PHILIPS 23.8" 246E9QJAB/00 75Hz 4Ms IPS FreeSync Full HD Monitör

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Genel
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 23.8 inç
Tepkime Süresi 4 ms
Çözünürlük 1920 X 1080
Dokunmatik Ekran Yok
DVI-D Yok
HDMI Var
DVI-I Yok
D-SUB (VGA) Var
HDCP Yok
Mini DisplayPort Yok

 PHILIPS 23.8" 246E9QJAB 75Hz 4Ms IPS FreeSync Full HD Monitör

PHILIPS 246E9QJAB MONİTÖR

 

Philips E line monitör, olağanüstü görüntü performansı ile şık tasarımı bir araya getirir. Ultra Wide-Color özelliğine sahip, dar çerçeveli Full HD ekran, gerçekçi görseller sunar. Şık tasarımla üstün görüntüleme deneyiminin keyfini çıkarın.

 

 

Çarpıcı renkler, şık tasarım

 

E Line

 

24 (60,5 cm / 23,8 inç diag.)

 

Full HD (1920 x 1080)

Ultra Geniş Renk ile daha geniş renk yelpazesiyle daha canlı görüntüler

 

Ultra Geniş Renk Teknolojisi, daha güzel görüntüler için daha geniş bir renk yelpazesi sunar. Ultra Geniş Renk özelliğinin sunduğu daha geniş "renk gamı"; daha doğal yeşiller, canlı kırmızılar ve koyu maviler üretir. Ultra Geniş Renk Teknolojisi ile medya eğlencesi, görüntüler ve hatta üretkenliğe canlılık ve parlak renkler katın.

Görüntü ve renk hassasiyeti için IPS LED geniş ekran teknolojisi

 

IPS ekranlarda 178/178 derece ekstra geniş izleme açıları sağlayan gelişmiş bir teknoloji kullanılır. Böylece ekranı hemen hemen her açıdan görebilirsiniz! Standart TN panellerin aksine, IPS ekranlar size canlı renklerle olağanüstü net görüntüler sunar. Sadece fotoğraflar, filmler ve web'de gezinme için değil, aynı zamanda her zaman renk hassasiyeti ve tutarlı parlaklık gerektiren profesyonel uygulamalar için de idealdir.

Canlı, ayrıntılı görüntüler için 16:9 Full HD ekran

 

Görüntü kalitesi önemlidir. Sıradan ekranlar kaliteli görüntüler sunsa da daha iyisini beklersiniz. Bu ekran gelişmiş Full HD 1920 x 1080 çözünürlük sunar. Full HD'nin sunduğu canlı ayrıntılara eşlik eden yüksek parlaklık, muhteşem kontrast ve canlı renkler ile gerçeğe yakın görüntü deneyimine hazır olun.

AMD FreeSync™ teknolojisiyle sorunsuz oyun deneyimi

 

Yeni Philips monitör sayesinde oyun oynarken dalgalanan veya karelerin bozulduğu bir oyun deneyimi arasında seçim yapmak zorunda kalmazsınız. Sorunsuz, hızlı yenileme ve ultra hızlı tepki süresi sunan AMD FreeSync™ teknolojisiyle neredeyse tüm kare hızlarında akıcı, parazitsiz performansın tadını çıkarın.

Kusursuz görünüm için dar çerçeveli ekran

 

Yeni Philips ekranlarında dikkat dağılmasını en aza indiren ve görüntüleme boyutunu en üst düzeye çıkaran ultra dar çerçeve bulunur. Oyun, grafik tasarımı ve profesyonel uygulamalar gibi birden fazla ekran veya dizilim kurulumları için ideal olan ultra dar çerçeveli ekran, size tek bir büyük ekran kullanıyormuşsunuz hissi verir.

Flicker-free teknolojisiyle gözleriniz daha az yorulur

 

LED arka aydınlatmalı ekranlarda parlaklığın kontrol edilme şekli nedeniyle bazı kullanıcıların ekranlarında titreşim olur. Bu durum gözün yorulmasına yol açar. Philips Flicker-free Teknolojisi, parlaklığı düzenlemek için uyguladığı yeni çözümle daha konforlu bir izleme deneyimi için titreşimi azaltır.

Gözü rahatsız etmeyen, verimli LowBlue Modu

 

Çalışmalar, tıpkı mor ötesi ışınların göze zarar vermesi gibi LED ekranların yaydığı kısa dalgalı mavi ışık ışınlarının da zaman içinde göze zarar verebileceğini ve görme duyusunu etkileyebileceğini göstermiştir. Sağlığınız için tasarlanan Philips LowBlue Modu ayarı, zararlı, kısa dalgalı mavi ışığı azaltan akıllı bir yazılım teknolojisi kullanır.

HDMI evrensel dijital bağlantı sağlar

 

HDMI uyumlu bir cihazda Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arayüzü (HDMI) girişini kabul edecek gerekli donanımlar bulunur. HDMI kablo, PC'den veya istenen sayıda AV kaynağından (set üstü kutular, DVD oynatıcılar, A/V alıcılar ve video kameralar dahil) tek bir kabloyla yüksek kaliteli dijital video ve ses alınmasını sağlar.

Maksimum görüntü için DisplayPort bağlantısı

 

DisplayPort, herhangi bir dönüştürme olmaksızın PC'den Monitöre dijital bağlantı sağlar. DVI standardından daha yüksek özellikleriyle 15 metreye kadar olan kabloları ve 10,8 Gbps/sn veri aktarımını destekler. Bu yüksek performans ve sıfır gecikme süresiyle, en hızlı görüntülemeyi ve en yüksek yenileme hızlarını elde edersiniz: DisplayPort sadece genel ofis ve ev kullanımı için değil, zorlu oyunlar ve filmler, video düzenleme ve çok daha fazlası için de en iyi seçimdir. Çeşitli adaptörlerin kullanımıyla cihazlar arasında uyumluluk da sağlanır.

Multimedya için dahili stereo hoparlör

Bir görüntüleme cihazında dahili olarak bulunan yüksek kaliteli bir çift stereo hoparlör. Modele ve tasarıma göre önden görünür veya alttan, üstten, arkadan, vb. görünmez şekilde olabilir.

 

Çevre dostu malzemeler başlıca uluslararası standartlara uygundur

"Philips, tüm monitör serisinde sürdürülebilir, çevre dostu malzemeler kullanmaktadır. Gövdenin tüm plastik parçaları, metal şasi parçaları ve ambalaj malzemesin %100 geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılmıştır. Bazı modellerde %65 oranında kullanım sonrası geri dönüştürülmüş plastik kullanılmaktadır. RoHS standartlarına olan tam bağlılığımız dolayısıyla toksik maddeler önemli ölçüde azaltılmakta ya da tamamen yok edilmektedir. LED arka ışıklandırmalı monitörlerdeki cıva tamamen devre dışı bırakılırken, CCLF arka ışıklandırmalı monitörlerdeki cıva oranı önemli ölçüde azaltılmıştır.

 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ekran Büyüklüğü (inç) 23,8
Çözünürlük (max) 1920 X 1080
Tepki Süresi 4 ms
Yenileme Hızı 75 Hz
Parlaklık 250 cd/m
3D Desteği Yok
Dahili Hoparlör Var
Görüntü Oranı 16:9 (Geniş Ekran)
Renk Sayısı 16,7 Milyon
Görüş Açısı (Yatay / Dikey) 178° / 178°
Kavisli Yüzey Yok
Kontrast Oranı 1000:1
DP (Display Port) Var
VGA (Analog D-Sub) Var
DVI-D Yok
DVI-I Yok
HDMI Var
mDP (mini Display Port) Yok
USB 2.0 Yok
USB 3.0 Yok
USB 3.1 Yok
Vesa Uyumluluğu Var
Satış Garanti Süresi (ay) 24

EAN Numarası: 8712581750701

Kullanım Alanı Genel
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 23.8 inç
Tepkime Süresi 4 ms
Çözünürlük 1920 X 1080
Dokunmatik Ekran Yok
DVI-D Yok
HDMI Var
DVI-I Yok
D-SUB (VGA) Var
HDCP Yok
Mini DisplayPort Yok
DisplayPort Var
Dahili Hoparlör Belirtilmemiş
3D Desteği Yok
Vesa Uyumluluğu Var
Güç Kaynağı Harici

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll