SAPPHIRE 11266-09-20G Amd Radeon RX 570 Nitro 8 Gb 256 Bit Gddr 5 Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset ATI RX570
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

SAPPHIRE 11266-09-20G Amd Radeon RX 570 Nitro 8 Gb 256 Bit Gddr 5 Ekran Kartı

 

 

 

 

Fan Kontrolü


NITRO + modelleriyle SAPPHIRE, yeni Fan Kontrolü ile kullanıcılara SAPPHIRE TriXX 3.0 yazılımı aracılığıyla soğutucu durumunu kontrol etme ve problem durumunda müşteri desteğiyle iletişime geçme olanağı sağladı.

 

 

 

 

NITRO Hızlı Bağlantı


SAPPHIRE'nin Hızlı Bağlantı Sistemi hızlı ve kolay bir çözüm sunar. Bir fan sorunu tespit edilirse, kullanıcının tüm kartı geri göndermesi gerekmez - SAPPHIRE'nin ortakları doğrudan müşteriye veya satıcıya yedek bir fan gönderir. Fan değişimi talep etmek için lütfen satın aldığınız yere başvurun. SAPPHIRE'nin kanal ortağı, yedek fanınızı almanız için ideal çözümü ayarlayacaktır.

 

 

 

 

NITRO CoolTech


SAPPHIRE NITRO Gaming Series kartlarının Akıllı Fan Kontrolü III ile fan, fan gürültüsüne karşı performansı akıllıca dengelemek için tam olarak 56 santigrat derecede çalışmaya başlar.

 

 

 

 

NITRO Boost


Yeni NITRO Boost anahtarı, kartın oyun performansını açığa çıkarmak için daha yüksek performans için güçlendirme saatini ve güç limitini artırır. Hız aşımını planlamak mı yoksa maksimum performans mı arıyorsunuz? SAPPHRE NITRO kartları, takmak ve Nitro Boost'u etkinleştirmek için 8 pinli bir güç konektörü ile birlikte gelir.

 

 

 

Çift X Soğutma


SAPPHIRE'nin beğeni toplayan Dual-X Cooling'i, iki büyük ama sessiz fanlar ve son teknoloji ürünü radyatör tasarımı ile destekleniyor. 95mm bıçaklarımızın yeni formu, standart soğutma tasarımlarına kıyasla daha düşük hava gürültüsünde daha büyük hava akışı ve daha yüksek ısı eşanjörü kapsama anlamına gelir.Bu testlerimizde, kovanlı rulmanlara kıyasla% 85 daha uzun ömürlü çift bilyalı rulmanlı fanlar bulunmaktadır.

 

 

 

 

VR Dostu


SAPPHIRE NITRO Oyun Serisi kartları, özellikle VR ile çalışmak üzere tasarlanmış Çift HDMI bağlantı noktalarına sahiptir. İki HDMI bağlantı noktasına sahip olduğunuzda, hem HD monitör hem de son teknoloji VR kulaklığı aynı anda çalıştırabilirsiniz.Bağlantı noktaları 18Gbps bant genişliği, 32 ses kanalına kadar en son güncelleme olan HDMI 2.0b'dir ve 2160P gibi 4K 50/60 çözünürlüklerini desteklerken, eski HDMI özellikleriyle tamamen geriye dönük olarak uyumludur.

 

 

 

 

Nitro Glow 2


Grafik kartı başka bir bileşenden daha fazla; oyun sisteminizin attığı kalbi. Maliyet kadar iyi görünmeli. RGB LED'ler ile zenginleştirilmiş zevkli örtü tasarımıyla, her bir kart pratik olarak bir parça sanattır. Kendi özelleştirilmiş tasarımınız için LED'in renklerini bile değiştirebilirsiniz. Bu, SAPPHIRE'nin Ödüllü Hızaşırtma Yardımcı Programı - TriXX 3.0'ın en son sürümünü kullanarak yazılım aracılığıyla kontrol edilebilir. Kullanıcılar Fan Hızı Modu, PCB Sıcaklık Modu veya renkli gökkuşağı modu dahil olmak üzere beş farklı moddan birini seçebilir. Tercih ederseniz, LED'ler de kapatılabilir.

 

 

 

 

 

HDR Hazır 


Yüksek Dinamik Aralık (HDR), TV'lerinin veya monitörlerinin görüntü kalitesi konusunda derinden ilgilenen oyuncular ve sinemaseverler için son teknoloji ürünü bir teknolojidir. İnsan görüşünün keskinliğinden sonra modellenen HDR, uyumlu ekranların gösterebileceği renk ve kontrast oranlarını geniş bir biçimde genişletir. HDR ekranlı oyunlar ve HDR ekranlarda oynatılan filmler çarpıcı, renkli ve canlı gözüküyor, en çarpıcı SDR içeriğine kıyasla gelişmiş kontrasta ve gelişmiş nüansa sahip.

 

 

 

 

AMD Eyefinity Teknolojisi

 

Sizi geleneksel PC ekranlarının sınırlarının ötesine götürüyoruz. AMD Eyefinity teknolojisi, ekran alanınızı çarparak geleneksel masaüstü hesaplama sınırlarını genişletir. Birden fazla monitör ile, oyunlar daha sürükleyici hale gelir, iş istasyonları daha kullanışlı hale gelir ve daha üretken hale gelirsiniz (bir çalışmaya göre ortalama% 42 daha verimli).

 

 

Özellikler : 

 

3D Desteği Yok
Bağlantı Display, DVI-D, HDMI
Bellek Hızı 7000 MHz
Bellek Tipi GDDR5X
Bit Değeri 256 Bit
Chip Seti AMD
Çekirdek Hızı Boost 1340 MHz
Çekirdek Hızı 1340 MHz
DirectX Desteği 12
Display Çıkışı 2 Adet
DVI Çıkışı 1 Adet
DVI-D 1 Adet
DVI-I Yok
Geliştirilmiş Teknolojiler Crossfire, OpenGL
Grafik Bellek 8 GB
Grafik İşlemcisi AMD Radeon RX 570
Güç Tüketimi 150 W
HDMI Çıkışı 2 Adet
Mini Display Çıkışı Yok
Minimum Güç Kaynağı (PSU)   450 W
Overclock (Hız Aşırtma) Var
Slot Tipi PCI-Express 3.0
Soğutma Fanlı Soğutma

 

 

 

 

 

 

 

 

Chipset ATI RX570
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll