Microsoft Windows 10 Pro 32/64Bit Türkçe Kutulu FQC-09127

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Lisans Türü Kutulu
Dil Desteği Türkçe
Sürüm Windows 10
Desteklenen Platform PC
Kullanıcı Sayısı 1 Kullanıcı
Format DVD
Sistem Mimarisi 32 bit - 64 bit
Versiyon Windows 10 Professional

Microsoft Windows 10 Pro 32/64Bit Türkçe Kutulu FQC-09127

 

Windows Pro 10

 

Windows 10 Pro edinerek harika bir iş ortağına sahip oldunuz. Windows 10 Ev sürümünün tüm özelliklerine sahip olmanın yanı sıra, şifreleme, uzaktan oturum açma, sanal makineler oluşturma ve çok daha fazla önemli işe yönelik işlevselliği vardır. Daha hızlı açılış; bildiğiniz ama daha da gelişmiş Başlangıç menüsü ve işlerinizi birden çok aygıtta yapmak için mükemmel yeni yollar; ayrıca çevrimiçi eylemler için hazırlanmış yepyeni tarayıcı gibi yenilikçi özellikleri de çok seveceksiniz.

İş için doğru seçim

 

Etki alanınıza katılın. Ağ dosyalarınızı, sunucunuzu, yazıcınızı ve daha fazlasını kullanmak için Azure Active Directory’e veya İş veya okul çevrenize bağlanabilirsiniz.

 

Gelişmiş şifreleme. Şifreleme ve güvenlik yönetimiyle verilerinizi korumanıza yardımcı olacak Bitlocker ile ek güvenlik sağlayın.

 

Uzaktan oturum açma. Windows 10, Uzak Masaüstü ile uzaktan oturum açabilmenizi ve evde veya yoldayken Pro PC’nizi kullanabilmenizi sağlar.

 

Sanal makineler. Hyper-V ile, aynı anda ve aynı PC üzerinde birden fazla işletim sistemini çalıştırabileceğiniz sanal makineler oluşturup bunları çalıştırabilirsiniz.

 

Uygulamalarınız Mağazada. Windows 10 size, Windows Mağazası’nda şirket uygulamalarına kolayca erişebileceğiniz kendi özel uygulama bölümünüzü oluşturmanızı sağlar.

 

İşini tam yapar

 

Windows 10, bildiğiniz Windows’la çok seveceğiniz yenilikleri bir araya getiriyor. InstantGo gibi teknolojiler bilgisayarınızı hemen çalıştırmanızı ve kaldığınız yerden başlamanızı sağlar. Ve kötü amaçlı yazılımlardan korunmaya yardımcı olmak amacıyla Windows 10’da bu güne kadar olandan daha fazla yerleşik güvenlik özellikleri mevcuttur.

Aynı anda birden fazla iş

 

Dört ayrı şeyi aynı ekranda yapabilme becerisiyle bir usta gibi aynı anda birden fazla iş. Ekran kalabalıklaşmaya mı başladı? Daha fazla alana sahip olmak için sanal masaüstü oluşturup, sadece istediğiniz öğelerle çalışın. Artı, tüm bildirimleriniz ve önemli ayarlarınız ulaşılması kolay bir ekranda toplanır.

Microsoft Edge

 

Web’i sizin istediğiniz şekilde çalışması için tasarlanmış yepyeni bir tarayıcı. Doğrudan web sayfaları üzerine yazın ve bağlantı ve notlarınızı başkalarıyla paylaşın. Dikkati dağıtan şeyleri ortadan kaldıran okuma görünümünü çok beğeneceksiniz. Ayrıca, aradıklarınızı bulmanızı hızlandıracak geliştirilmiş bir adres çubuğu da var.

Süreklilik

 

En iyi ekran daima sizin o an baktığınız ekrandır, çünkü Windows 10, aktiviteniz ve aygıtınızdaki tecrübenizi en uygun hale getirir. Ekran özellikleri kolay gezinmeye uygundur ve uygulamalar, en küçük ekrandan en büyüğüne sorunsuzca uyum sağlar.

Sadece size özgü

 

Windows 10 aygıtınız sizi tanır ve varlığınızı gerçek kişisel yollarla onaylar. Windows Hello ile aygıtınız sizi adınızla karşılar ve sizi tanıyarak giriş ekranından el sallayarak sizi parolanızı hatırlama veya yazma zahmetinden kurtarır.

Oyun ve Xbox

 

Xbox One oyunlarınızı Windows 10 PC, dizüstü bilgisayar ve tabletinizde oynayın. Game DVR özelliğini kullanarak kahramanınızın en müthiş hareketlerini kaydedebilir ve oyunu bırakmadan hemen arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Lisans Türü Kutulu
Dil Desteği Türkçe
Sürüm Windows 10
Desteklenen Platform PC
Kullanıcı Sayısı 1 Kullanıcı
Format DVD
Sistem Mimarisi 32 bit - 64 bit
Versiyon Windows 10 Professional

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll