Msi Radeon RX 5700 MECH GP OC 8GB GDDR6 256Bit Gaming Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset Radeon RX 5700
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 1 Adet
Soğutma Fanlı

Msi Radeon RX 5700 MECH GP OC 8GB GDDR6 256Bit  Gaming Ekran Kartı

 

Msi Radeon RX 5700 MECH GP OC Gaming Ekran KartıHarika oyun deneyimleri, kuralları yıkarak oluşturulur. 7nm FinFet teknolojisiyle üretilen ve RDNA mimarisiyle tasarlanan yeni nesil AMD Radeon RX 5700 ile olağanüstü performans ve yüksek kaliteli oyun deneyimi sunar. Radeon RX 5700 ile kontrolü ele alın ve size özel güçlü ve hızlandırılmış oyun deneyiminin keyfini çıkarın.

 

RDNA Mimarisi ile Maksimum Oyun PerformansıYüksek performanslı RDNA mimarisi ile geliştirilen Radeon Görüntü Keskinleştirme, FidelityFX ve VR teknolojileri gibi özelliklerle maksimum performans ve ağzınızı açık bırakacak oyun deneyimleri sizi bekliyor!

 

Sürükleyici Oyun DinamikleriOyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın. 700’den fazla monitörde kullanılan AMD Radeon FreeSync teknolojisi ile takılma ve yırtılma olmaksızın akıcı bir oyun deneyimi yaşayın. En sevdiğiniz e-spor oyunları için ultra hızlı tepki süresi sağlayan Radeon Anti-Lag sayesinde en düşük gecikme süresi ile oyunlarınızda rekabet üstünlüğünü yakalayın. En güncel Radeon yazılımları ile ekran kartınızın potansiyelini tamamen serbest bırakan en güncel ve yeni oyunlar için optimize edilmiş Radeon Software ile yüksek performansta ve özelleştirilebilir oyun deneyimini yaşayın.

 

Yeni Gaming RDNA MimarisiGaming RDNA mimarisi, muhteşem performans ve 4 kata kadar IPC iyileştirmesi sunan, yeniden tasarlanmış 36 işlem ünitesi ve 2304 işlem çekirdeğine ev sahipliği yapıyor. Bu da hacimsel aydınlatma, bulanıklandırma efektleri ve alan derinliği gibi görsel efektler için gelişmiş performans anlamına geliyor. Radeon RX 5700, görsel efektler için optimize edilen yeni işlemci birimleri ve yeni yönergeler ile çok katmanlı arabellek hiyerarşisini kullanarak gecikmeyi büyük ölçüde azaltarak oyunların daha hızlı tepki vermesine olanak tanır.

 

Soğutma Performansı İçin Geliştirilmiş TasarımGeliştirilmiş MECH serisi, etkileyici görünümünün yanı sıra referans soğutma ile kıyaslandığında, sıcaklığı %11’den daha fazla düşüren gelişmiş soğutma performansına sahiptir.

 

Torx Fan 3.0Soğutmada bir sembol haline gelen MSI TORX fanların yeni versiyonunda termal performansın sınırlarını zorluyoruz. Geleneksel kanatlar üzerinde görülen çıkıntılar, hava akışını yoğunlaştırıp dağıtıcı kanatlara aktararak sabit ve güçlü bir basınç üretilmesini sağlar.

  • Dağılımlı Fan Kanatları: Dağıtıcı fan kanatları daha dik bir kavise sahiptir. Böylece içeri daha fazla hava çekilerek soğutma bloğu üzerine üflenen hava akımı ve etkisi maksimum seviyeye ulaşır.
  • Geleneksel Fan Kanatları: Geleneksel fan kanatları, aşağı doğru hava akımını maksimum seviyeye çıkarır ve alt kısımdaki geniş heatsink üzerine yönlendirerek sürekli hava akışı sağlar.

 

Soğutma Tabanda Başlar6mm kalınlığa sahip bakır soğutma boruları, optimize edilen yerleşim ve doğrudan temas eden tasarım sayesinde soğutma verimliliğini arttırır.

 

Termal PedlerKullanılan bol miktarda termal pedler, bileşenlerin soğutma bloğuna ısı iletimini arttırarak çok daha verimli bir soğutma performansı sunar.

 

Sağlam Arka PlakaSağlam arka plaka, karta şık bir görünüm katarken aynı zamanda yüksek kalitesi ve sağlamlığıyla kartınıza ekstra güç ve dayanıklılık katar, kartın yapısını güçlendirir.

 

Dragon Center - Tek Bir Uygulama İle Oyun Sisteminiz Üzerinde Tam KontrolPC’nizin kontrolüne tamamen sahip olmanız için gereken her şeyi tek bir uygulamada toplayan MSI Dragon Center, MSI masaüstü, ekran kartı, anakart ve hatta oyun donanımlarınızın tam işlevselliği için yüklemeniz gereken tek MSI yazılımı olacaktır. Dragon Center ile gelişmiş anakartların özelliklerini kontrol altına alın ve sonsuz olasılıkları ortaya çıkarın.

 

MSI ile Sanal Gerçekliğe Hazır OlunSanal gerçekliğin büyülü dünyasını sonuna kadar deneyimleyebilmek için yüksek performanslı donanımlar gerekli. Üst sınıf oyun sistemleri ve e-Sporda dünya lideri MSI, sisteminizin VR için hazır olduğundan emin olmanız için tavsiye ettiğimiz MSI VR oyun sistemleri sayesinde VR iş ortaklarımızla birlikte size oyunların hayat bulduğu son derece gerçekçi bir VR deneyimi sunuyoruz.

 

Oyunun GeleceğiEkranda yırtılma, takılma ve gecikme olmadan en akıcı, en hızlı ve en heyecanlı oyun deneyimi. Ultra yüksek çözünürlük (UHD) ile 1080p seviyesinin 4 katına ulaşabilir, oyunda daha keskin ve detaylı görüntülere kavuşabilirsiniz.

HDR (High Dynamic Range) teknolojisi, oyun dünyanızı daha önce görmediğiniz kadar yüksek kontrast ve renkler sayesinde çarpıcı parlaklık ve canlılıkta bir görüntü deneyimi ile zenginleştirir.

 

MSI AfterburnerMSI Afterburner, dünyada en tanınan ve en çok kullanılan ekran kartı hız aşırtma aracıdır. Ekran kartınız üzerinde tam denetim kurmanızı sağlar. Ayrıca donanımlarınız üzerinde gerçek zamanlı ve son derece detaylı bilgi vermenin yanında fan profilleri özelleştirme, benchmark ve video kayıt gibi bazı ek özellikler de sunar.

 

Radeon Görüntü Keskinleştirme (RIS) TeknolojisiRadeon Görüntü Keskinleştirme teknolojisi, oyun çözünürlüğü üzerinde tam kontrol sağlamanıza ve görüntü kalitesi ile performans arasındaki dengeyi kurmanıza olanak tanır. Daha iyi FPS değerlerine ulaşmak için düşük çözünürlükte oyun oynadığınızda oluşan bulanıklığı gidermek için, Radeon GPU ölçekleme ve RIS özelliğini birlikte kullanarak oyun içi görsellerin keskinliğini geri kazanmasını sağlayabilir ve detaylı tam ekran oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

FidelityFX TeknolojisiOyun geliştiricilerinin yüksek kaliteli işleme sonrası efektler oluşturmalarına yardımcı olan FidelityFX, oyunların görsel doğruluk ve performans arasında bir denge kurmasını kolaylaştırır. FidelityFX teknolojisi, geleneksel görüntü keskinleştirme rutinlerinin sebep olduğu yapay dokuları en aza indirirken, düşük kontrasta sahip alanlardaki detayları ortaya çıkaran Kontrast Uyumlu Keskinleştirme (CAS) özelliğini barındırır.

 

Oyun Deneyiminizi Bir Üst Seviyeye TaşıyınOyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın. Radeon RX 5700'ün tüm avantajlarından yararlanan AMD Radeon FreeSync1 ve FreeSync 2 HDR2 teknolojileri oyunculara, 700'den fazla monitörde daha yüksek tazeleme oranları, düşük gecikme süresi ve 10bit HDR ile takılma ve yırtılma olmaksızın akıcı bir oyun deneyimi sunar.

 

Radeon Anti-LageSpor için geliştirilen Radeon Anti-Lag, verilen komutla ekranda görünen etkisi arasında geçen süreyi yüzde 31’e kadar azaltarak, rekabetçi bir avantaj sunar. Böylece daha yüksek kare oranlarına benzer bir deneyim sağlar.

Teknik Özellikler

MODEL NAME
Radeon RX 5700 MECH GP OC
GRAPHICS PROCESSING UNIT
Radeon™ RX 5700
INTERFACE
PCI Express 4.0
CORES
2304 Units
CORE CLOCKS
Boost: up to 1750 MHz
Game: up to 1675 MHz
Base: 1515 MHz
MEMORY SPEED
14Gbps
MEMORY
8GB GDDR6
MEMORY BUS
256-bit
OUTPUT
DisplayPort x 3 (v1.4) / HDMI 2.0b x 1
HDCP SUPPORT
Y
POWER CONSUMPTION
225 W
POWER CONNECTORS
8-pin x 1, 6-pin x 1
RECOMMENDED PSU
750W
CARD DIMENSION(MM)
232x 126 x 46 mm
WEIGHT (CARD / PACKAGE)
799g / 1233g
DIRECTX VERSION SUPPORT
12
OPENGL VERSION SUPPORT
4.Haz
MULTI-GPU TECHNOLOGY
Crossfire™, 2-Way (Bridgeless)(DX12)
MAXIMUM DISPLAYS
4
VR READY
Y
DIGITAL MAXIMUM RESOLUTION
7680x4320

 

 

EAN Numarası: 4719072681906

Chipset Radeon RX 5700
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 1 Adet
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll