Microsoft Windows Home 10 32-bit/64-bit Türkçe Kutu KW9-00262

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Lisans Türü Kutulu
Dil Desteği Türkçe
Sürüm Windows 10
Desteklenen Platform PC
Kullanıcı Sayısı 1 Kullanıcı
Format DVD
Sistem Mimarisi 32 bit - 64 bit
Versiyon Windows 10 Home

Microsoft Windows Home 10 32-bit/64-bit Türkçe Kutu KW9-00262

 

 

Windows Ev 10

 

İşlerinizi gerçekleştirirken ortağınız Windows 10'dur. Daha hızlı açılış; bildiğiniz ama daha da gelişmiş Başlangıç menüsü ve işlerinizi birden çok aygıtta yapmak için mükemmel yeni yollar. Çevrimiçi eylemler için hazırlanmış yepyeni tarayıcı gibi yenilikçi özellikleri de çok seveceksiniz.

Şimdiye kadar gördüğünüz en iyi Windows

 

Windows 10’la beraber bir aygıttan diğerine sorunsuz geçebilmeniz için tasarlandı. Hızlı ve uyumludur. Hatta gerçek insanlarla ücretsiz yazışarak veya telefonla destek alabilirsiniz. Windows 10 ile mükemmel işler yapmak şimdi her zamankinden daha kolay. 

İşini tam yapar

 

Windows 10, bildiğiniz Windows’la çok seveceğiniz yenilikleri bir araya getiriyor. InstantGo gibi teknolojiler bilgisayarınızı hemen çalıştırmanızı ve kaldığınız yerden başlamanızı sağlar. Ve kötü amaçlı yazılımlardan korunmaya yardımcı olmak amacıyla Windows 10’da bu güne kadar olandan daha fazla yerleşik güvenlik özellikleri mevcuttur.

Aynı anda birden fazla iş

 

Dört ayrı şeyi aynı ekranda yapabilme becerisiyle bir usta gibi aynı anda birden fazla iş. Ekran kalabalıklaşmaya mı başladı? Daha fazla alana sahip olmak için sanal masaüstü oluşturup, sadece istediğiniz öğelerle çalışın. Artı, tüm bildirimleriniz ve önemli ayarlarınız ulaşılması kolay bir ekranda toplanır.

Microsoft Edge

 

Web’i sizin istediğiniz şekilde çalışması için tasarlanmış yepyeni bir tarayıcı. Doğrudan web sayfaları üzerine yazın ve bağlantı ve notlarınızı başkalarıyla paylaşın. Dikkati dağıtan şeyleri ortadan kaldıran okuma görünümünü çok beğeneceksiniz. Ayrıca, aradıklarınızı bulmanızı hızlandıracak geliştirilmiş bir adres çubuğu da var.

Süreklilik

 

En iyi ekran daima sizin o an baktığınız ekrandır, çünkü Windows 10, aktiviteniz ve aygıtınızdaki tecrübenizi en uygun hale getirir. Ekran özellikleri kolay gezinmeye uygundur ve uygulamalar, en küçük ekrandan en büyüğüne sorunsuzca uyum sağlar.

Sadece size özgü

 

Windows 10 aygıtınız sizi tanır ve varlığınızı gerçek kişisel yollarla onaylar. Windows Hello ile aygıtınız sizi adınızla karşılar ve sizi tanıyarak giriş ekranından el sallayarak sizi parolanızı hatırlama veya yazma zahmetinden kurtarır.

Oyun ve Xbox

 

Xbox One oyunlarınızı Windows 10 PC, dizüstü bilgisayar ve tabletinizde oynayın. Game DVR özelliğini kullanarak kahramanınızın en müthiş hareketlerini kaydedebilir ve oyunu bırakmadan hemen arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

 

 

 

Lisans Türü Kutulu
Dil Desteği Türkçe
Sürüm Windows 10
Desteklenen Platform PC
Kullanıcı Sayısı 1 Kullanıcı
Format DVD
Sistem Mimarisi 32 bit - 64 bit
Versiyon Windows 10 Home

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll