Snopy Rampage SG-R606 PS3/PC Light Joypad USB 1.8m

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Tipi Joystick
Kinect Uyumlu Belirtilmemiş
Move Uyumlu Belirtilmemiş
Uyumluluk Pc/Ps3

Snopy Rampage SG-R606 PS3/PC Light Joypad USB 1.8m

 

Snopy Rampage SG-R606 PS3/PC Light Joypad USB 1.8m ; Oyuncuların daha fazla keyif alması için yüksek tepkime hızına sahip, dayanıklı, çift titreşimli, Analog Dual Shock, dijital veya analog kontrol imkanı sunan 12 tuşlu Gamepad'i geliştirdi. Bluetooth bağlantı özelliği ile masaüstü veya notebook bilgisayarınızda tüm Windows versiyonları ile kolayca kullanabilirsiniz. Futbol, araba yarışı, dövüş veya aksiyon oyunlarında maksimum eğlencenin keyfine varacaksınız.

Snopy Rampage SG-R606 PS3/PC Light Joypad USB 1.8m ; Alışılagelmiş oyun tutuşu için sağ eliniz ile kolayca erişebileceğiniz noktada 4 adet aksiyon tuşu bulunmaktadır. Birbirinden bağımsız yapıda, kusursuz tepkime veren, kaliteli ateş tuşları ile attığınızı tam zamanında vuracak, hiç bir şutu kaçırmayacaksınız! Diğer gamepadlerden farklı olarak tasarlanmıştır.

Snopy Rampage SG-R606 PS3/PC Light Joypad USB 1.8m ; Oyun konsol tipi bir kontrolcü olan Rampage SG-R606'in ön tarafında işaret parmaklarınızla erişebileceğiniz hem sağ hem de sol tarafta 2'şer aksiyon tuşu yer almaktadır. Oynadığınız oyuna göre ayarlar'dan istediğiniz fonkisyonu atayabilir ve daha rahat bir oyun deneyimine kavuşabilirsiniz. Elinizin içini tam kavrayan yapısı, parmaklarınız ile simetrik d-pad tuşları ve kaliteli dış kaplaması ile oyun zevkinizi katlayacak ergonomik yapıda dizayn edilmiştir.

Snopy Rampage SG-R606 PS3/PC Light Joypad USB 1.8m ; Diğer gamepadlerden farklı olarak daha dayanıklı ve kaliteli bir biçimde dizayn edilmiştir.

Kullanım Tipi Joystick
Kinect Uyumlu Belirtilmemiş
Move Uyumlu Belirtilmemiş
Uyumluluk Pc/Ps3

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll