SANDISK SDIX40N-016G-GN6NN APPLE Ixpand 16GB USB Bellek

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 16 GB
Bağlantı Tipi Usb 3.0
Mobil Cihaz Uyumu Apple İOS

SANDISK SDIX40N-016G-GN6NN APPLE Ixpand 16GB USB Bellek

IPHONE'UNUZ VE IPAD'INIZ İÇIN FAZLADAN DEPOLAMA ALANI

iPhone'unuzun harika arkadaşı olacak şekilde tasarlanan iXpand Flash Sürücü iPhone'unuzda yer açmak için kolay bir yol sunar, film rulonuzu otomatik olarak yedekler ve hatta popüler formatlardaki videoları doğrudan sürücüden4 izlemenizi sağlar. Sürücü hem çoğu kılıfla birlikte kullanılabilen esnek bir Lightning konektörüne hem de Mac bilgisayarınıza veya kişisel bilgisayarınıza takmak için bir USB 3.0 konektörüne sahiptir böylece öğelerinizi kolayca nereye isterseniz taşıyabilirsiniz. Ayrıca, iXpand Flash Sürücü dosyaları parolayla korumanızı sağlayan şifreleme yazılımı içerir, böylece hassas dosyaları cihazlarınız arasında güvenli durumda tutarken içeriklerinizi paylaşabilirsiniz5. İstediğiniz tüm fotoğrafları ve videoları alın; iXpand Flash Sürücü iPhone'unuzda yer açmanın hızlı ve basit bir yolunu sunar, böylece her zaman daha fazla anıyı yakalamaya hazır olursunuz.

HIZLICA ALAN AÇIN!

iXpand Flash Sürücü1 ile iPhone veya iPad'inizde alan açın. Yalnızca Lightning konektörü takarak fotoğraflar, videolar ve diğer dosyaları kolayca cihazından alıp sürücüye taşıyabilirsiniz. Dosyaları buradan bir Mac bilgisayara veya kişisel bilgisayara aktarabilir ya da sürüce saklayabilirsiniz.

 

OTOMATIK FOTOĞRAF YEDEKLEME

iXpand mobil uygulamasını sürücü her bağlandığında2iPhone veya iPad film rulonuzu otomatik olarak yedekleyecek şekilde ayarlayın. Hangi fotoğrafların yedekleneceğini manüel olarak seçmenize gerek yoktur. Her taktığınızda bu işlemi sizin için halleder.

 

VIDEOLARINIZI HAREKET HALINDEYKEN İZLEYIN

iXpand Flash Sürücüsü popüler video formatlarını (.MP4, .MOV) destekler, böylece videoları doğrudan  sürücüde3 saklayabilir ve doğrudan sürücüden izleyebilirsiniz; böylelikle yolculuklarda sizin için harika bir eşlikçi olur.

 

 

ÇOĞU DURUMDA KULLANILABILIR

iXpand Flash Sürücü, kılıfınızı çıkarmak zorunda kalmadan doğrudan iPhone'unuza veya iPad'inize takmak için esnek bir konektörle tasarlanmıştır. Kullanıma hazır durumdaki iXpand Flash Sürücü, OtterBox uniVERSE kılıf sistemi için üretilmiş bir modelle de sunuluyor8.

 

USB 3.0 YÜKSEK HIZLI AKTARIM İŞLEMLERI

Sürücüyü bilgisayarınızın USB 3.0 bağlantı noktasına taktığınızda, dosyaları bir flash sürücüye aktarabilirsiniz.

 

iXpand Mobil Uygulaması

App Store'dan edinebileceğiniz iXpand Sürücü uygulaması fotoğraflarınız ile videolarınızı yönetmeyi kolaylaştırır ve aynı zamanda popüler video formatlarını3 doğrudan sürücüden izlemenize olanak tanır.

 

SanDisk iXpand Flash Sürücüsü kullanımlarına dair Kısa Video

 

IPHONE'UNUZDA DAHA FAZLA ALANA MI IHTIYACINIZ VAR?

iXpand Flash Sürücü, hızlı bir şekilde alan açmanızı kolaylaştırır ve hatta fotoğraflarınızı, videolarınızı ve kişilerinizi otomatik olarak yedekler. 

 

Özellikler :

 

Kapasite    16 GB


Renk    Siyah


Bağlantı    USB 3.0


Baskıya Uygunluk    Evet

 

 

 

EAN Numarası: 619659152796

Kapasite 16 GB
Bağlantı Tipi Usb 3.0
Mobil Cihaz Uyumu Apple İOS

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll