: Rapid IPS

Parlaklık (NIT): 300

Görüş Açışı: 178°(H)/178°(V)

Görüntü Oranı: 16:09

Yenileme Teknolojisi: FreeSync

HDR: HDR ready

Kontrast Oranı: 1000:01:00

Dinamik Kontrast: 100000000:1

Aktif Görüntü Alanı (MM): 596.74 (H) x 335.66 (V)

Pixel Arası Uzaklık: 0.2331(H)X0.2331(V)

Renk Sayısı: 1.07B

Vesa: 100x100mm

Rapid IPS sınıfı panel – Ekrandaki renkleri ve parlaklığı optimize ederek görüntü deneyiminizi geliştirir.

165Hz Tazeleme oranı – Gerçek akıcı oyun deneyimi.

1ms GTG tepki süresi – görüntüde yırtılma ve atlamalara son.

Gaming OSD App – Oyunlarınız için mükemmel izleme ayarlarını tasarlayın.

HDR Ready – Kontrast ve gölge ayarları sayesinde göz alıcı detaylar.

Night Vision – Karanlık bölgelerdeki detayları ortaya çıkararak aydınlatan akıllı siyah renk ayarı.

Mystic Light – Oyunda son dokunuş.

Ayarlanabilir Stand – Monitörünüzün pozisyonunu değiştirerek en ergonomik konumda çalışın.

USB Type C – Herhangi bir cihaza zahmetsizce bağlanın.

Geniş Renk Gamı– Oyunda renk ve detaylar daha gerçekçi, daha belirgin.

Game Mode – En iyi görsel efektler için en iyi görüntüleme modu.

Çerçevesiz Tasarım – Süper dar çerçeve ile nihai oyun deneyiminin keyfini çıkarın.

178° Geniş Görüntüleme açısı – Ekrana baktığınız açı değişse de 178° geniş görüntüleme açısı sayesinde renk ve detaylar değişmez.

Anti-Flicker ve Less Blue Light Teknolojileri– Uzun vadede gözlerinizde oluşabilecek hasarı ve göz yorgunluğunu önleyerek daha uzun süre oyunda kalmanızı sağlar.

SAVAŞ ALANINI FETHEDİN

MAG serisi, zorlu kalite kontrol testleri sonucunda, sağlamlık ve dayanıklılığın bir sembolü olarak doğdu. En iyi kullanıcı deneyimi amacıyla üretilen MAG serisi, kolay kurulum ve kullanıcı dostu arayüzü ile giriş seviyesi oyuncular için en iyi seçim.

HATASIZ GÖRÜNTÜ İLE NİHAİ ZAFER

MSI Optix MAG274QRF düz ekran eSpor oyuncu monitörü ile kendi zaferinize gözlerinizi ortak edin. Optix MAG274QRF, 2560x1440 çözünürlük, 165Hz tazeleme oranı ve 1ms GTG tepki süresi ile sizi korkulacak bir rakibe dönüştürür. FreeSync teknolojisi sayesinde Optix MAG274QRF, ekranın tazeleme oranını NVIDIA ekran kartınız ile eşitleyerek ultra akıcı bir oyun deneyimi yaşatır. MSI oyuncu monitörleri ile gelen en yeni teknolojilerin sizi oyunun içine hapsetmesine şahit olun!

HER ANI TERTEMİZ GÖR

Rapid IPS ekran, oyunculara ultra hızlı 1 ms GTG yanıt süresi sağlar ve bu da monitör bulanıklığını önemli ölçüde azaltır. Kristal netliğinde görüntü, hızlı hareket eden oyunlarda size kesinlikle rekabet avantajı sağlayacaktır.

4 KAT DAHA HIZLI

Rapid IPS ekranın sıvı kristal molekülleri, kasırga kadar hızlı döner. Normal sıvı kristal moleküllere göre 4 kata kadar daha hızlı giden hız ile, monitör bulanıklığını ortadan kaldırmak ve kristal netliğinde görüntüler sağlamak için yanıt süresi 1 ms GTG'ye kısalır.

RENK BÖYLE OLMALI

Görüntüdeki bozunmayı yok eden ve izleme açısı değiştikçe oluşan renk farkını en az seviyeye indiren IPS panel ile donatılmıştır. IPS paneller ayrıca kristal berraklığında bir görüntü, anında renk ve parlaklık optimizasyonu sayesinde en iyi izleme deneyimini sunar.

DAHA GENİŞ GÖRÜN, DAHA İYİ MÜCADELE EDİN

Optix serisi eSpor oyun monitörü, 2560x1440'a kadar çözünürlüğü destekleyen bir WQHD panele sahiptir. Bu 16: 9 panel, oyuncuların diğer geleneksel FHD panellere kıyasla daha büyük oyun sahnelerini incelemelerine ve onları diğer rakiplerin önüne geçmelerine olanak tanır.

165HZ TAZELEME ORANI + 1MS GTG TEPKİ SÜRESİ

Optix oyuncu monitörleri, 165Hz tazeleme oranı ve 1MS GTG tepki süresine sahip IPS panel ile seri hareketli PFS, savaş oyunları, yarış simülatörleri, gerçek zamanlı strateji ve spor oyunlarında en büyük avantajı sunar. Bu oyun tipleri son derece hızlı ve kesin tepki gerektirdikleri için ultra-yüksek tazeleme oranına sahip bir monitör rakiplerinize karşı üstünlük kazandıracak.

MÜKEMMEL YENİLEME HIZI

Herhangi bir oyunu yırtılmadan, takılmadan, titreme olmadan oynayın. Diğer çözümlerin aksine, sınırsız yenileme hızı sıfır Hertz'den LCD panel tarafından desteklenen maksimum değere kadar destekler - böylece her oyunda olağanüstü performans sağlar.

GAMING OSD APP 2.0

Monitör ayarlarınızı Windows altında Gaming OSD (On Screen Display) App 2.0 uygulaması ile kolayca yapabilirsiniz. Farklı profil veya oyunlara özel ayarlar atayın; monitörünüzün düğmelerine uzanmak zorunda kalmadan anında değiştirin. Farklı modlar arasında gezinmek ve sizin için en uygun ayarlar bulmak birkaç tıklama uzakta.

EN CANLI EKRAN

Optix serisi HDR teknolojisi ile donatılmıştır. Böylece görüntüler geleneksel monitörlere göre daha daha fazla renge sahiptir; daha detaylı ve insan gözünün doğada gördüğüne en yakın şekilde size ulaşır.

GECE GÖRÜŞÜ

Oyun ekranınızın ister tamamı karanlık olsun; ister sadece bazı bölgelerde ağır gölgeler olsun. Dünyanın ilk akıllı karanlık ayarı ile bu karanlık noktalar detayları rahatça görebileceğiniz bölgelere dönüşebilir.

GERÇEK RENKLER

Optix serisi Gaming monitör, standart monitörlere göre daha geniş bir renk gamı sunar. Böylece oyunlarda renkler ve detaylar daha gerçekçi ve belirgindir.

ALÇALTIN

Monitörünüzün yüksekliğini çocukların bile rahatlıkla ulaşabileceği bir seviyeye ayarlayabilirsiniz.

YÜKSELTİN

En rahat olduğunuz pozisyonda oynamanız için.

EĞİN

Monitörünüzü, tam istediğiniz açıya ayarlayın ve oyunun keyfini çıkarın.

MÜKEMMEL UYUM İÇİN TASARLANDI

MSI Optix Gaming monitör, oyun seanslarınızın çok daha konforlu geçmesini sağlamak üzere tasarlandı. Eğme (-5 ° ~ 20 °), alçaltma ve yükseltme (0 ~ 100 mm), döndürme (-75 ° ~ 75 °) çevirme (-90 ° ~ 90 °) ayarlamaları sayesinde, maksimum ergonomi ve optimum izleme deneyimleri sunar.

EVRENSEL TYPE-C BAĞLANTISI

MSI Optix oyun monitörü, cihazlarınıza güç sağlamanıza (15W'a kadar) ve herhangi bir cihaza zahmetsizce bağlanmanıza olanak tanıyan USB Type-C bağlantısını destekler.

GÖRÜNTÜDE YIRTILMAYA SON

Oyun deneyimi, görüntüde yırtılma ve kötü çerçeve hızı arasında seçim yapmak demek değildir. MSI Optix serisi oyuncu monitörleri ile buna gerek yok. AMD FreeSync™ teknolojisi sayesinde neredeyse her çerçeve hızında akıcı ve takılmasız bir performansı deneyimleyin.

OYUN SİSTEMİNİZİ ÖZELLEŞTİRİN

MSI Mystic Light sayesinde Optix serisi oyuncu monitörünüz, diğer Mystic Light uyumlu ürünlerle kolayca senkronize edilen yumuşak bir ambians ışığı yayar. Renk paletinden istediğiniz rengi seçin; ister akıllı telefonunuz, ister Mystic Light uygulaması üzerinden sisteminize tam aradığınız o mükemmel görünümü kazandırın.

BİR UÇTAN BİR UCA

Süper ince kasası sayesinde 180 derece çok monitörlü kurulumlarda en yeni oyunlarda kendinizi aksiyonun içinde hissetmenizi sağlar. Çok monitörlü kurulumlarda ekranlar arasında görüntü kesilmesi hissetmeden oynayabilir ve çalışabilirsiniz.

GAMING MODE
OYUN TARZINIZI SEÇİN

MSI Optix serisi oyuncu monitörleri farklı modlara sahiptir. Oynamakta olduğunuz oyunun tarzını seçerek görsel efektleri en iyi şekilde deneyimleyebilirsiniz.

178 DERECELİK
GENİŞ GÖRÜNTÜLEME AÇISI

MSI oyuncu monitörleri, optimal izleme açısından taviz vermeden sisteminizi istediğiniz gibi konuşlandırmanıza olanak sağlar. Ekrana bakma açısı arttıkça renkleri ve detayları değişmeden görme olanağınız, diğer monitörlere oranla çok daha fazladır.

KIRPIŞMAYI ÖNLEYEN ANTI-FLICKER TEKNOLOJİSİ

Standart monitör ekranları saniyede 200 kez titreşir. Normalde çıplak gözle görülemeyen bu kırpışma zaman içinde göz yorgunluğuna neden olur. MSI Anti-Flicker teknolojisi, bu kırpışma oranını büyük ölçüde azaltarak izleme deneyiminizi daha konforlu hale getirir.

MAVİ IŞIK AZALTMA

MSI Optix monitörler, ekranın yaydığı mavi ışığı büyük ölçüde azaltarak uzun oyun seanslarında gözlerinizi daha az yoracak ve izleme deneyiminizi daha konforlu hale getirecek şekilde optimize edilmişlerdir.

 

Teknik Özellikler

 

Ekran Boyutu: 27"

Çözünürlük: 2560 x 1440 (2K)

Tazeleme Hızı: 165 Hz

HDR: Yok

Panel: IPS

Tepkime Süresi: 1ms

Parlaklık: 300 cd/m2

Kontrast Oranı: 1,000:1

Renk: 1.07 Milyar

Görüş Açısı: 178° (H) / 178° (V), 130° (H) / 120° (V)

Vesa Uyumluluğu: Var

Vesa Ölçü: 100 x 100mm

Sync Teknolojisi: G-Sync (NVIDIA)

HDCP Desteği: Yok

3D Ready: Yok

DisplayPort: 1

USB-C: Var

HDMI: 2

USB 2.0: 2

 

EAN Numarası: MAG274QRF

Kullanım Alanı Oyun
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 27 inç
Tepkime Süresi 1 ms
Çözünürlük 2560 X 1440
HDMI Var
HDCP Yok
Mini DisplayPort Yok
DisplayPort Var
Ekran Yenileme Hızı (HZ) 165 Hz
3D Desteği Yok
Vesa Uyumluluğu Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll