OCZ ZS550W 550W 13.5Cm Fanlı 80+ Bronze Güç Kaynağı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Güç Seçenekleri 550 W
PFC Aktif PFC
Verimlilik 80+ Bronze

OCZ ZS550W 550W 13.5Cm Fanlı 80+ Bronze Güç Kaynağı

 

 

OCZ ZS Serisi OCZ-ZS550W-EU


 

Oyun Sistemleri için ekonomik güç kaynağı. 
OCZ ZS serileri uygun fiyat aralığıyla günümüz oyun sistemleri için en etkili güç kaynağıdır. NVIDIA SLI ve ATI Crossfire gibi çoklu ekran kartı bağlantılarını destekler. Stabil ve gösterişli dizaynın ideal bir kombinasyonu olan ZS serileri oyuncular ve modifiye meraklıları için tasarlanmıştır. Kompakt formu sayesinde birçok farklı kasada rahatlıkla kullanılabilir..

 

 


16 Adet Güç Bağlantısı

OCZ ZS550W Serisi 650W Güç Kaynağında; 1 x 20+4pin Anakart Güç Çıkışı, 1 x 8pin 12V CPU Güç Çıkışı, 1 x 6pin PCI-E Güç Çıkışı, 1 x 6+2pin PCI-E Güç Çıkışı, 4 x Moles (IDE HDD/DVD) Güç Çıkışı, 8 x S-ATA Güç Çıkışı olmak üzere tam 18 adet güç bağlantısı bulunmaktadır.

 

 

OCZ ZS Serisi OCZ-ZS650W-EU

 

Harcadığınız Gücün Parasını Ödeyin!

OCZ ZS550W Serisi Güç Kaynakları, 80+ Bronze sertifikasına sahip olup, sisteminize gerekli tüm enerjiyi yüksek verimlilikle sağlamaktadır. Bu sayede hem daha az enerji boşa gidecek hemde sisteminiz daha az ısınacak, bunlara paralel olarak da daha az gürültü oluşturacaktır.Enerji fiyatlarının sürekli yükseldiği günümüzde "güç kaynağı ünitelerinin verimliliği" konusu çok daha öne çıkmaktadır. Verimlilik güç giriş ve çıkışı arasındaki oranı temsil eder. %80 verimliliği olan bir güç kaynağı giriş gücünün %80'ini bilgisayarın donanımının çıkış gücüne ve kalan %20'yi de atılan ısıya çevirir. Isı kaybı ne kadar düşükse kasada da o kadar az ısı oluşacaktır. Sadece enerji tasarrufu yapmakla kalmayacak, bilgisayarınız da daha düşük ses seviyesinde çalışacaktır.

 

 

OCZ ZS Serisi OCZ-ZS550W-EU

 

Nvidia SLI & ATI CrossFireX Desteği

OCZ ZS550W Serisi Güç Kaynakları, Çoklu PCI-E çıkışları ile Nvidia SLI ve ATI CrossFireX teknolojilerine destek verir.
 

 

OCZ ZS Serisi OCZ-ZS650W-EU

 

Uygun fiyat

Uygun fiyata sahip olabileceğiniz bu güce siz de şaşıracaksınız. OCZ ZS550W Serisi 650W güç kaynağı, alnının akıyla kazandığı 80Plus Bronz sertifika ile kalitesini kanıtlamıştır. Dev 13.5 cm’lik fanı ile ısıyı bileşenlerden uzak tutar, tam sessizlik sağlar. Bütçenizi sarsmadan güvenli ve güçlü bilgisayar kullanımı için yaratılmıştır.

 

 

OCZ ZS Serisi OCZ-ZS650W-EU

 

ZS 650W

ZS 650W güçlü 12v kanal yapısı ile enerjiye aç donanımlarınızı en iyi şekilde besler. Tek kanaldan sağlanan bu üstün güç ile verimli ve stabil kullanım sağlanır. Veriminden kayıp vermeden uzun yıllar 7/24 açık bilgisayarlarda dahi tam yük altında hizmet etmek için üretilmiştir. Size sadece endişeden uzak, eğlenceli bilgisayar kullanımının tadını çıkarmak kalır.

 

 

OCZ ZS Serisi OCZ-ZS650W-EU

 

En önemli güç kaynağı

En önemli güç kaynağı değerlendirme enstitüsü 80Plus testlerinden %85 ve üzeri verimliliği ile Bronze sertifikaya hak kazanan ZS 650W bu sayede şebekeden gereksiz güç çekmez. Elektrik ziyanı olmadığı için faturalarınız azalır. Daha az güç kaybı daha az ısınmasını ve sessiz çalışmasını sağlar.

 

 

OCZ ZS Serisi OCZ-ZS650W-EU

 

Termal Kontrollü 135mm Sessiz Fan

Sahip olduğu 135 mm’lik fan çok sessiz çalışır. Güç kaynağının üzerindeki yük arttıkça ortaya çıkan sıcaklığa göre kendini otomatik olarak ayarlar ve gerekli hızda döner. Bu sayede her türlü kullanım ortamına göre sessiz ve etkili soğutma sağlar.

 

 

OCZ ZS Serisi OCZ-ZS650W-EU

 

OCZ ZS 650W

OCZ ZS 650W kullanıcısına sunduğu bol çıkış seçeneği ile her türlü kullanım durumuna hazırlıklıdır. İster üstün oyun performansı için çoklu grafik kartları ile, ister geniş depolama alanı için bol sabit disk ile kullanın, her türlü duruma hazırlıklıdır.

 

 

OCZ ZS Serisi OCZ-ZS650W-EU

 

Siyah Sleeve Sarılı

Geniş ve uzun fulltower kasalar için ekstra uzun güç kablolar yer almaktadır. Böylece güç kaynağını aşağıya monte etseniz dahi üstte kalan güç girişlerine kablo yetmeme sorunu kalmaz. Ayrıca sleeve kaplı kablolar ile kötü görüntünün önüne geçebilirsiniz. Daha rahat şekil verilebilen ve düzenlemesi kolay kablolar ile şık bir sisteme sahip olabilirsiniz. Güzel göründüğü kadar hava akımını engellemediği için soğutmaya da yardımcı olur.

 

 

OCZ ZS Serisi OCZ-ZS650W-EU

 

Üst seviye

Üst seviye ekran kartları ile yüksek grafik gücüne kavuşmanız ZS 650W ile mümkün. Güçlü 12v kanalı ve iki adet PCI-ex güç çıkışları ile Nvidia SLI ve AMD CrossFire’lı sistemlere kucak açın.

 

 

OCZ ZS Serisi OCZ-ZS650W-EU

 

OCZ ZS

OCZ ZS serisi tabii tutulduğu testlerden alnının akıyla çıkarak deneyimli editörlerden düzinelerce ödüle layık görülmüştür. Sürekli sunduğu yüksek performans ve verimliliği kanıtlanmıştır.
 

 


OCZ ZS Serisi OCZ-ZS650W-EU

 

Beş farklı koruma

Beş farklı koruma sistemi ile bilgisayarınız emin ellerde... Tamamı güncel ve önem teşkil eden bu korumaların yanında Aktif PFC de güç dengesizliklerinde %99 orana sahip anahtarlama devresi ile otomatik koruma sağlar.

 

 

OCZ ZS Serisi OCZ-ZS650W-EU

 
 

Teknik Özellikler

 

  • Desteklediği Güç : 550 Watt
  • Fan Yapısı : 135 mm Fan
  • PFC : Aktif
  • Verimlilik : 80
  • Güç Çıkışları : 6+2-Pin, 4 + 4 Pin, 20+4 Pin
  • Garanti :24 Ay Garanti
Güç Seçenekleri 550 W
PFC Aktif PFC
Verimlilik 80+ Bronze

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll