Silver Stone Tundra TD02LITE SST-TD02LITE 775/1155/1156 AM2/AM2+/AM3 Sıvı Soğutma Sistemi

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Soket Tipi Intel/Amd
Fan Boyu 240 mm
Sıvı Soğutma Var

Silver Stone Tundra TD02LITE SST-TD02LITE 775/1155/1156  AM2/AM2+/AM3 Sıvı Soğutma Sistemi

 

 


Soğutmanın Ustası SilverStone'dan Tundra Serisi Yeni Nesil Sıvı Soğutma


Performans tutkunlarının yakından takip ettiği profesyonel donanım üreticisi Silverstone, yeni nesil sıvı soğutma sistemlerinin bir adım ötesine geçerek tasarladığı Tundra TD02LITE’ı sunar. Yurtdışında yapılan testlerin çoğundan ödüller  toplayan TD02LITE; üzerinde çift 12cm PWM fana sahip 273mm boyundaki radyatörü, bakır taban üstünde yükselen su bloğu ve güncel tüm işlemci soketlerine uyumlu yapısıyla kusursuz bir sıvı işlemci soğutma deneyimi sunuyor.





Çift Fan ve Maksimum Hava Akışı ile Rakipsiz!


Silverstone TD02LITE’ın gücünü oluşturan radyatör üzerindeki özel kanat yapısına sahip 120 mm’lik PWM kontrollü çift fan, 2500 RPM(±200RPM) tam devirde 2x92.5 CFM’lik yüksek hava akışı sağlar.



Tam Alaşımlı Bakır Taban ve Nikel Çerçeve


İşlemci ısısını en iyi şekilde transfer edebilmek için tam alaşımlı bakır tabana ve nikel çerçeveye sahip olan TD02LITE’ın soğutma bloğu rakiplere göre yüksek dayanıklılık ve uzun ömür sunar.





Büyük Radyatör, Büyük Güç!


Silverstone Tundra TD02LITE’da bulunan yaklaşık 27.5 cm boyutundaki geniş çaplı radyatör, patentli pirinç kanat teknolojisi ile yüksek ısı transferi sağlamak için tasarlanmıştır. Pirinç kanatların oluşturduğu sık yapı, işlemci üzerinden iletilen ısının soğutulmasında rakip çözümlere göre %40’a varan oranda daha verimli çalışır. TD02LITE’ın performansını oluşturan çift fanlı radyatör  27mm kalınlığı ile Overclock’ta soğutma performansınızı maksimum düzeye çıkarır!




Overclock Performansında Rakiplerinden Daha Başarılı


Intel i7 4770K işlemcili PC Sisteminde hız aşırtma yapılıp 3.5GHz'den 4.4GHz'e çıkarıldığında yarı yük ve tam yükte rakibinden daha iyi performans sunuyor. Sıvı Soğutma İşlemci Soğutucu için farklı markalara çok daha fazla para ödemeyin!


Overclock Belleklerine Yer Açın


Overclock tutkunlarının üst seviye anakartlarında kullandığı yüksek frekans ve bellek kapasitesine sahip ramlerin takılmasını zorlaştıran büyük hava soğutucuların aksine TD02LITE, işlemci bloğu etrafındaki alanın daha rahat kullanımı için özel olarak dizayn edilmiştir. Kompakt yapısı sayesinde blok etrafında işlemci ve diğer bileşenler için daha fazla yer kazanacaksınız.


 


Montaj; Daha Basit Olamazdı!


Tundra serisinin özel patentli yapısı sayesinde soğutma bloğunuzu anakartınıza 4 vida yardımıyla birkaç dakikada montaj edebilir, soğutma performasının keyfini sürmeye hemen başlayabilirsiniz. Kolay ve pratik çözümler Silverstone TD02LITE ile Masaüstü PC'nizde.





Benzersiz Silverstone Logosu ile Etkileyici Görünüm


Kasanıza serinliği getiren Silverstone TD02LITE, nikel kaplı soğutma bloğunun hemen üstünde bulunan mavi ledli logosuyla masaüstü bilgisayarınıza ayrı bir estetik katıyor. Kasalarınızı Silverstone’un hem performansına hem de etkileyici görünümüne kavuşturun!



2xPWM Fan için Çoklayıcı Kablo


Anakartınızda daha fazla 4pin PWM bağlantı soketi kullanabilmeniz adına Tundra TD02LITE, özel PWM fan çoklayıcı kablo ile birlikte gelir. Bu sayede anakartınızda daha fazla PWM soğutma ürünü kullanabilir ve fazladan kablo satın alma derdinden kurtulabilirsiniz.





Eksiksiz Kutu İçeriği


Silverstone Tundra TD02LITE'ın kutu içeriğindeki özel anakart plakası ve bağlantı elemanları ile Intel (LGA775 / LGA115X / LGA1366 / LGA 2011-v3) ve AMD (FM1 / FM2 / AM2 / AM3+) platformlarında kullanabilirsiniz.



Silverstone Hakkında


Dünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne layık görülmüştür. Son olarak SilverStone'un Raven serisi kasaları 90 derece anakart montajı ve sıra dışı tasarımıyla PC kasaları pazarında yeni bir segment daha yaratmıştır.

 

 

 

Teknik Özellikler : 

Marka SILVER STONE
Model Tundra TD02LITE
Uyumlu Socket 775/1155/1156 AM2/AM2+/AM3
İşlev Sıvı Soğutma Sistemi
Ürün Kodu SST-TD02LITE

 

İşlemci Soket Tipi Intel/Amd
Fan Boyu 240 mm
Sıvı Soğutma Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll